Отговори
# 405
здравейте моми4ета

крейзи тиква браво за свалените кила и сантиметри браво браво

така се амбицирам и аз

миранди браво и на теб за без сладко продължавай така поне още 5 дена и после може да си позволиш нещо малко

аз днес цял ден се мотках по улиците и сега се прибрах хапнах по4ти цяло пар4е пица и за дове4ера съм си купила торти4ка Embarassedама само едно пар4е друго няма да ям

лека ве4ер

# 406
  • Cacao Land
Здрасти пак Mr. Green Днес май сме се наговорили с мигленка и Каприсчето, аз похапвам едни много вкусни бисквитки и умувам с какво да се почерпя по-късно за края на работната седмица Joy

Плезирче, аз от шоколад и сладки изделия не се 'пазя' до такава степен, че иначе като си забраня нещо и после гледай сеир Wink Шоколад обаче ям без рафинирана захар, а другите неща просто гледам да не присъстват редовно в менюто ми Mr. Green Браво за ината  bouquet

Иле, супер хапване, и аз си похапвам добре, така че няма защо да се червиш. Даже си мисля да пропусна кантарът идната седмица, че да не си развалям настроението Simple Smile Как мина контролното?

Тикве, yesss много се кефя на резултатът ти, най-накрая и при теб изгря слънцето newsm44

Миранди, разбирам те напълно, и аз бях така преди време и ми беше много трудно да намеря златната среда, тоест да се храня добре, но не много малко, без да преяждам, и така поддържах тегло дълго време. Още се уча, де. Пращам ти целувки и намери повече време за себе си Heart Eyes

Мирама, браво и на теб за резултата до момента Peace Само един съвет от мен- обмисляй захранването от сега, кога, как, колко дълго и т.н., също и последващото ти хранене. Лесно е да се гладува, трудно е да се яде, повярвай ми Simple Smile

На всички много гуш Hug

# 407
Здравейте на всички момичета.- ))))

Ние чак сега се прибираме, голямо обикаляне по улиците, голямо чудо.
Гледам всичики са с добри резултати, което си е супер. )))
Тикве, браво за твоите 5кг и останалите мерки, чудесно е това. ))))

Аз днес съм на ябълка, банан, круша. ))))

# 408
шоколадче, контр. ще видим как е -другият петък са оценките-ама не беше лесно ooooh! Ммм как ми се доядоха бисквитки, ама ще си закърпвам устата че съм си казала `не` hahaha
Утре дано е пак хубаво времето и да се разходя с приятеля ми Heart Eyes че стига с това учене.

# 409
Привет, дружина  smile3502

Ко праите петък вечер  Crazy Аз днес ще си остана дома, че пак вали  Tired Ама утре ще има  dance dance dance

Mirama  Hug и подкрепям казаното от Chocolata, планувай си добре захранването, че аз съм плодувала безброй пъти по 10- 15 дни, сваля кила и след това се дъня на захранването и всичко отива по дяволите  smile3511

Chocolata, мерси, миличка  Heart Eyes Вашата подкрепа ми дава още сили да продължа  Hug  Бисквитки ли "чувам"  Ямиии smile3508  newsm62 

miglena11, мале  мале, какво с атези забранеи думи в темата  tooth tooth tooth

MissCaprice, ааа никакво ГРХ, че ще има  bambam 

Le Plaisir
, да и на мен ми се губи народ  Rolling Eyes а през почивните дни е мъртвило в темито  ooooh!

Ама и аз съм за  bash Направих си тричаво сладкишче за утре, че днес за закуска си изядох дажбата трици, обаче го опитах и ...... уф изядох го  Embarassed Embarassed Embarassed Ужасна ламя съм  Banghead

Та това ще ми остане вечерята  ooooh!

След малко се просвам на леглото и ще гледам някой филм, че до сега развивах теми по видеотехника  smile3557

Лека вечер, сладурки  Two Hearts smile3525 Two Hearts

# 410
Благодаря ви момичета, но днеска се издъних да ви кажа...  ooooh! Да не ви казвам колко съм разочарована от себе си...  Cry

Крейзи честити ти намаления и месец Дюкан  Hug

Ле Плезир много як аватар  Heart Eyes

Аз днес малко се поотпуснах, надявам се да съм се стегнала утре пак  Praynig

Май и утре ще съм на работа пак...  Tired

Лека вечер на всички   bouquet

# 411
Да попитам шоколадчето -гледам че късно си правиш по-леки тренировки - правиш ли паузи между храненията и тренировките и какви? Искам да ти взема примера Mr. Green
Тикве приятен филм-аз до ся гледах и аз разни сериали, много ми е странно обаче като не уча а като седна ме мързи ooooh!
Утре вероятно ще ходим до Дружба и мисля да си пасирам супата от днес и да си я нося, че днес не я ядох(многоо ми се ядеше кис.мляко с овес.ядки и мед-и това ядох на обед и на вечеря Party )
лека нощ   bouquet

