Най-лесните целувки

• 56 739
  • 72
  •   1
Отговори
# 60
Аз напоследък съм влюбена в крем Брюле и винаги се чудя какво да правя с белтъците, сега вече ще знам Laughing

# 61
Аз напоследък съм влюбена в крем Брюле и винаги се чудя какво да правя с белтъците, сега вече ще знам Laughing

Точно така, и аз установих, че в доста рецепти има само жълтъци, та усвоявам активно и белтъците вече.  Peace

# 62
  • Pierrefonds, CA
Мерси още веднъж за рецептата   bouquet Моята фурна е силна и за около минута станаха.  Simple Smile

# 63
Утре сутрин ще ги спретна - честно! и ще споделям Peace

# 64
Звучат толкова добре. Тази вечер ще се опитам да ги направя. После ще пиша отзиви.

# 65
Да повдигна хубавата тема и да благодаря за целувките!Много лесни и вкусни.

# 66
Ето ви едно предложение за предстоящия хелоуин: Сладки кости  chef

# 67
  • София
И аз много обичам целувки, а такава лесна рецепта- няма как да остане незабелязана. Котка,   bouquet Hug
Особено са ми любими едни големи целувки, във Франция си купувах такива, ама като кажа големи- разбирайте огромни Crazy Тук не съм виждала такива, ако някой знае къде правят и продават в Сф- да казва Mr. Green

# 68
Радвам се, че ви харесва рецептата. Hug

Аз отдавна не съм ги правила и мисля да поправя грешката. Wink

Мишле, знам за какво говориш, но за съжаление и аз тук не съм виждала такива.

# 69
Мишле, аз съм купувала едни доста големи целувки, поръсени с какао и слепени по две от едно малко магазинче до нас, скоро не съм ги виждала, сигурно има някъде по магазинчетата с много сладки на грамаж.

А целувките от темата аз ги правих само веднъж, много са хубави, но си е играчка, защото въпреки че стават бързо в микровълновата могат да се правят само по 2-3 на веднъж.

# 70
  • Лондон
Ще пробвам.

# 71
Здравейте, не се съмнявам че рецептата е трепач, но приготвянто на белтъци в микровълнова печка е едно от най-вредните неща, които можете да си причините Sad

# 72
Здравейте, не се съмнявам че рецептата е трепач, но приготвянто на белтъци в микровълнова печка е едно от най-вредните неща, които можете да си причините Sad
Защо?

Общи условия

Активация на акаунт