Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 808
  • 447
  •   1
Отговори
# 225
Мецо, честито ви меченценце!!! пу-пу! да расте снежнобяло, пухкаво и игриво (в превод да расте красива, здрава и да бъде умницата в къщи!)

Честит имен ден на Марти на Берни и от нас!!!

# 226
Бре, аз пък мислех, че Марти цял Март месец празнува  Joy
Берни, жив и здрав да е младежа. Много да ви радва и да си слави името.

# 227
  • София
Берни, жив здрав и безобразно палав да ти е момъка. Да го нагушиш от мен и и другата в мен.  Mr. Green  Heart Eyes
Рони, мен не пречи да си ме друса от сега шубето, нали трябва за нещо да си се притеснявам все пак.  Hug

# 228
Благодаря на всички,които се сетиха за моя калпазанин. Hug
Тази нощ пак не ме остави да спя,зъби ли са,незнам обаче вече се чудя ще започне ли някоа това дете да спи нощем.Направо вече незнам къде се намирам от недоспиване.на всичкото отгоре нещо май започвам да се разболявам.Чувствам се странно и сега се тъпча с чайчета,пък дано ми се размине.
Ритка,моля те не се побърквай от сега.Имаш време,влезнеш ли в 9 месец ти позволявам да откачиш,ама от сега недей.Ще побъркаш дамата. Hug
Аз съм малко сдухана,защото се налага операция на дядо ми,пък той се е доста възрастен и ме е страх дали ще я издържи  Cry,за това и рядко пиша.
Много ви гушкам  Hug Hug Hug

# 229
Да му е живо и здраво името на Марти!  Heart Eyes
И на пра-супер-дядо му да му мине леко операцията, за да не се притеснява супер-мама Берни.  Hug

# 230
Ронка , Hug Hug Hug Благодаря ти,винаги успяваш да ме развеселиш  Heart Eyes

# 231
  • Виена
Я, и именник сме си имали! Да му се слави името на тоя хубав мъж! Да расте здрави все така прекрасен!   bouquet Е, ако и почне да спинка нощем, няма да е зле  Wink Берни, късмет на дядото  fingerscrossed Clover fingerscrossed Clover!
Дидко, и на теб желая целия късмет на света да е с теб и да отзвучат проблемите. Има една система за хранене, "Зоната". Не е зле да хвърлиш май един поглед  Peace
Ралунчо, ш`та ям!  Hug
Пък на мен днеска Рони ми избяга от Скайпа  Crossing Arms
Альоооууууууууууу, Класната! Где зачезна?
Аз май не разбрах как ни се казва Мечето... newsm78

# 232
  • София
здравейте мили мои! Hug HugНяколко дни форумът ми играе номера и не мога да вляза и ето с какви чудесни новини ме посрещате. Mr. Green

Ясничка,честито миличка-желая ти безпроблемна бременност и здраво бебче,ужасно се зарадвах на новината!
Мечи,честито бебче-да ви  е живо и здраво!

Честити месечинки на бебчовците и честит празник на Марти!  bouquet
 Ние сме добре-бебчо расте като гъба.Станал е голям дългуч-все едно е на 3 месеца и е голям шиши.Вече следи играчките си и нас,гука,проявява характер-става все по-интересен,но и по-труден за гледане.Иска постоянно някой да го занимава.Кротва се за малко само на гимнастиката или под музикалната играчка на леглото му.

Ние май ще идваме в БГ на 7.05 за 1 седмица и ако имам време,ще се радвам да се видим. Heart Eyes

# 233
Познайте кой е тук!  Mr. Green Най-сетне! Вкъщи съм, имам нет /какъвто нямах събота и неделя/, и компа ми е преместен до леглото.  Mr. Green Което ще да рече, че ще вися непрекъснато тук и отблизо ще следя всички. Ей сега ще видите вие какво значи Класна! smile3508
Аз съм добре, само дето още не мога да свикна с факта, че съм в нас и ми е нервно от мисълта, че наблизо няма доктор. Така им свикнах. Но ще влезна в ритъм.Благодаря за стиснатите палци, милинки. За пореден път ми бяхте невероятно опора.  Hug

Гледам че има две много хубави новинки да честитя.

Да е живо и здраво малкото Мече, а на мама - бързо възсатновяване и само щастливи мигове от тук нататък. Ама и аз искам да знам как е името на мъничкото Мече?

Ясничка, Честита прекрасна новинка! Лека бременност, милинка. Казах ли аз, че след мен ще си ти? bowuu

Мацки, сега сядам да изчета всичко, защото до този момент не успях.

Ех, да бе, обичам вииииииии! txtloves txtloves txtloves

# 234
Светле само така . Само позитивни мисли и всичко ще бъде ок .

# 235
Класната, сега тъй и тъй ще висиш пред компа - тури си една лентичка на малкия младеж.
Много се радвам, че се чустваш добре. Като те чета и се усеща усмивката на лицето ти.

# 236
Честит имен ден на Марти / малко със закъснение  Blush но по добре късно отколкото никога /  да е жив и здрав и повече да слуша мама ама и тя така. Naughty

Светле радвам се че си добре  Hug Heart Eyes

Желая ви хубав ден момичета Heart Eyes аз мисля да поработя малко ама някакъв страшен мълзел ме е налегнал май рано ,рано ме хвана пролетната умора Laughing

# 237
Аничка, още не смея за лентичката. Нека мине време. В тази връзка осъзнах нещо. Аз наистина бях успяла до серклажа да не си позволявам да мисля и мечтая за бъдещето. Не си позволявах да мисля за себе си като за бременна. Да правя планове, да мечтая, да си представям как ще родя живо и здраво бебе... Просто не си позволявах да мисля по въпроса. Но като мина серклажът се хващам, че това започва дас е променя. Приемам ,че съм бременна и че живот и здраве и с Божията помощ ще ставам мама отново. Така се чувствам все едно скоро съм го разбрала. Даже вече чета списания за бременни - нещо, което до скоро не смеех. Сега си се радвам на смелостта. Сигурно за някой ще прозвучи много лигаво - да ми трява кураж за да чета списания за бременни, но се оказа точно така. За лентичка обаче още не ми стиска. Кекава съм си, ама туй да ми е...

# 238
Ооооооооо, Светле. Разгеле. Прописа.  Heart Eyes Grinning
Тя лентичката ни трябва на нас, за да се ориентираме.  Wink Но нали си ми обещала 17-ти септември да добуташ, може и без лентичка в този случай.  Heart Eyes Какво ли прави сега този млад доктор като те няма наоколо? Кой ли ще му образува съкращения на нервите?  Mr. Green

helenapeeva, тя пролетната умора даже те е пропуснала. Моята още от февруари ме е подгонила. И въобще не й се дърпам.  Laughing

# 239
Светленце, добре си се завърнала.  Hug Много се радвам, че сте добре. Вярно, че ти ме поведе,а аз като послушно момиченце те последвах бързо, бързо  Mr. Green.

Зори, като си дойдеш звънни един телефон да се видим. Най-добре ще е да си спретнем една срещичка, както сме с увеличено бебешко присъствие  Mr. Green Много искам да се видим, домъчняло ми е за вас.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт