Най-лесните целувки

• 56 736
  • 72
  •   1
Отговори
# 30
Явно не съм обяснила добре-мислех да намажа мармалада в/у бисквитката и отгоре целувката.Или само като контур отстрани да сложа от целувчената смес-ама обожавам такива сладки....

А бисквитките станаха доста бройки,но не останаха...... Sad

# 31
  • Глоджево/близо до Русе/
преди малко ги пробвах-това е най-лесната и сполучлива рецепта,която съм пробвала напоследък,Котка  bouquetмнооого благодаря за хубавата рецепта Peace

# 32
Tоку що ги пробвах и съм очарована от вкуса, за което благодаря на авторката!   bouquet
Аз бих споделила, че мноооого увеличават обема си и затова ги пекох една по една. Само че при мен дори и 1мин 20 сек. се оказаха много и доста прегоряха, така че останалите ги пекох на 1 мин., по-малките топчета и на 50 сек. , а мощността на микровъловата ми е само 800 вата.
Що се отнася до това, че са много сладки, то това им е чара на целувките- ако не са сладки, то не са целувки. А може и просто да се дължи на факта, че аз си обичам по-сладичко.  Blush

# 33
И аз ще пробвам. Дори ако бях прочела преди час щях да пробвам веднага, но сега нямам време. Благодаря за идеята  bouquet

# 34
300 гр пудра захар на какво количество ч.ч се равнява?

Благодаря Simple Smile

# 35
300 гр пудра захар на какво количество ч.ч се равнява?

Благодаря Simple Smile
Около 2 1/2 ч.ч. (cups). Simple Smile

**1ч.ч.(cup)=240ml

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 23:26 от Pety

# 36
mama na dili и Ivence, много се радвам, че са ви харесали. Аз също нямам нищо против сладкото, дори когато е прекалено, но все пак предупредих, защото не всички обичат. А за микровълновата е наистина по-добре всеки да прецени при първата партида как стоят нещата, защото е много индивидуално, моите на 850 вата ставаха съвсем бели за 1 минута и 20 секунди.

Pety, благодаря, че си отговорила вместо мен, аз никога не меря с чаша, защото на практика нямам стандартна чаена такава и меря всичко с една разграфена за различните продукти мензура, нямаше да знам как да отговоря.   bouquet

# 37
И аз ще пробвам

# 38
  • Вече на село
Ако някой пробва с по-малко захар, моля да сподели дали не се отразява на обема на целувките.

# 39
Ммммм, това звучи готино и лесно. Май ще го пробвам   bouquet

# 40
Определено ще пробвам да ги сътворя тази седмица. Милото ми много обича сладичко да си похапва и казва: Колкото по-сладко, толкова по-добре! Да си призная той ме научи да ям сладки нещица Blush

# 41
Определено ще се пробва! Grinning
А някой пробва ли с по-малко захар? newsm78
По колко бройки Ви излизат ? newsm78

# 42
Аз първия път ги направих с 300 гр., както си е по рецептата. Сега на първо време мисля да пробвам с 250 гр. да видя как ще се получат, и без друго си купувам пудрата захар на такива пакети. Ще споделя дали се е получило.   Peace

# 43
  • София
Аууу, ще ги пробвам още днес, задължително. Имаше навремето, когато живеехем в Студ. град, в една сладкарница до семейните,  грамадни целувки, слепени със сметанов крем и киселички плодове вътре Crazy Казваха се жаклинки Joy
Вервайте, откакто съм забременяла, само жаклинки са ми в главата, но няма и няма Sad Сега ще си спретна в домашни условия и ще се наплюскам като за последно, пък да ства к'вото ще Crossing Arms hahaha

# 44
Ей това ми запали интереса. Ще взема да го пробвам още сега. Ще докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт