Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 778
  • 447
  •   1
Отговори
# 150
Ясна, не мога да ти опиша колко се радвам  Hug  Hug  Hug

Терминът ти е почти като моя за миналата година. Йеее.......
Желая ти лека и безпроблемна бременност и чудесен подарък за Коледа.

# 151
yasna, споделям радостта ви. Честито! Безпроблемна и лека нека е бременността ти  Hug

# 152
Ясна,  малко ще е ако ти кажа колко се радвам за това което чета!  Вярвам че всичко ще е наред!  newsm51 smile3525

# 153
Ясна, толкова се радвам. Май хормоните са ми доста, че седя и си поревавам пред компа... Вчера си мислих за теб, че минавах покрай Женския пазар, а точно там бях, когато ми звънна веднъж по телефона. И се чудех защо пак изчезна... Ей,колко хубаво!!! Оттук нататък да пишеш редовно, че ще те мислим още повече. Желая ти лека и безпроблемна и един прекрасен бебок след 8 месеца! Стрелче,а:))

Рени, нищо не каза-хареса ли ти нощничката? Предполагам ти е станала. Николай обаче всеки път като види пилето и все ме пита защо е зелено...дали не се е напушило с нещо...понеже на времето вълка от Ну! Погоди! като пушел цигари и бил позеленявал... Колко ме е срам,че не изпратих нищо на младежа, за следващото идване на майка ти ще се реванширам Embarassed

Meyz, радвам се, че пишеш при нас! Hug Hug Hug Как си? Кога ще ходиш до Шейново, та да се видим?

Аз си оправям гардероба. Търся си дрехи,които да ми стават и да ми седят добре. Не намирам такива, отговарящи и на двете изисквания newsm45 Как се свалят 10 кила, докато кърми човек Shocked
Днес явно пак няма да се ходи на разходка...

# 154
ЯСНА  страхотна новина! ЧЕСТИТА ТИ БРЕМЕННОСТ !ДА Е ЛЕКА И УСПЕШНА! Стрелците са опасни бебоци да знаеш!

ники ,приятелче ,много се радвам за теб! ако знаеш колко се изкефих като прочетох ,че си станала мама  Laughing. Килцата ще си спаднат сами. От недоспиване и кърмене и грижи покрай Бела. Само ти трябва да си спокойна .
Не бях писало от доста време ,но ние всички бяхме болни от грип. Разказа ми се играта. От кашлицата още ме болят ребрата. От 10 години не съм била толкова болна. Вики също не пропусна да похапне АБ. Надявам се вече да се закрепим и да сме много здрави  Laughing
Не успях да ви изчета ,затова стискам палци на всички ,които имат нужда от подкрепа.  fingerscrossed fingerscrossed
Много прегръдки на всички от нас  Hug  bouquet

# 155
  • София
Ясна, страхотно! Лека, безпроблемна и с щастлив край бременност! newsm32 Hug
mcheuz, дано вече да сте здравички.  Hug
meyz,  Hug
Искрице, надявам се, това което си замислила да е началото на един спокоен и щастлив живот! Hug Hug Hug Ще ти пиша скоро в скайпа, но просто в момента съм в период на... даже не знам какво...Sadзатворила съм се за малко... Embarassed

# 156
  • Пловдив
Ясна страхотна новина HugТака се радвам за вас.Желая ти лека и безпроблемна бременност Hug
Ники точно с разходките се свалят килцата.Аз така свалих 30 EmbarassedХодим по 5-6 км на ден и се кърмим...А сега Мия неиска и количка та се носим в слинг дано да стопя още Simple Smile
Аз все си намирам поводи за притеснение,от около 2 седмици Мия се плези доста да не кажа почти постоянно ако не престане скоро ще я водя на невролог.Вярно че зъбите доста я тормозят но все си мисля лоши работи.....