# 412
  • Cacao Land
Да попитам шоколадчето -гледам че късно си правиш по-леки тренировки - правиш ли паузи между храненията и тренировките и какви? Искам да ти взема примера Mr. Green

Сладурана Mr. Green Горе-долу правя това: прибирам се от работа и си правя един чай и си взимам нещо за хрупане (1-2 ябълки, 20гр черен шоколад или нещо друго), та докато върша разни неща из къщи и вече около час-два е минало, та идва ред на тренировката. След това докато се изкъпя, оправя и приготвя вечерята, общо взето е минал още един час Crazy Та, грубо сметнато хапвам лека закуска, тренирам около час след това и вечерям до час след тренировката. Дано да съм ти полезна  bouquet

Тикве, покрили сме се под масата ние Mr. Green

Миранди, ти си важна за себе си, недей да се разочароваш, не го заслужаваш Hug

# 413
  • София
Здравейте, милички!   Hug Hug Hug

Компютъра ми вече работи!!! newsm44 newsm44 newsm44 Отдавна май не съм се радвала така на нещо. newsm62

Така ,че Le Plaisir , Иле Hug  надявам се че ще се появявам и през почивните дни - утре най-вероятно няма да мога , но в неделя ще се води битка с домочадието ако трябва , но ще се поява поне за малко!  Hug

Le Plaisir  Hug аватара ти наистина е супер и много стимулиращ!  newsm10

ИлеHug Сигурна съм , че си го направила контролното!  newsm10

КаприсчеHug излизай бързо от хладилника!  smile3503 / то пък аз като че ли не съм там също Crazy Blush Embarassed/

Миранди Hug не се разочаровай - пиши го този ден свободен и от утре пак режимна, ще се справиш!  newsm10

ТиквичкаHug и аз тези забранените думички  дето ги е написала Миглена много ги обичам!  smile3521

Шоки, Жедира , Пипи, Мирама, miglena11 и всички Дневничета  Hug Hug Hug

Сега ви пожелавам лека нощ и много минусчета на сутринта!    newsm10

# 414
Добро утро и заповядайте по кафенце.
Изненадващо е , че съм толкова ранобудно  Thinking Вчера бях на няколко лъжички кисело мляко, понеже днес ще обикалям магазините  Joy и искам плоско стомахче  Laughing Сега съм 52.200кг  Flutter Когато започнах да отслабвам, не съм си и помисляла, че ще видя тези цифри на кантара. Преди години, когато ми беше слабия период, бях около 56-58кг  ooooh! Никога не съм била толкова слаба, като последните 8 месеца yes
Приятен ден на всички и стискайте палци да си харесам рокля  Crazy

# 415
  • София
Добро утро, милички  Дневничета! Hug Hug Hug

__MIMA__   Hug мерси за кафето!   bouquet Браво за страхотния резултат на кантара!  newsm68 newsm44 smile3501  Стискам ти палци да си избереш най-красивата рокля, а като се върнеш да се похвалиш! А и ако може да ме подсетиш с коя диета отслабна толкова много, че нещо съм пропуснала.   bouquet

Аз ще ви сипя по едно сокче за тонус:

От довечера реших да лунувам за един ден, а от понеделник си хващам Страхотната диета отначало.

Пожелавам ви на всички приятен и успешен ден!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 416
Добро утро!  Hug
шоколадче, мерси мила!
мима мерси за кафето!
лиде радвам се че ще пишеш, ама аз няма да съм много редовна сугирно Mr. Green
Аз отпрашвам на разходка, но преди това ще си направя малко упражнения за краката и ще взема душ  Party
Приятен ден на всички   bouquet

# 417
Добро утро, кафе newsm53

Аз си развалих диетата Embarassed, но се надявам днес да се оправя пак в релси.Поне времето е хубаво и ще сме повече навън, да не мислим за ядене Mr. Green
Пожелавам ви хубав ден и успех с диетата на всички Hug

# 418
добро утро, момичета Hug  bouquet

такааа, най после е събота...ден за почивка.. само дето сутринта не почна блестящо...попаднах в режима"застой" и нищичко не съм смъкнала... ужас Rolling Eyes.. дано скоро се размърда кантара, е иначе аз шЪ го размЪрдам Mr. Green Mr. Green

аз сладко вече не искам да ям..ама една пица или спагети с много кашкавал мммммммм Flutter олеле такт лиги е е истина ooooh!

# 419
добро утро
как сте днес мацки
мерси на двете дами за кафето и сока

някой да е пробвал 90 дневната диета
аз в4ера я 4етох ама ми се струва много ядене на забранени храни

а за страхотната какви са отзивите

лек и успешен диетуващ ден на вси4ки
и да не съгрешавате много Wink

Общи условия

Активация на акаунт