Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 787
  • 447
  •   1
Отговори
# 180
Дзак!
Ясна, страхотна новина!!! стискам палци аз!!! кураж и късмет!

Елинор е добре, поне така звучеше преди няколко седмици по телефона! сладур е тя! мъжко момиче

Девойки, липсвам защото продължават вселенските тържества по случай Кралимарковата годишнина! купон ми дай и ми гледай сеира! хич и с друго не ща да се занимавам!
както писах в поканата, само поводът е невинен детски рожден ден, алкохолът никак не е детски, забавленията също.
Кралимарка ще прости на маМка си, ще се смее като гледа филмите. Снимки почти няма, защото нямам три ръце, а двете ми са все леви!
И тревичка ми е покарала - Ралунчо, мисли концепции за миниградината!

Надявам се всички вие да сте добре! как е Светлето? дано ми остане време да чета назад.
Рени, Веселче, Ники, Берни, Рони - прегръщам ви ламски!
простете ми, ако пропускам нещо, забравям и така...
  bouquet

# 181
 Рони, ако искаш и аз мога да споделя част от млеконадоя:) Само кажи:)
 Да ви кажа ние как се кърмим...през деня нямаме никакви проблеми, детето изцоква много добре едната, че и с другата се справя добре. Обаче нощно време яде съвсем малко- с 300 зора цоква за около 5 минути и отнася плувката. Това е перфектно за съня ни, обаче аз буквално преливам... Тая нощ заспа към 12, около 4ч ставах да се цедя, уж малко- колкото да ме облекчи,ама 50 мл се събраха. Тя се събуди към 5,30, хапна от едната, другата пак преливаше. И така за една нощ искам- не искам изцеждам около 80 мл. Нормално ли е това? Не мисля, че става въпрос за свръхлактация, защото през деня тоя проблем не съществува, освен ако не вземе да прекали със спането...

Ламке, казваш,че снимки ПОЧТИ няма. Което значи, че има ПОНЕ 1-2. Ще ни ги покажеш ли?
Тая вечер Ники изкаше да ме води в Кривото с колегите му...верно, че е до нас, ама Бела сега заспа и май няма да си нацелим режимите, та да имам поне 1 час да видя и аз "светски" живот...

Марги, може да не е този месец, но ще стане. Просто няма причини да не стане. Освен една причина и тя ти е в главата. При мен този период се проточи 2 години и половина... От месец на месец все повече затъвах. Още не мога да повярвам, че втория път стана толкова лесно... Бела наистина е моето чудо и я приемам като подарък след всичко лошо, което преживяхме... И вярвам,че всяка една от нас ще има едно такова чудо в ръцете си в най-скоро време. Защото когато се появих в този форум, списък съществуваше и представляваше: Аги и Надето- родили, Шер,Мими4 и Лами4- бременни и всички останали "списък на чакащите". Сега имаме 24 мами в този списък и 8 бременни- и това само за година и половина. Чудесата се случват, а нашите изстрадали сърца ги заслужават Hug Hug Hug

# 182
  • морето и сините вълни :)
здравейте на всички от мен
аз съм една от позагубилите се  Embarassed Blush

Ясна-брав мила.Много добри новини..лека и безпорблемна ти желая и едно красиво бебче накрая  bouquet

Искрица-имам позната приятелка която има брокерска къща.Ако искаш ми пиши ще ти дам на лични телефона и Peaceда и казваш направо какво търсиш Peace

ние с Влади сме добре-нашия таткое  на плаване и аз 23 дена самичка с малкия.Майка дойде  за едн аседмица да направим пролетно почистване.и ми помогна доста Peace

в неделя си заминава и аз оставам сама 10 дена #Crazy докато си дойде таткото
Влади  е станал голям разбойник.каквото хване започва да го блъска където свари.бие ми шамарчета,като го сложав паяка айде на цветята д аги дърпа,я да  ръчне копчетата н ателевизора и двд-то
абе луда работа....скоро правим 8 месеца а нямаме зъб #Crazy #Crazy
и с тях големи мъки преживявам
от 2 месец аго мъчат яко.отдолу с аму надути  и 4-те ама толкова много а нищо не избива #Crazy
направо кошмар.че те коликите му бяха 20 дена май нямаше а тея зъби ми разказаха играта #Crazy
продължаваме да спимв количката.беше свикналв кошарата по едно време ама се поразболя с доста силна кашлица и айде пак в количката
там ше си откараме до годинка усещам аз Joy Joy

момичет аще влизам по често д ави четаи д апиша че хептен ви изоставих Embarassed
много си ви обичам
прегръщам ви всичките до една  bouquet

# 183
Чух се със Светлето - добре е, вече е трайно вкъщи, четеше си детски приказки  Mr. Green. Каза, че ще пише утре, защото днес била пошавала повече от позволеното. Праща поздрави на всички.

