Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 792
  • 447
  •   1
Отговори
# 195
Честити месечинки на тримата сладури! Да са ни живи, здрави, умни, красиви и палави!
Марго  Hug. Вероятно оня некадърник ти се е нахвърлил така, за да оправдае собствената си некомпетентност и невежество. Намери у себе си сили и начин да си простиш. Разбира се, че нямаш вина и небива да продължаваш да живееш с нея, заради непремерените думи на някакво безсърдечно говедо. (изливам всички псувни, които знам по адрес на оня охлюв)
Риболова е добро предложение за разпускане...
fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover за Дидко и всички, които се нуждаят.
  Heart EyesHug  Heart EyesHug

# 196
Минавам само за малко да кажа,че утре сме в Борисовата градина,ако е хубаво времето.Ако има някой там на разходка,нека звънне или да пусне един смс,да се видим.
А сега ще изчезвам,че ще водим Марти на кръчма  Mr. Green
Стискам палци на Дидко.
Марги едно голямо гуш за теб и недей да се обвиняваш,вината не е в теб,а в идиотите които не са видяли проблема на време. Hug
Светле,чакам те с нетърпение на отчет. Hug Hug Hug

# 197
Здравейте,
Макар и късно да поздравя бебоците за хубавите месечинки. Да са живи и здрави и много да ни радват. Благодаря за пожеланията за Борката.
Ние днес не се свъртяхме вкъщи. Отивам да чета.

# 198
  • София, "Младост 3"
МАРГО, нека ти кажа нещо - самообвиненията са горчив залък...достатъчно си получила удари за да си причиняваш това
аз имам далеч повече причини да се облвинявам за аборта си, но реших, че самобичуването и страданието ми няма да върнат бебето, няма да помогнат на никого, само могат да ме доведат до истерия и така да навредя на децата си
помисли така - ако мислиш че си виновна какво правиш освен да си увреждаш организма и да отдалечаваш шанса за бебече? знам колок е трудно, но трябва мъъъничко напън и от наша страна да се изтрие тази мисъл за вина...
болката не може да се изтрие, ао и според мен не бива....това е майчината любов която боли
но тази лъжлива вина - тя трябва да се изкорени, защото изопачава спомените ти и не ти дава мира...не ти дава възможност да се простиш с ангелчето си и да продължиш напред

дано не ти звуча много помпозно и сомтано...искам просто да се опиташ...обаче ако не можеш не е лошо да потърсиш психолог - просто защото ти дойде твърде много и нанагорно....

# 199
Айде на пресни новини от Полярния кръг!
В четвъртък отидох на рутинно изследване, нещата бяха не добри и моя доктор въобще не ме пусна да се върна вкъщи. Та, след едно спешно секцио

си ИМАМЕ ДЪЩЕРЯ - ПОЧТИ 3 КИЛОГРАМА!

Днес се върнахме от болницата, но още хич не съм в час. На всичкото отгоре гърдите ми са страшно подути и ме болят - цедя, слагам топли компреси...Приемам всякакви съвети.

Браво за страхотната новина от Ясна, другото го изчетох малко диагонално, ама ще се върна. Браво и на Светлето, а на всички - много гушкаци.

# 200
Меченце, ти си шампион за най-телеграфно представена ПРЕКРАСНА НОВИНАGrinning

Да е честита дъщеричката ви! Да расте здрава, щастлива, обичана!   bigdance2
На първо време да похапва добре и да спи така!   Grinning
На теб ти желая бързо възстановяване.   bouquet
/Когато ти остане време - пиши как се казва малечка. Wink/

# 201
Ей че хубава неделна новина. Честита ви бебка, Мече. Да ви расте здрава, умна и чаровна и много да ви радва.

# 202
  • Варна
прекрасна новина, polar bear! много щастие ви желая на цялото семейство, а девойката да расте здрава, хубава и умна!

сподели подробности - как  се казва, как мина раждането?

