Новата боя Casting на Loreal вече и у нас !

• 55 553
  • 369
  •   1
Отговори
# 255
  • Все на втория етаж
Може ли да помоля за снимки на косата с цвят Мармота и Шоколада ? В по- близък план, много моля.

Купих си новия Кастинг, шоколад, но ако червенее изобщо няма да си я слагам...

# 256
  • София
Ами аз съм се правила с новия кастинг цвят Шоколад. Червенееше си доста. Даже имаше оттенъци като на вино мерло например. Аз поне такъв шоколад не съм виждала.
Косата ми е светло кестенява. Изми се за има няма две седмици, като имаш предвид че си мия косата три пъти седмично.

# 257
Ако някоя девойка се е направила пепелно руса с тази боя да ми прати снимка да я видя и да ми напише номера,че моята напоследък жълтее от почти всички бой който ползвам.

# 258
Последният път ползвах Caramel , никакъв ефект, никаква покривност. Миналият път цвят шоколад се задържа не повече от 2 седмици, при това нямам бели коси.

# 259
здравейте момичета,ползвам новия кастинг вече 6 месеца,цвета е 810 досега бях много доволна,цвета си покрива идеално,не се отмива бързо,абе перфектната боя.В събота си взех моя цвят и приятелка ме боядиса.Какво беше учудването ми ,когато се измих и видях,че цвета ми е по-тъмен и косата ми е  като матирана.Като цяло ми хареса това което се получи,но на следващия ден целият ми врат се изрина.Днес вече съм като болна от варицела от основата на косата до деколтето.Жестоко сърби,а как изглеждам... ooooh!.Нали боята е безамонячна,възможно ли е да направя такава реакция?А дали ще мога пак да я ползвам,тъкмо си уцелих цвета newsm78.Моля някой по-запознат ако може да ми отговори,благодаря!

Може би е била стара, знам ли Rolling Eyes
А мога ли да те помоля за снимка на косата ти с 810 (ако нямаш нищо против) и какъв е естествения ти цвят?

Някоя от вас пробвала ли е този цвят?

И последно, попадали ли сте на ТОВА? #Crazy

Последна редакция: чт, 04 дек 2008, 12:16 от doby80

# 260
  • Все на втория етаж
Значи този Кастинг няма да го ползвам със сигурност.

Кажете ми за кафява коса какъв номер да взема, не към черно, но тъмно.

# 261
  • СОФИЯ
И последно, попадали ли сте на ТОВА? #Crazy

ooooh!
А пък аз се чудя , защо от както я ползвах ме сърби главата - добре че се разминах само с това  Rolling Eyes

# 262
Изпробвах я през лятото.
Като я сложих имах сърбежи и много се разкашлях, а по принцип не съм алергична.
Не я дочаках и я измих.
Сега си ползвам стария

# 263
  • Варна
Може ли да помоля за снимки на косата с цвят Мармота и Шоколада ? В по- близък план, много моля.

Купих си новия Кастинг, шоколад, но ако червенее изобщо няма да си я слагам...

Заповядай:

Мармот (стария кастинг):

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/944/571534625.JPG

Шоколад (новия кастинг):

http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1193/979161058.JPG

Макар и от снимките да не се вижда много ясно - и двата цвята червенеят, шоколадът дори червенее повече. А мармотът - на мен лично не ми харесва много като цвят. Сега се чудя с каква боя да се намацам, ясно е, че няма да е Кастинг - явно там чисто кафяв цвят няма.

# 264
По моите изчисления пък на Мармота би трябвало да отговаря 600, понеже и двата се водят светло кафяво. Нищо, че на българската кутия пише, че 600 е тъмно русо, по-скоро съм склонна да вярвам на кутията от официалния сайт. Та сега съм си купила 600, да видим какво ще се получи.  Rolling Eyes

# 265
не знам дали съм права, но започвам да мисля че старата боя Casting е по-добра от новата.

# 266
  • Варна
По моите изчисления пък на Мармота би трябвало да отговаря 600, понеже и двата се водят светло кафяво. Нищо, че на българската кутия пише, че 600 е тъмно русо, по-скоро съм склонна да вярвам на кутията от официалния сайт. Та сега съм си купила 600, да видим какво ще се получи.  Rolling Eyes

Моля те да ми кажеш какво се е получило като се боядисаш  Praynig. Много искам да си харесам цвят от Кастингите, за да не се налага да си изтощавам косата с амонячни бои.

# 267

Моля те да ми кажеш какво се е получило като се боядисаш  Praynig. Много искам да си харесам цвят от Кастингите, за да не се налага да си изтощавам косата с амонячни бои.

Да, разбира се, само че ще почакам още, че скоро я боядисвах с Мармота и малко да се поизмие. Ще пише после непременно за резултата.  Peace

# 268
  • Пловдив
Аз си взех №530 Пралин,прединия път бях с кестеняво фрапе,ако не се лъжа така се казваше.Тогава за пръв път се боядисах и не мога да дам отзиви,но май много бързо падна  newsm78 др проблеми няма/трябвало на чиста коса да се нанесе,после да се мачка докато не станело на пяна,/иначе стана хубав блясък,и леки червени отблясъци,но не грозно червени.Сега да видим тази как ще стане като цвят  Party

# 269
  • Пловдив
...ОК де сега се чудя няма ли да е по-добре шоколада,какво ме съветвате?!

Общи условия

Активация на акаунт