Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 776
  • 447
  •   1
Отговори
# 300
Берни,много се радвам за добрите новини около дядо ти.Желая му бързо възстановяване. Hug
Светле,радвай се на почивката че след септември няма да имаш толкова свободно време,защото ще гушкам още един страхотен младеж.А между другото как е Вики? Hug
Ритка,много те гушкам! HugСлушка ли малката дама в коремчето на мама?
Весе,на нацелуваш послушния принц от мен! Heart Eyes
Само да ми мине изпита на 11 май и тръгвам на посещения да гушкам бебоци-Весе,Ники,Берни....
Гушки на всички  Hug Hug Hug

# 301
Електра,от кога те чакам,поне от един месец си ми обещала да дойдеш.Дано успееш до края на май,че след това изчезваме към морето. Grinning
Тази вечер е настъпила тишина в нашите редици. Hug
Да успокоя всички,като мен които си мислят,че след раждането нещо са позатъпяли.Нищо подобно.Току-що четох една статия,че жените поумняват след раждането.И въпреки,че моя мъж категорично отрече да има такова нещо,хората са го доказали и е написано черно на бяло,така че да си знаете. Wink,умни сме си ама другите трудно ни разбират,защото не са ни на нивото  Mr. Green

# 302
Да успокоя всички,като мен които си мислят,че след раждането нещо са позатъпяли.Нищо подобно.Току-що четох една статия,че жените поумняват след раждането.И въпреки,че моя мъж категорично отрече да има такова нещо,хората са го доказали и е написано черно на бяло,така че да си знаете. Wink,умни сме си ама другите трудно ни разбират,защото не са ни на нивото  Mr. Green
знаех си аз, че от многото акъл ще да е това, че днес пак преварявах водата на детето в продължение на час  Mr. Green. Берни, харесваш ми в това разположение на духа  Hug.
ЕлектричкаHeart Eyes - нищо лично, просто като звънна се хранехме, а от тогава до сега беше яко мрънкане - утре ще ти звънна.
Светълче, днес съм по-добре от вчера и се надявам утре вече да съм ок. Само много ми се гади от пустия антибиотик, ама ще го преживея  Heart Eyes. Сега по-важното е ти да си добре, а аз ще се оправя. А на теб никой ли не ти казва, че общото  ни форумско предчувствие за момиченце в теб е вярно? Все ми се струва, че не трябва да купуваш сини дрешки  Wink.
Шерче, не се депресирай, миличка  Hug. Ще се справите най-вече, защото нямате друг избор. Аз вече спрях да се кахъря за подобни неща, защото те като дойдат не питат, а и са непроменяеми - просто се нагласям към новото положение и така. Не е приятно, но е постижимо  Hug .
На всички  Hug Hug Hug и приятен уикенд, че утре може да не се докопам до компютър.

# 303
Весе,важно е водата на бебето да е преварена,пък дори и това да става цял час  Laughing Laughing Laughing
Бобчо е страхотен.Изгледах всичките 21 страници със снимки, направо ми потекоха лигите и така ми се прииска Марти пак да е такова малко бебоче  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 апр 2008, 22:44 от berni

# 304
Светле, верно ли че днес Викитата празнуват? Аз уж знаех че е някъде април и ... забравих  Rolling Eyes Току що прочетох във форума. Хайде, да са ни живи и здрави  Grinning
Весе, благодаря ти  Hug Напълно съм съгласна с теб. И аз така правя - свиквам с мисълта и гледам да не драматизирам. Ама в първия момент ми става супер криво  Sad Човек не може да има всичко... Важното е да сме здрави  Praynig
Аз да ви кажа водата винаги съм я преварявала на микровълновата  Rolling Eyes
берни, радвам се че новините са добри  Hug И на мен ми липсва бебенцето Вики обаче да знаеш колко интересно става като растат. Викторка се опитва да говори. Постоянно върви и нарежда на китайски  Laughing Отделно е пълна с номера, които страшно много ни забавляват и разсмиват.
Ще кача малко снимки в албума.
Приятен уикенд на всички   bouquet

# 305
... и така ми се прииска Марти пак да е такова малко бебоче  Heart Eyes

Берни, грешно си разчела позивните. Иска ти се още едно бебенце, а не Марти да е толкова малък. Абе въобще е голям купон с бебенце. Аз като си помисля, че безвъзвратно остарявам и едва ли ще се навием за още едно ми става едно такова мъчно, че следващите бебета, които ще гушкам ще са живот и здраве внуците (е и племенник или племенничка през ноември). .....