# 157
  Hug Hug Hug Благодаря ви за искрените пожелания. Обещавам вече да ви досаждам редовно  Mr. Green. Просто нямам думи да благодаря на всички, които бяха до мен през онези тежки дни. Много ви обичам и безкрайно се радвам, че ви познавам   love001.
Другата сряда съм на доктор, за да го шокирам  Mr. Green. Той казваше, че от този фоликул нищо нямало да стане, но.............ще трябва да си промени мнението Peace

# 158
Аничка, май ще има полза от мойте репетиции на последната ни среща  Wink. Как сте вие?

Ники, гледай да не одавиш клавиатурата  Joy. И аз си мислих за теб с най-голяма радост. Много сте хубави с малката Белослава   bouquet

РончоHug

# 159
  • Варна
yasna честита бременност, толкова много се радвам на хубавата новина  Hug Heart Eyes
Искрица писах ти на лични относно апартамент във Варна, бих ти помогнала с каквото мога.
Аз се чувствам малко подтисната напоследък, нещо въобще не работим както трябва по въпроса за бебе, много разходи имаме в последните няколко месеца и направо не мога да отделя от семейния бюджет едни 200 лв. да си направя изследванията при доц. Конова  Sad

# 160
  • София, "Младост 3"
yasna честита бременност, толкова много се радвам на хубавата новина  Hug Heart Eyes
Искрица писах ти на лични относно апартамент във Варна, бих ти помогнала с каквото мога.
Аз се чувствам малко подтисната напоследък, нещо въобще не работим както трябва по въпроса за бебе, много разходи имаме в последните няколко месеца и направо не мога да отделя от семейния бюджет едни 200 лв. да си направя изследванията при доц. Конова  Sad
миличка, пък аз ще ес моля докато чакаш бюджета да стане чудо...виж Ясна - не можело да излезе нищо от дадения фоликул, а то...
стискам ти палци и те мисля...Ясна също я мислех и станаха най-полсе нещата, ти също си ми в мислите от доста време и чакам...има и още едни специален човек...а не само един...
както и да е отплеснах се - исках да ти пожелая много много късмет

# 161
  • София, "Младост 3"
ЯСНА, честито мила. да си жива и здрава и да видим и това форумско бебе когато дойде времето
много се радвам ... нямам думи да кажа колко

Последна редакция: пт, 11 апр 2008, 10:37 от catnadeen

# 162
Ясна, лека и безпроблемна бременност, а на финала живо и здраво детенце   bouquet. Страхотна новина, толкова много ме зарадва  Heart Eyes.
Фивър, пожелавам ти скоро да излезеш от дупката и да ти се наредят нещата  Hug.
Меги, ти ми върна вярата, че има шанс да спра да се търкалям  Mr. Green. Я ни пусни актуална снимка да ти се порадваме  bowuu.
Аги, надявам се скоро да ти мине "периода" и да се усмихнеш пак  Hug. Цункай Лъчето от мен  Heart Eyes.
Глори, Шерче, нещо сте лаконични напоследък. Как сте, момичета?
И Зори хич я няма.
Ние днес бяхме на гости в Бояна - чудничко ни се отрази. Дано другия път и слънчице да има за да е още по-пълноценен престоя ни там.  Heart Eyes за домакинята.
Лека нощ.

# 163
Весе  Heart Eyes Добре сме ние, повече сме навън вече. Имам главоболия относно работата. Твърдо съм решила, че поне до септември ще си гледам детето и така съм казала в офиса, ама нещо ще се получи проблем май... Както и да е де... каквото стане. В крайна сметка ще търся нова работа. Малко ми е тъпо, щото съм загубила тренинг и ми се искаше да се върна на старата работа докато вляза в ритъм. Но се опитвам да не се колебая. Вики е малка и има нужда от мен, а пък и на мен ми е приятно да си я гледам, особено сега като идва хубавото време  Grinning А работа после цял живот... Финансовата страна не я отразявам, защото те парите никога не стигат  Tired
АгиHug бързо да излизаш от периода. Повече фотошоп и разходки Wink
catnadeen, ти как си? Надявам се, че нещата се подобряват  Hug
Ники, ще отслабнеш, иска се малко време  Peace Ама си е депресиращо наистина...  Hug Видимо ми се прибра корема и сланинките покрай ханша след 5-6 месец. Отслабнах окончателно след като спрях кърменето и то без диети, без да променям нищо... За 1-2 месеца се стопиха последните килца.

# 164
  • Разград-София
Добро утро прекрасни мои  Hug  Heart Eyes  bouquet

Ясна честито миличка , много се радвам за теб. Да се пазиш много и да пишеш редовно как си  Hug Heart Eyes  bouquet

На Светлето и бебо много   Hug от мене и  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover , ако някой я чуе.

А на всички останали мами и бебчовци  Hug Hug Hug Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт