Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 803
  • 447
  •   1
Отговори
# 210

МЕЧЕ  ЧЕСТИТО СТРАХОТНА НОВИНА ДА ТИ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА

Меченце, ти си шампион за най-телеграфно представена ПРЕКРАСНА НОВИНАGrinning

Laughing Laughing Laughing Рони  Heart Eyes

# 211
  • Варна
polar bear честито бебче, да бъде много здраво и щастливо!

# 212
  • морето и сините вълни :)
честито малко Меченце baby_neutral baby_neutral,да е живо здраво и да слушка много
ей че хубави новини ама Hug

# 213
  • София
polar bear честито бебче, да бъде много здраво и щастливо!

Ето това много ми хареса. Честито и от мен!  bouquet

# 214
Благодаря ви, милички.

Ники, шишето е отлична идея, май съм една идея по-добре, защото ползвам малката за цяр - майка-използвачка отсега. А колкото до организираността - мале, колко ми е криво, че вкъщи сме като след бейрутска бомбардировка, ама си повтарям, че това не е най-важното (сега и по принцип).

Отивам да разтоваря поне една чанта. И пак ще пиша, и снимки ще има, само да се осъзная малко.

Heart Eyes Hug

# 215
  • Виена
Мече, честита радост, миличка!   bigdance2  bigdance2  bigdance2 Страхотна новина и наистина в супер оригинален телеграфен стил!
Да расте здрава и щастлива малката принцеса! Да ви радва и да носи само хубави емоции!   newsm51

# 216
Да Ви е жива и здрава дъщеричката ! Само щастливи мигове с нея  !

# 217
Честита дъщеричка на polar bear!
Да расте здрава и умна и да ви радва много!

Благодаря на всички за стиснатите палци! Като имам новини по -следващата седмица ще пиша.

# 218
  • София, "Младост 3"
А колкото до организираността - мале, колко ми е криво, че вкъщи сме като след бейрутска бомбардировка, ама си повтарям, че това не е най-важното (сега и по принцип).

имаш ли нужда от помощ? утре мога за час ад отсоча до някой в нужда Wink

# 219
Честита дъщеричка, Меченце! Да е умна и послушна и нека те направи много щастлива!

Дидко, стискам палци  Hug

# 220
  • София
Мечко, жива и здрава да ви е щерката. Бързо да наддава , а мама бързо да се възстановява.
Искам подробен разказ, от момента на приемане в болницата, че аз сега живо се интересувам от раждането
по нормален и "ненормален" начин. Mr. Green Няма да ви казвам какво шубе ме друса още от миналия месец.
Ама който си няма достатъчно работа ...  .
Светле, хайде да почнеш да кореспондираш с нас вече, Миташки да ти премести компютъра че ще изкукаш още повече без нас.
 smile3534

# 221
Ники, спокойно за погачата. Вярно, че е първата подготовка. Но после следват организации на ЧРД-та, балове, сватби. А после ще споделяш и опит на младите, които не знаят как стават тези ретро неща.  Heart Eyes Grinning
Ритче, дръж се, пиле. Поне още 2 и половина месеци не ги мисли тези работи.  Hug
Светле, ти вярно че изчезна съвсем. Вече само Вики ли се разпорежда с компа?  Mr. Green
Ясничка, кога писа, че ще си на доктор?
 fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
ДидкоFlowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Вчера чухте ли едни гръмотевици? В чест на приключването на все-вселенските тържества на КралиМарка.  Mr. Green

# 222
Ронче, ще ходя на доктор в Сряда и после ще ви пиша........най-подробно  Hug

# 223
Меченеце, честито бебче и от мен. Да сте живи и здрави, и мноооооооого щастливи   bigdance2 newsm67

# 224
Честит имен ден на Марти на Берни!

Общи условия

Активация на акаунт