52-ра Американска тема

• 18 490
  • 308
  •   1
Отговори
# 105
Еванесънт...описала невероятен кошмар,чак ми се прирева на частта със кацането -само си се представям в тази ситуация.
На мен ми се случи ужасен полет като се прибирахме от Ямайка през октомври,влезнахме във окото на буря,виждах светкавиците  през прозореца Shocked и беше някакъв АД- целия самолет пищеше от ужас а на мен  в такива моменти ми се появява клаустрофобия и ми иде да крещя с пълно гърло.И така 20 минути които естествено ми се сториха 20 часа.
Иначе са останалото от преживяното нямам  коментар...точно в БГ стил Rolling Eyes

----------
Биз...при нас стикерите работят,давам  по 1 за пиш  и    2 за #2 плюс пускане на водата в тоалетната което я кефи максимално.Дано се оправят нещата по скоро че така много кофти!

-------------------------
Снощи гледа ли някой по АВС спешъла на Б.Уолтърс
http://www.newsday.com/news/health/ny-ettell5632893apr01,0,5189932.story
какви неща показаха и казаха ,честно шокирах се...ако това е истина което учените споделиха...на къде е тръгнало човечеството направо незнам.Хората щели да живеят до най малко 150 години...без майтап ,и това щяло да стане до следващите 5-10 години.Показаха какви откритя са направили,шаш от всякъде.Много неща казаха и показаха няма как да преразкажа ,ако някой се интересува търсете да го дръпнете от някъде-струва си!

# 106
  • USA
Гледах Б. Уолтърс. Изводът за мен беше, че трябва да ям по-малко  Mr. Green, въпреки че тези с кантарчето ми изглеждаха супер вманиачени. Разбира се, доста по-нормални от някои други показани, като чичкото който гълташе антиоксиданти като семки и тези които искат да се замразяват  Crazy. Интересно беше.

# 107
Уинкс...да бе как си ги ядеше  150 хапчета пред компа като семки  Crazy,най тъжно ми беше със майката която беше на 100 години и се грижеше за болната си дъщеря която беше на 80 -колко странно само а?,дъщерята починала 2 седмици след репортажа -не мога да си представя да доживея момент в който ще видя Елла баба....супер нереално направо Crazy
Забравих да ти кажа че работата ти явно е супер интересна,каквото и да работиш там щом си в студията значи не скучаеш-аз много искам на Елън да ходя ама няма с кой -ако си навита някой ден да се организираме и ще долетя за някое шоу.Мнооооого я обичам,много искам на живо да я видя. Heart Eyes

# 108
  • USA
Навита съм, разбира се! С финанси се занимавам, но наистина е интересно.  Laughing

# 109
Оф, и аз ще летя с България Еър, да стискаме палци. С тях и преди съм летяла доста, вътрешни полети из Европа, та не ме е толкоз страх, а и няколко часа, все ще ги изкарам. Ама не стават за нищо, няма спор за това.. ама пък са по-евтинки..

Зорница е от три дни на диета, че вече не мога да се гледам, и нищо не ми става..

# 110
Биз, нека ти изпратят от тук книжки, има много добри за поти трейнинг-а. Има и едно образователно филмче с Елмо, при Самуил то помогна.
Никога не съм имала подобни "проблеми" с него, но не малко майки се оплакват. Все си мисля,  дали не се получава от ранното пресиране да се махне памперса...

# 111
Тандури, твоя блог го няма в профила ти. Ще крада рецепти за къпкейкс. Дали ще стане морковено-тортена рецепта без орехите?

Сигурна ли си?  newsm78 Току-що проверих, седи си в профила ми като " Tandoori's Blog" и е линк? newsm78

Аз направо не искам да пиша тези дни, че ми е само за оплакване, затова само ще ви чета... Confused

# 112
Зорница е от три дни на диета, че вече не мога да се гледам, и нищо не ми става..
И аз съм таман от 3 дена на същия хал, ще се подкрепяме  Heart Eyes

# 113
Уинкс ...нямаш ли някоя връзка за билетчета,тоя сезон го изпускаме със сигурност но другия може да стане.Аз съм сериозна обаче,казваш кога да идвам щот аз съм безработна Wink и прихвърчам.
Още някой да се навие...Тина,Пумпал?!