# 203
Аууууу МАЛКО МЕЧЕ!- ЧЕСТИТО!
Малката принцеска да расте здрава, щастлива, умна и красива и да носи радост на цялото семейство!

Последна редакция: нд, 13 апр 2008, 10:21 от Lili_X

# 204
Ихаааа имаме си ново бебенце  Grinning. Мече, честито! Да ви е жива и здрава бебката и да ви слушка. На теб бързо възстановяване. За съжаление нищо повече не знам да те посъветвам относно гърдите  Hug.
Честити месечки на бебоците, макар и малко на патеричка  Heart Eyes.
Марго, Ели,  Hug Hug Hug.
Дидко, успех  Peace.

Приятен неделен ден. Hug Hug Hug

# 205
 Честита дъщеричка, Мече! Да ти е жива и здрава, хубаво да папка и да расте весело и щастливо детенце! На теб бързо възстановяване! И както виждам- изобщо не е малко бебето, както ти казваха. Знаех си аз:) Чакаме да ни разкажеш повече за малката принцеса и да ни покажеш снимки:)

За гърдите- ако питаш мен, най-добрата помпа е бебето. Слагай я на гърда при всяко примяукване отначало. Ако имаш много кърма и не можеш да се изцедиш хубаво, една приятелка ми каза как тя се е справяла- с гореща вода в пластмасово шишенце от минерална вода /малко-500мл/ си е правила масажи- хем разнася буците, хем загрява. Горещи компреси също помагали. Когато ми дойде кърмата, гърдите ужасно ме боляха, не можех да легна настрани изобщо и сама си правих масажи и си поразбивах буците, ама когато Бела се включи активно, едва тогава ми олекна малко.  Питай каквото имаш, пък ще помагаме с каквото можем. Аз все още съм с много кратък стаж като кърмачка, ама за сега се справям що-годе добре, та мога и аз да помагам:) Hug Hug Hug

Берни, ние вчера бяхме в Борисовата градина. Днес ще ходим по разни хипермаркети, че спешно трябва да се дообзаведем, нали нямаме столове, другата седмица май ще правя погачата за роднините и няма къде да ги сложа да седят... Толкова ми е притеснено как ще се справя. Много съм зле, преди бях толкова организирана, а сега... изобщо не мога нищо да свърша както трябва...

Хубав ден на всички!

# 206
Здравейте,милички!  bouquet
Аз ви прочетох малко на диагонал докато си пия сутрешното кафенца,че ме чакат един куп теми по история на дивана.Да видим до къде ще я докарам-ходя на работа при децата,ходя на лекции и уча за кандидатстудентски изпити.Ако знаете колко ми е весело...А и лекувам едни гадни гъбички...
Много се зарадвах на хубавите новинки тук!
Мече,честита радост!Да е ви е жива и здрава малката принцеса и да ви носи много радост и щастие!
Ясна,много се радвам за теб.Желая ти леко бременеене и здраво и пухкаво вързопче за финал!
Гушкам ви всички! Hug Hug Hug

# 207
Мече,честита дъщеричка.Нека ви носи само радост и безкрайно щастие

# 208
  • София, "Младост 3"
МЕЧЕ, честита ти щерка, да те радва и да не ти създава грижи, да е късметлийка и обичана и щаслива
много се радвам че въпреки трудностите сега сте добер и в къщи
за ГЪРДИТЕ - ЗЕЛЕВИ листа - в кърмаческия са манна небесна - компреси със зелеви листа, плюс не забравяй да НЕ ЦЕДИШ много - щото колкото повече толкова повече, нали знаеш...
успех

# 209
Мече, честита ви дъщеричка! Много радост и щастие да ви донесе. Нека расте здрава и умна!
За гърдите Ники ти е дала добри съвети. Това с бутилката с гореща вода съм го правила и действа добре. Защото кърпите с гореща вода много бързо изстиват. Аз съм го правила със малко шише от омекотител за дрехи, понеже е по плоско и по удобно ми беше  Peace

Общи условия

Активация на акаунт