Отговори
# 45
Mirama
той е всеки 4-ти ден.. през другото време се плюска не е истина eat

# 46

Забравих какво щях да пиша още, изчезвам днес изпуших от работа -> личи ми  hahaha Joy hahaha

не си яла  Mr. Green Mr. Green

ХванЪ мъъъъъ  Whistling Whistling Whistling

Абе от кога са тия нови титли, чак сега скивах и се разцепих от хил колко са яки  hahaha Joy hahaha

# 47

Забравих какво щях да пиша още, изчезвам днес изпуших от работа -> личи ми  hahaha Joy hahaha

не си яла  Mr. Green Mr. Green

ХванЪ мъъъъъ  Whistling Whistling Whistling

Абе от кога са тия нови титли, чак сега скивах и се разцепих от хил колко са яки  hahaha Joy hahaha
мисля че са за 1-ви април.... ама дали ще ги оставят не знам Thinking

# 48
Казвайте да сменим ли заглавието на:

Изтребители - бомбардировачи на кила

Май мога да го сменя в последния момента...

Умирам си от хил бе хора, много е яко...

Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 49
Казвайте да сменим ли заглавието на:
Изтребители - бомбардировачи на кила

Peace Peace

# 50
  • Cacao Land
 Joy hahaha Влязох само набързо да ви прочета, че тъкмо влизам от работа, но не се стърпях с новите ни титли... rotfImao

Миранди, кефи ме предложението ти... rotfImbo #Sniper

Плезирчеееееееее, много се радвам да те видя Hug

Иле, много сладка блузка, жалко за дънките, дано да снабдят с твоят номер скоро Praynig

джедирка, доста са ми мазнички бедрата още и хубави гънчици си имам по корема...знам че числото звучи супер малко, но дори и да не го достигна ще ми е по-готино, ако посваля на сантиметри. А и нали съм миньонче Hug

Отивам да се къпя и да уча, че милото ми е приготвил салата с кедрови ядки, моцарела със сушени домати в зехтин и микс от морска храна за вечеря ooooh! Угояват ме ooooh! Mr. Green Heart Eyes Бай Hug

# 51
воала...

''Дневникът 40'' - изтребители - бомбардировачи на кила сме ние всички дружно

Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

По добре ли е така?

Крейзи и Мирама извинявайте, че си позволих да променя заглавието днес... Боже ще се спукам от смях с тия титли... тццц  Joy hahaha Joy

Последна редакция: вт, 01 апр 2008, 22:04 от Миранди

# 52
добър ве4ер и от мен Simple Smile
супер са новите титли, аз си изтипосах и нов аватар
карам си го нережимно , отбягвам кантарю. гледам скорпето дръпнало надоле.. треба да го гониме ...  hahaha Joy
миранде, супер е заглавийцето, което решиш  Peace
мирама и мима, казали са ви момичетата за храната ви, малко е.. но вие си знаете  Hug
айде да бегам че работа ме чака в този късен час...  Tired

# 53
Милички, съжалявам, че не можах да попиша повече, но нещо ми е мн. зле. Повръща ми се и ме реже корем. Не знам от какво е, не съм яла нищо извън режима  Cry Cry Cry

Лека нощ и до утре

# 54
crazy_tikva
да не си болна- да се лекуваш еййй Hug

# 55
  • София
Здравейте, милички!   Hug Hug Hug

От доста време не съм сервирала кафе сутрин , та бързам докато не сте ме изпреварили  Laughing Laughing Laughing

МирандиHug новото заглавие е супер!  Peace Обаче днес пак сме си потребители, а не изтребители  Confused Това разбира се не ни пречи да си изтребваме килограмите със свръхзвукова скорост  Laughing Laughing Laughing

КаприсчеHug новото аватарче е направо изтребващо  Grinning

Тиквичка, Hug  лекувай се бързо , мила  Heart Eyes

На всички  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug

Днес кантарчето ми е лекичко надоло, но ще се хваля като стане повечко, че с тия грамчета дето се хваля направо съм смешна, а пък и без това все още съм малко над линийката , та като я стигна тогава ще си отчитам минус Mr. Green

Пожелавам на всички лек и успешен ден и минус, минус, много минуси!

# 56
  • София
Добро Утро!  Hug Ама аз ли съм първа?!?  Crazy Ми хайде тогава е от мен кафенцето...

...и закусчицата...

Аз си направих кафенце, сега ще хапна и грейпфрут и после на работа...  bouquet Лек ден!

ЕЕЕЕЕ, ама Лидето ме е изпреварило, нищо и аз си оставям....

# 57
  • София
abirena   Hug мерси за кафето и закуската   bouquet Тъкмо има за всички вкусове!  Peace

# 58
Явно кафето днес ще е от мен,ако някой не ме изпревари докато пиша Mr. Green.Тъкмо имам да черпя,че вчера нашата педиатърка успешно,но с много помощ успя да ни поправи болничният

Тикве-дано не те тръшне някоя болест
Успешен и диетичен ден на всички дневничета. Аз бягам да ви чета,че вчера нямаше време

# 59
Да изпреварихте ме Laughing

abirena   Лиде  bouquet и за кафето и за закуската

Миранди заглавието е много готини

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 09:34 от nell@

Общи условия

Активация на акаунт