Айде изказах се и аз по въпроса. Ама чудно защо ли е такова затишие.

Честит имен ден на Вики и Вики на Светлето и Шер. Да ви радват много именяците и да растат здрави и обичани.

# 306
То вече станало утре, ама сега се добрах.... Честит имен ден на сладурите Вики и Вики:)) /те си знаят кои са/:))

Започвам да изпушвам. Стискайте палци да сколасам утре да омеся питката и да свърша още 100 други неща /+ хранене на детето от време на време ей така, между другото/... преди да са дошли гостите. Сигурно ще съм неадекватна. Дано поне Бела да е спокойна и да не се превъзбуди от народа вкъщи.  Естествено тате Ники тоя уикенд е на психодрама. Така ми се пада. Защо ли пък да е до мен баш когато ми трябва...добре че ми е татето поне- изми прозорците, мина с прахосмукачка стаите, а утре ще го пратя да я разходи милата, че от 5 дена не е излизала/консултацията не се брои/.

Берни, стискам палци бързо да се възстанови дядото:) Не знам какво си чела, сигурно е било някоя приказка от хиляда и една нощ. Или поне това за мен не важи. Моята глава е празна.

# 307
Добро утро момичета   bouquet

Честит имен ден на Вики и Вики със закъснение да са живи и здрави Heart Eyes

Берни радвам се за дядоти ,и му пожелавам бързо възстановяване

Шерче поне ще научиш китайски  Laughing Hug

Ники няма какво да стискам палци ,обедена съм че ще се справиш ссъс задачките за утре ,но все пак ти пожелавам успех и добро настроение Heart Eyes

Аз сега пия кафенце и мисля да започвам да мия прозорци clean което не е от любимите ми занимания Laughing ама няма начин ,трябва да се преборя с пролетната умора която много ме тормози тези дни :mrgree

Хубав ден на всички  bouquet

# 308
Здравейте момичета, съжалявам че скоро не съм се отчитала Blush
Първо да честитя на Полар Беар и да и пожелая от сега нататък да има само хубави моменти в живота и да и е живо и здраво малкото момиченце.Идва ред на следващата кандидат мама Ясна, пожелавам ти около коледа да се сдобиеш с най прекрасното създание създадено от ЖЕНАТА Heart Eyes
И сега да ме извинявате останалите ама прегледах темата по диагонал..
На бързо за мен да кажа че си видяхме сърчицето и за сега всичко е наред и си отговаряме на седмичката.Няма да изпадам в подробности за самия преглед и притеснението което изживях.Важно е че всикчо е наред за сега.Обичам ви и ще се отчитам по често  bouquet

# 309
  • Стара Загора
Честит празник на всички носещи имена на цветя  bouquet

# 310
  • София
Честит празник на всички мами и дечица ,носещи  имена на цветя!  bouquet

Честит имен ден и на двете ни Викита! Heart EyesСъс закъснение ,но с много обич им желая да са живи,здрави и много щастливи дечица!

# 311
Честит имен ден на всички с имена  на цветя  bouquet

Честит първи празник на малката Невена / от рано започна с банкетите  Laughing/  да е жива и здрава и да слуша мама Мече Heart Eyes

# 312
  • София, "Младост 3"
с много любов за всички ви да намерите някой както се пее ев тази песен
http://www.youtube.com/watch?v=Y5b13B827Os
весел празник мили момичета, идва още по-голям...един то най-тъжните моменти и най-светлия празник /след оледа де според мен/ в нашия календар
желая ви и вашите сърца да се възродят, да се обнови вярата ви и да цъфти любовта в живота ви

# 313
Честит имен ден на всички празнуващи. Бъде здрави и щастиливи. Нека животът ви бъде пъстър и красив като имената, които носите. Специални поздрави на най-мъничката ни именничка - мечето Невена  Grinning  .

# 314
Честит празник на всички,които носят имена на цветя!Желая ви много здраве,радост и щастливи мигове.Бъдете много обичани и нека всичките ви мечти станат реалност!!!

Весе,усетих аз че нещо си заета с Бобчо.Гушкам ви и двамата! Hug
Берни,аз след 11 май ще се поосвободя мъничко и тогава ще си изпълня обещанието.Нямам търпение да гушкам Марти и да се запозная лично с майка му! Heart Eyes
Ники,успех с погачата.Вярвам,че ще се справиш перфектно.  bouquet А между другото тате Ники къде ходи на психодрама,защото и моя мъж уикендите ходи на някаква психодрама. Mr. Green
Целувки и прегръдки за всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт