Одавна не съм писала,но откакто Дари си е в къщи нямам никакво време да седна на компа.
Да ви споделя,че вече се обръща от корем по гръб и започна отвреме на време да поплаква(много е спокойна и тиха и доскоро не плачеше).Единствено ме претснява,че много спи.

Иначе вече е около 3 кг.,но утре ще разбера със сигурност колко е.Не качва много защото поне 2 хранения повръща полувината ядене.Качва средно по 27 гр.на ден.
Много се извинявам за всичко което пропускам,нп нещо ми е скапан интернета и не мога да ви про1ета.
Та от това което успях да прочета,да пожелая на Светлето всичко да е наред с нея и бебето.

Весе,Ники радвам се че всичко с вас и бебоците(млечните братче и сестриче
) е ОК и все така да продължава. 
И накрая ,но не на последно място Честито на патерици на всички отпразнували празниците си.

Чао засега.
) разбрах, че по морето цените на жилищната площ рязко са слезли надолу. Имало ново строителство (конкретно за Слънчев бряг говорехме, не точно за Варна!), което се предлагало по 300-400 евро/кв.м
Напоследък имах проблеми с изледвания, овулации, фоликули и какво ли не, и не бях в настроение за нищо. Освен това се бях зарекла да не пиша, докато няма какво да ви кажа. Четях ви редовно и в никакъв случай не съм ви забравяла