Зора... недей с диети ,почвай зеленчуци на пара(броколи,карфиол.....) и много сьомга и за да не ти омръзне сменяй с различни маринади,пиле,суши...по малки порции но по начесто,хапвай плодове....Ходи пеша повече.Гаранция че ще смъкнеш каквото има...но недей гладува,много е вредно и шокиращо и за теб и за тялото ти Peace
------------
Клаирете ти също!Не се тормозете излишно!

# 114
  • usa
И аз съм таман от 3 дена на същия хал, ще се подкрепяме  Heart Eyes

и аз, и аз. но от вчера, че вчера тук грейна слънце и ми припомни, че идва лято и че скоро ще трябва да обличам леките дрешки и всички трупани грижливо и скривани успешно от зимните дрехи сланинки ще лъснат на показ  ooooh!... дано като завали уикенда не забравя за летните шорти и да изоставя борбата със сланините.

бтв, на кой му беше мъчно за българските училища и образование? песничка за второкласници...

# 115
Хихи, и аз съм  на диета, ама безсолна - свършиха се лекарствата за кръвно, които мога да взимам докато кърмя и да не ми дават странични ефекти, та за тва.

Сега всичко си смятам, за да не надвишавам повече от 1500мг на ден и се получава, че не мога да изям повече от 1500-1600 калории. И сега не знам какво да правя, май ще трябва яко да наблягам на плодове и зеленуци, за да мога и да кърмя. Обаче направо е потресаващо колко много сол има във всички продукти.

За Бг еър и на мен ми се изправи косата.

# 116
почвай зеленчуци на пара(броколи,карфиол.....)

А, точно това нагъвам сега - много засища наистина. Подправям само с черен пипер. Simple Smile

# 117
Все се каня да пиша как съдбата ме праща през Лондон всеки път като има някакво летищно сътресение там и все не ми остава време.
Евънсънт, съчувствам ти драга, това, което си описала добре се сравнява с някои от травмиращите ми пътешествия... събуди много спомени в мене...

някой знае ли как се пътува от Нюърк до Маями за 12 часа? Аз да! И как след като чаках самолет да пристигне от някъде си 5.5часа на летище Атланта, го борднах в 4ам сутринта!
И след като го борднах, седнах и морно отпусна тяло на седалката, 30мин по-късно гласът на пилота ме извести, че няма да се лети и ще слизаме обратно, този път поради техническа повреда... Как не ги линчувахме не знам...
Набързо спретнаха нов самолет в 5ам и като дежаву пак се качвам, пак едни и същи лица край пътеката, пак дигам куфара, пак приятният мъж отляво става да ми помогне...
Пристигнахме в Маями 6:30ам и нека да кажа, че по-уморени погледи не бях виждала край поточната лента...
Авиокомпанията се казваше Еър Тран, и ако още съществува, никога не я позлвайте!!

# 118
някой знае ли как се пътува от Нюърк до Маями за 12 часа?

Не, но знам как се пътува 10 ч от Далас до Сан Франциско. Натовариха ни на самолета и паднаха 2 пръста сняг в Далас. Та чакахме 3 часа в самолета, наредени като сардини, да спрат да прехвърчат снежинки и да ни дадат разрешение за излитане, any minute now Crazy. Накрая получихме разрешение за излитане, чакахме на опашката за излитане 1 час, защото не бяхме само ние и се оказа, че не можем да включим един от двигателите на самолета. Дойдоха да ни джъмп-стартнат и като включиха двигателя, вместо да излетим, ни върнаха да видят какво става (it will only take 40 min  Crazy).  Е, вместо 40 минути отне 2 часа, като междувременно, пак започна да вали сняг   ooooh!, та трябваше да чакаме още 2 часа в самолета да ни разрешат да излетим. Еййй, 11 часа полет до Европа се издържа, защото поне летиш, но да прекараш 11 часа в самолет да те лангъркат насам-натам по летището е супер изнервящо.

# 119
тая тема взе да става интересна (с лошите полети). Установявам, че ми е приятно да чета такива истории   Twisted Evil  Embarassed, кара ме да се чувствам по-малко карък... я някой друг да разкаже още...

Общи условия

Активация на акаунт