Изчезвам, че ме друса депресията яко, а днес вече надух главите на достатъчно хора. Цункам ви  Heart Eyes.

# 184
Eхей, какви хубави новини!
Честито на Ясна! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!
Стискам палци и на Светлето!

Аз си имам разни проблеми с висок инсулин и висока кръвна захар, ама се надявам, че ще се оправя с диетата и лекарствата дето ги взимам.

Ще имам нужда от вълшебните форумски палци през по-следващата седмица - ама се надявам да имам възможност да пиша и да помоля пак тогава за тях.

Прегръщам ви и желая на всички късмет и радости!

# 185
  • София, "Младост 3"
Eхей, какви хубави новини!
Честито на Ясна! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам!
Стискам палци и на Светлето!

Аз си имам разни проблеми с висок инсулин и висока кръвна захар, ама се надявам, че ще се оправя с диетата и лекарствата дето ги взимам.

Ще имам нужда от вълшебните форумски палци през по-следващата седмица - ама се надявам да имам възможност да пиша и да помоля пак тогава за тях.

Прегръщам ви и желая на всички късмет и радости!

аз също съм с хиперинсулемия
само дето кръвната захар ми е ок
пиех сиофор преди да токрия че пак съм бременна, но поради тази и др причини не задържах третата си бременост, но от тогава не пия
обаче има ЕФЕКТ яКОТО СПОРТУВАНЕ - наложи им се сигурно 500кг за една седмица да извлача и част от тях да сглобя на секции и легла и знаеш ли - по-добер съм като цяло...сякаш организма ми си настрои метаболизма
желая ти успех ако имаш нужгда от подкрепа и споделяне аз съм на среща за всичко - може и на лс

# 186
  • София, "Младост 3"
ЛАМИЧЧКЕ, мерси за инфото за Елинор...моля те спомени ни пред нея и кажи че ни липсва и че се надявам личните проблеми да отшумят ако не бързо, то поне след време и да настъпи мир и покой в сърцето и ума й

# 187
Ясничка,честити две чертички.Много ме зарадва.Лека и безпроблемна бременност ти желая. Hug
Честита първа месечинка на прекрасната Бела  Heart Eyes
Честита четвърта месечинка и на Борис  Heart Eyes
А ние днес ставаме на 9 месеца.Времето просто лети.Марти има вече 6 зъба и прави крачки хванат за двете ръчички.
 Hug

# 188
Честита първа месечинка на Бела, 4та месечинка на Борката и 9та на Марти! Ех, как сте се подредили  Grinning
Берни, браво на Марти! Вики има 7 зъба и то онзи ден излезе последният  Grinning На теб ти пожелавам здрав кръст да го водиш за ръчичка, а сладура да си крачи с кеф Heart Eyes
Didko, с теб сме  Hug

# 189
  • Разград-София
Здравейте милички !  Hug Как сте днес ?
Аз тъкмо си пия кафето и ще се приготвям за работа след някой друг час .

Марго, Аничка каза, че Ясна се е заразила покрай нея, така че идвай по-честичко у нас. Ние с Макс много те обичаме  Heart Eyes Hug

И аз много ви обичкам Бори . Нацункай Макси от мен и обещавам ,следващата почивка съм ваша  Flutter Hug

МАРГАРЕТы аз за теб лично си мисля, че травмата още много те държи...трудно е така
а и още нещо - само питай тук колко се чака понякога...момичетата вече са ти писали - понякога трябва много много време за да се поотпусне човек...
въпреки, че според мен след опр време наистина не е лошо да се иде на докито щото от стреса и душевната болка може да се объркат и хормони и всичко...и понякога трябва мъъничко да се помогне за да станат нещата
ти скоро пак преживя травма...имай търпение и си дай още време и вярвай...само не се отчайвай...

Права си  catnadeen . Държиме още и да трудно е , но незнам защо вече година и четири месеца аз немога да се отърся от мислите, от спомените, от ужаса ....  от думите на оня изрод "Ти си виновна ! Ако беше дошла навреме детето щеше да живее ! " - как да си го избия от главата ... това е вина която аз наистина изпитвам вече ... Знам че това ми пречи само и искам ,ужасно много искам да не мисля и да не се сещам ,ала спомена е все така пресен ... и до ден днешен той е пред очите ми малък ,син .... и ми се къса сърцето ....
И честно казано немога да продължавам така ... защото се съсипвам малко по малко ...
Ще отида в следващшите 2 седмици да си пусна изследвания за да знам какво да правя ....

