Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 775
  • 447
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте милички.
Одавна не съм писала,но откакто Дари си е в къщи нямам никакво време да седна на компа.
Да ви споделя,че вече се обръща от корем по гръб и  започна отвреме на време да поплаква(много е спокойна и тиха и доскоро не плачеше).Единствено ме претснява,че много спи. newsm78
Иначе вече е около 3 кг.,но утре ще разбера със сигурност колко е.Не качва много защото поне 2 хранения повръща полувината ядене.Качва средно по 27 гр.на ден.

Много се извинявам за всичко което пропускам,нп нещо ми е скапан интернета и не мога да ви про1ета.
Та от това което успях да прочета,да пожелая  на Светлето всичко да е наред с нея и бебето. Hug
Весе,Ники радвам се че всичко с вас и бебоците(млечните братче и сестриче Heart Eyes) е ОК и все така да продължава. Hug
И накрая ,но не на последно място Честито на патерици на всички отпразнували празниците си.  bouquet

Чао засега.

# 136
  • The new Earth
Да,милички.Ружето си има дечица.Не вярвам това да запълни празнината в сърцето и,но вярвам,че това ще и даде още повече сили да продължи напред!
Светле,моля се всичко да е наред и те прегръщам! Hug

Момичета,аз да кажа и тук,че ще се премествам във Варна и търся апартамент за закупуване.Ако има варненки и някой има нещо предвид,нека ми пише! Peace

# 137
Искричке,  Hug Успех в намирането на жилище.   bouquet

Кара ми се колело. Да се оправя това гнусно време, че да пояздя малко. Че даже и малко настроение ако може да ми опече, няма да е лошо.

# 138
Пак съм аз.
Имате много целувки от Светлето. Тя звучеше добре. Каза ми и че така се чувства. Много и липсваме всички. Вече не й се отлежава в болницата. Иска да си ходи при Вики вече и се надява в събота да си го гушка у дома.  Heart Eyes

# 139
# 140
  • София
Браво на Светулката, няма да се предава, я. То не, че не и е писнало вечно да е силна, но за да се пребориш за най-съкровеното
определено си трябват много сили и смелост.
iskrica_nadejda, имаме една съфорумка Ellynor, която е от Варна, можем да я запитаме дали не може да помогне с нещо.

# 141
Здравейте! Желая ви лек, приятен и успешен ден!  Hug
Fever също е от Варна, биха могли препоръки за района/квартала да дадат. А аз имам 1 познат, брат му се занимава с недвижими имоти по морето (но незнам за Варна) По-късно ще проуча и ще му издиря телефона.

# 142
  • Виена
Радвам се за Светлето! Само добри бременни новини чакам от този сектор до септември. После вече схемата е позната - ще преобладава недоспиването  в името на малкия човек Mr. Green
Искричке, късмет на новото място. Дано се чувствате добре във Варна  Hug От колеги (вече бивши  Wink) разбрах, че по морето цените на жилищната площ рязко са слезли надолу. Имало ново строителство (конкретно за Слънчев бряг говорехме, не точно за Варна!), което се предлагало по 300-400 евро/кв.м  newsm78 Много странно ми се струва, не съм проверявала, но можеш да го имаш предвид и да се поогледаш и, ако наистина има такава тенденция, да се възползвате от ситуацията.
Рончо, тука е 24 градуса. Грабвай колелото и тръгвай с нас по градинките  Laughing. Ние изчезваме точно в тая посока, че е грехота да го държа и една минута вътре на такова време.
Ники, пленила си мойта мама  Hug А като я питах Бела такава ли е сладунка като на снимките, каза, че е още по-неотразима  Heart Eyes

# 143
  • София, "Младост 3"
момичета, какво става с Ellynor?гледам не е писала от миналото лято...дано да са добре, честно казано и аз забелязах, че липсват някои но сега като писахте и се сетих че ен съм я срещала от много време....

# 144
Здравейте мили мои. Мисля, че е време да пиша отново.  Simple Smile Напоследък имах проблеми с изледвания, овулации, фоликули и какво ли не, и не бях в настроение за нищо. Освен това се бях зарекла да не пиша, докато няма какво да ви кажа. Четях ви редовно и в никакъв случай не съм ви забравяла  Hug.

Та.....пиша ви по повод една голяма наша радост, а тя е ..............БРЕМЕННА СЪМ  Mr. Green

# 145
Ясничка, новината е наистина чудесна.
Успешна и лека бременност, красавице!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed  party006
/сега ме чака приятно занимание - ще си джидавкна списъка!!!/ Simple Smile

# 146
Yasna, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!! Лека и спокойна бременност ти пожелавам! Много щастие на теб и всички, които обичаш!   bouquet

# 147
Ясничка,браво,поздравления. Hug Hug Hug

Чудех се къде се загуби напоследък,ама то било за хубаво.  

# 148
yasna,прекрасна новина . Безпроблемна бременност и да родиш едно живо и здраво детенце !Най -искренно!

# 149
Ясна,поздравления.Лека и безпроблемна бременност ти желая . Hug

Общи условия

Активация на акаунт