БУРГАЗлийки стягайте се за базара, че Великден наближава - 51

• 13 516
  • 297
  •   1
Отговори
# 180
.... абе то има и 10годишни, че по-големи, които още не са готови за училище, така че ...
какво значи да си готов за училище, на мен лично не ми е ясно?
най-добре всеки родител сам да си преценя, а предучилищната първо да оправят...

bissera , мен ако питаш изкарайте предучилищната в градината  Peace

# 181
.... абе то има и 10годишни, че по-големи, които още не са готови за училище, така че ...
какво значи да си готов за училище, на мен лично не ми е ясно?
най-добре всеки родител сам да си преценя, а предучилищната първо да оправят...

bissera , мен ако питаш изкарайте предучилищната в градината  Peace

Какво значи всеки сам да преценя ...
Една може да прецени, че детето и е готово на 5 да тръгне училище /има и такива ентусиастки/, а аз да сметна, че на 12  вече мога да го пратя!
То ще стане като килийно училище!
Един стандарт за всички!
Мен ако ме бяха питали навремето - аз до 20 години нямаше да съм готова за училище!

# 182
Какво значи всеки сам да преценя ...
Една може да прецени, че детето и е готово на 5 да тръгне училище /има и такива ентусиастки/, а аз да сметна, че на 12  вече мога да го пратя!
То ще стане като килийно училище!
Един стандарт за всички!
Мен ако ме бяха питали навремето - аз до 20 години нямаше да съм готова за училище!

ми точно това имах предвид  Peace, ако оставят предучилищната в този й вид, най-добре всеки да си решава на 6 или 7 г. ако я променят или отпадне и на 6 може да се тръгне на училище

# 183
           Момичета открих някакъв нов детски магазин до подлеза на операта където беше Веронелата.  Дрешките са някаква френска марка Orchestra. Останаха ми очите има страхотни дрешки  Crazy /скъпичко е, обаче/. До няколко дни до него щели да отварят и Аладин.   

/коригирах си поста, че май малко като реклама прозвуча  Embarassed ако кажете ще го изтрия  Peace

Последна редакция: чт, 03 апр 2008, 15:35 от iveto_

# 184
bissera, аз съм много доволна от предучилищната в училище, моят ходи в Г.С.Бенковски в "Зорница".Госпожата е страхотна.Ходи с желание, занятията са от 8.30 до 12.30, имат закуска.Е, аз моя го водя към 9.30-10, защото тогава ми е удобно и го взимам в 12.30.За записването няма срок, може да запишеш детето и в средата на учебната година.Поне при нас е така, но може би защото в групичката са 10 дечица.Пишат, смятат,рисуват, играят си, като е хубаво времето излизат навън, като е лошо гледат ДВД.Абе супер е. Laughing

# 185
  • UK
 Момичета пускам ви една страничка за нашия Бургас.... моля да видите и попълните анкетата  Hug

http://forum.bourgas.org/index.php?topic=31.msg110#msg110

Ето и анкетата : http://www.bourgas.org/query.php

# 186
  • Бургас
bissera, аз съм много доволна от предучилищната в училище, моят ходи в Г.С.Бенковски в "Зорница".Госпожата е страхотна.Ходи с желание, занятията са от 8.30 до 12.30, имат закуска.Е, аз моя го водя към 9.30-10, защото тогава ми е удобно и го взимам в 12.30.За записването няма срок, може да запишеш детето и в средата на учебната година.Поне при нас е така, но може би защото в групичката са 10 дечица.Пишат, смятат,рисуват, играят си, като е хубаво времето излизат навън, като е лошо гледат ДВД.Абе супер е. Laughing

Благодаря, Ji Hug

Попълних анкетата, дано повече бургазлии се включат, но дано ни питат и когато се обсъжда проектът за плана, а не само сега.

# 187
Ако има желаещи за Будоар,моля записванията са при мен. Имате 2 часа за организация.  Party

# 188
  • тъгата в мен
Ако има желаещи за Будоар,моля записванията са при мен. Имате 2 часа за организация.  Party
Какъв Будоар ,бе ,детенце ooooh!
А кой ще става утре да изпроводи моето  на градинка...Днес ми стига-за малко да се успим Joy Joy
Хубаво изкарване и .....умната Peace

# 189
Е и аз съм на урок сутринта. Simple Smile

# 190
Добро утро!Къде сте всички бре??? newsm78

# 191
Момичета,   bouquet не съм влизала в този форум от 100 години, даже нямам очи да кажа, че ви следя редовно- дните ми минават между работата и малкото ми слънце  - Елена...
но в момента имам нужда от помоща Ви- Елена има РД тези дни- става на 2. Търся местенце където да отпразнуваме празника с още 10 дечица и 12-15 родители. Иска ми се да е специален кът за малки дечица- а не някакво кафе...  Praynig Ще се радвам някой ако помогне  Hug

PS:  става дума за в Бургас!

# 192
  • Бургас
Ами по-назад в темата че и в старата също обсъждахме местата за РД  Peace

# 193
Най после се изака в гърнето ... Crazy

# 194
Най после се изака в гърнето ... Crazy

О аз тази сутрин съм много доволна. Каза мамо ако и се изака в гърнето. До преди това се дебнехме:>

Общи условия

Активация на акаунт