Извинявайте стана дълго . Спирам да пиша да не ви развалям деня.
Благодаря ви за подкрепата.Благодаря ви че ви има ,че сте тук за мен .
Обичам ви  Heart Eyes Hug

# 190
  • София
Марго, Sad Hug

# 191
Марго  Hug ужасния спомен....... мина толкова време а сякъш беше вчера нали,трудно е ,и много тежко още повече когато опитите ни за нова бременност са неуспешни ,знам какво чувсваш мила.Колкото и да се опитвам да не мисля за това не се получава. Cry
Но не трябва да се предаваме и не трябва да се обвиняваме Марго ти нямаш вина , Hug трябва да знаеш това ,никоя от нас няма не го казвай ,дори не си го помисляй ,защото това щете съсипе наистина ,аз също търсих вина в себе си и смятъх че сигурно имам вина ,но не е така защото аз исках и обичах това малко момиченце.Имай вяра мила и поне още малко сила.......

Ясна ето тази новина чаках...............Много се радвам и ти пожелавам леко бременеене и накрая да си гушнеш така чаканото малко чудо. Hug

Дидко и Светлето а и всички нуждаещи се от здраво стиснати палци и аз съм с вас fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Шерче  Hug времето започна да се оправя а и моята работа взе да намалява дано вече да успеем да се видим Heart Eyes

# 192
 Еей, кога мина един месец! Расте човечето! Да ви почерпя за нашия първи мини рожден ден! Popcorn eat beer2 Wine Glass  cook Честита 4-та месечинка  на Борето и на 9та на Марти!

Марги, Хелена, не се самообвинявайте! В никакъв случай! Малко ли ви е болката, та ще търсите и вината у вас... Като не е човек навътре в нещата, много приказки могат да изприказват лекарите, за да ни внушат, че ние сме виновни... Когато обаче прочетеш малко повече, виждаш,че нещата не са баш така. Да не изпадам в подробности, че пак ще изпиша много.

Дидко, Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Класната, чакаме да се отчетеш! И да знаеш,че ще ти се караме, защо шаваш повече от позволеното???!!!

Весе, що те гони дерпесия? Другарчето ни пак ли не слушка? Hug Тая нощ и на мен ми беше тежка и сега съм като сомнамбул, и главата ме боли, ама ще се ходи на разходка, горкото дете вече 3 дни си седи само вкъщи, време е да излезе.

Hug Hug Hug за всички!

# 193
Честити месечки на Бела и на двамата големи вече младежи.  Heart Eyes
Весенце,  Heart Eyes
Марги и Ели,   Hug
Марги, сигурно ще ти трябва още малко време, за да си простиш за това, което друг ти е причинил. опитай да потърсиш и помощ от близките си и от психолог.  Почни да правиш нещо за теб. Започни някакви курсове, които да те увличат - учене, умения. И без друго предстои кандидат-студентска кампания.
Нали ти беше рибарче? Или Бори-Анчето?  Само двамата с мъжа ти, въдица и една голяма локва пред вас. Помага и разтоварва. Hug
Ели, сега поне сте приключили или много скоро ще приключите служебно - ще имаш доста повече време за почивка и разпускане.  Hug
Дидко,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Светленце, като ти остане време и младият чатър ти даде достъп, напиши едно дзак.  Heart Eyes

Сега се отдавам на търсене на място, на което да си починем малко по празниците.  Thinking

# 194
Ели, с най голямо удоволствие  Hug Ще се радвам да се видим.

Margaret , всъщност първата крачка към подобрение е именно да си простиш. Защото ти нямаш вина! Тия ужасни картини са в мислите на всяка една от нас, те не могат да бъдат изтрити и забравени.  Ако смяташ, че все повече затъваш, консултирай се с психолог или говори с приятел който би те разбрал. Макар, че е трудно за околните да разберат... Болката, лошите спомени и отчаянието са като затворени в кутия, вътре в нас. Когато отвориш тази кутия всичко започва да излиза малко по малко и да те отчайва и разстройва... Другите хора могат само да си го представят. Но когато стане твърде болезнено, затварят кутия и спират да мислят. И си казват "добре че не ми се случи на мен..." Обаче ти не можеш да затвориш капака, веднъж отворен всичко те връхлита наново... И сигурна съм всяка една от нас се чувства така. И всички изпадаме на моменти в депресии и винаги ще ровим в "кутията", но трябва да продължиш напред, колкото и банално да звучи  Hug

Общи условия

Активация на акаунт