Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 780
  • 447
  •   1
Отговори
# 285
Така ми харесвате - чета, че сте се забавлявали днес  Grinning.
Аз оцелях и този път - днес положението е по-розово. От какво се запуших така и не разбрах, но днес вече не мога да чупя орехи с тази гърда, а и температура нямам. Май ще се оправя и без мехлема за крави  Laughing - това страшно ми хареса.

Хриси, успех и от мен.

Предлагам съвсем сериозно да се разберем за една срещичка през следващите дни - липсвате ми  Heart Eyes.

Ренка, цункай пълзящото човече.

Светле, ти що се Абиш да мислиш? НЕма смисъл.

Колко пъти и аз преварявам вода с часовеее  ooooh!. Ама ще ни мине надявам се.

Ясничка, аз пък ти пожелавам на Бъдни вечер да си вкъщи с едно прекрасно малко същество в прегръдките  Heart Eyes.

Аги, как е Лъчко?

Hug Hug Hug

# 286
Това със С-то и аз си помислих,че е секс,ама не било.А относно водата,понеже и аз не съм в час,за това си я преварявам в кана,която сама се изключва,ако я включа преди това обаче. Mr. Green
Много се радвам на всичките ни тумбаци и ви пожелавам спокойствие и щастлив край. Hug
Милички,утре е операцията на дядо.Моля ви ститснете по един от вашите вълшебни палци всичко да завърши успешно. Praynig Много ми е притеснено и ревливо и ви обещавам,че когато всичко приключи ще пиша по-често сега просто не мога,иначе много ви ОБИЧАМ. Heart Eyes Hug

# 287
БерниPraynig за дядо ти. Всичко ще бъде наред  Hug.

# 288
Берни, Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed 

# 289
Берни, стискам палци.

# 290
берни  Hug
Весе, и на мен в началото ми беше смешно с тоя мехлем, ама като видях зор  Laughing Между другото тук на едно момиче даже доктор и го е препоръчал  Rolling Eyes
хриска, и аз пропуснах да ти честитя  Hug Пожелания да е безпроблемна и лека бременността ти!
Ели, давай сериозно тоя път  Wink На линия съм. Направо може на биричка  Grinning Аз имам нужда.... Нещо ми беше сдухано тия дни... И днес за капак се обади хазяйката и каза че увеличава наема  Sad И направо се депресирах...

# 291
  • Виена
Берни, късмет, миличка! Моля се бързо да ни напишеш как всичко е минало по най-добрия начин и деди е кукуряк! И се опитай да останеш по-спокойна.  Hug

# 292
Берни, имате стиснати мечешки палци и от нас - два комплекта, малки и големи.
Дано всичко да е наред и бързо да забравите притесненията.

Браво на декемврийските майчета. И до козирози да ги докарате, аз няма да се сърдя  Heart Eyes

# 293
Берни, имаш и моите стиснати палци за дядото. Дай Боже всичко да мине най-леко и бързо да се възстановява човекът! Praynig

Весе,
слънчо, как си днес? Или по-точно как са определени части от тялото ти? А мъничкият разбойник как е? Впрочем да ти кажа нещо - в албума на снимките, на които сте с Емо на една пейка изглеждаш страхотно!  Peace

Аги, защо се губиш? Липсваш ми!  Hug Hug Hug И ме притесняваш....

Рени, мила, имаш ли вече гости? Laughing Няма по-хубаво то това мама да е наблизо. И аз чакам моята довечера да намине да ме види. Grinning

Лек ден, слънчица! Heart Eyes

# 294
Сега се връщам от болницата.Операцията е минала и за сега всичко е ок.Дядо е добре,спинка понеже още не го е пуснала упойката .
Благодаря ви за подкрепата и стиснатите палци.
  love001

# 295
  • София
Берни, много се радвам, че операцията  е минала добре. Сега бързо да се възстановява дядо ти.

# 296
Стискам палци и му пожелавам бързо възстановяване, Берни!

# 297
Стискам палци и му пожелавам бързо възстановяване, Берни!

newsm10 newsm10 newsm10

# 298
Весе, благодаря ти за пожеланието.  Hug

Берни,  Hug

# 299
Берни, браво за добрите новинки! Хайде сега бързо да се възстановява дядото!  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт