Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 773
  • 447
  •   1
Отговори
# 315
Аз минавам да почерпя, че съм именичка:

Много здраве и късмет на всички цветя в градината! - Да сте свежи и росни!   bouquet

# 316
Честите имен ден на всички цветенца!
Бъдете здрави и обичани и нека да е цветна цялата ви година.

Почерп-почерп и от малкия звяр по случай първия й "официален" празник
 newsm38 beer2 Wine Glass  food010 cheers cook

# 317
Честит празник на всичките ни именници! Да са ни живи и здрави, да са слънчеви, жизнерадостни и носещи пролетно настроение и дух като имената си!   bouquet  bouquet  bouquet

Никинце, мина ли погачата? Как е Бела след гостите? А мама? Вярвам, че си издържала геройски.  Peace Айде чакаме снимки и подробен разказ. Ако са ти останали сили!

Шерче, милинка, абе верно имаха децата имен ден!Ама и аз вече не знам кога да празнуваме - едни викат 11 ноември, други викат 18 април - и на двете дати има светии с това име. newsm78 Бе да са ни живи и здрави Викитата, пък не пречи и два пъти да празнуват. Grinning

Аничка, не сме така престарели. Я давай за трето!  Peace

Весенце, как си? Все те мисля. Още ли пиеш АБ? Дай отчет, че те мислим! Hug

# 318
Честит празник мили цветенца!От сърце ви  желая да сте щастливи и усмихнати.
Честит първи празник на най-малкото ни цвете Невена.Да расте здрава и красива като името си.
Специално на цветенцето Рита желая през юли да гушка най-чакания си подарък.
Целувки на всички   
bouquet

# 319
  • Виена
Честит празник, цветенца прекрасни! Да сте така красиви и свежи, здрави и много щастливи!
При мен опустя... Мама и тати си тръгнаха и сега е едно тихо... Sad

# 320
Честит празник на всички празнуващи! Желая на всички ви много здраве и любов.

Ние днес цял ден бяхме по мероприятия и вече се чуствам силно изтощена. Само да спася снимките от фотото на компютъра и се паркирам. Дано Борката не ни успи както направи днес. Обикновено 7 е кукуряк, но днес чак в 8 и 10 благоволи да изгука милото. Явно е много вярно това със спането заедно - бебо спинка както и мама спинка.......
Може после да пусна и тук някоя снимчица.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233176&photo=130
Смених си и аватара Simple Smile

Последна редакция: нд, 20 апр 2008, 23:36 от Anichka

# 321
Честит имен ден на всичките ни цветенца:)) Двете Ралички, Кремена- Фивърчето,Лили, малката Невена... сигурно има и други. Да сте ни живи и здрави, много щастливи и обичани и ви желая всички онези хубави неща, които заслужавате:)

Електра, на психодрама ходи на Дондуков някъде, при Жоро Антонов. Твоя къде ходи?

Мина ни погачата. Много добре беше. Детето проспа всички церемонии и изобщо не разбра какво се е случило. Толкова беше спокойна милата, че даже после- като я къпахме, изобщо не заплака и успях да й направя масажче.  Ей тука има няколко снимки само на нея от вчера, без погачи и гости, само тук-там с мама:)
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236550&photo=4

Днес стана на 40 дни и ходихме при дядо поп да ни прочете чистата молитва. И това проспа милото:) Попът като я видя в количката и каза, че сърце не му дава да я буди и я оставиме да си спинка.

Притеснява ме. ДО сега не е повръщала, връщаше само по малко след хранене, а за последните 2 часа повърна поне 5-6 пъти. Верно, че преди това доста лакомо си хапна, ама тя по принцип така си яде... Май тая нощ мама няма да спи:((

Hug Hug Hug

# 322
  • София
Много силни прегръдки на всички. Днес получих много поздравления от милите ни дружки, благодаря за което.
Да им е честит празника и на другите ни цветенца, да са радостни, много усмихнати и щастливи.
Аз да се отчета, че вчера взехме легло и скрин за преобличане за другата в мен. Малката се сдоби и с
доста меки аксесоари за леглото, а и с доста бодита с ръкави без ръкави, имаме си и комплект за изписване.
Мама е много доволна и чака да и докарат леглото за да и го сглобят и детската стая да добие по-нормален вид,
а не само на оцветени стени да е. От време на време ме хваща параноя и за това ранно пазаруване, но нали казват
че в седми месец е хубаво да си набавиш повечето неща които ще са необходими, а аз в края на другата седмица
живот и здраве влизам в седми месец. Похвалих се с покупки за красавицата ми, и спокойно мога да си полегна до
Любимото ми.
Ники, малката е страшен бонбон, искам да я намачкам и нея.

# 323
Ники, Бела е BELLA отвсякъде. Да я нацелуваш по хубавите бузи. А какво фешън комплектче има...Пу-пу!

Ритка, както Ники ми обясни преди 2 седмици и както добре изпитах на гърба си - предварителната подготовка е ключ към съхранението на психичното здраве след събитието, защото аз си нямам идея как щяхме да се оправим, както сме си само двамата с мъжа ми и както ме изписаха 48 часа след секциото...Всичко ще бъде наред, но както всички тук си знаем, без параноя няма да минем. Наредете си всичко, изперете...и само остава да стане края на юли... и да се гушкате. Hug

# 324
Ренка,  Hug Кога се очертава следващата ви среща? Ти няма ли да идваш с младежа към Бг? А успя ли да си починеш?
Ники, как е Бела? Мама успя ли да поспи? Гушам ви и двете. Hug На снимките сте страхотни. А колко е пораснала малката - направо е изумително.  Peace

Лека и успешна седмица на всички! Hug

Рони,  мисля те, слънчо!

# 325
KikiNiki, е от това бебе по хубаво няма! (Нащо гардже си е най рошаво) Поздравления!
Поздравления и на всички именици!

# 326
мислих, мислих, ама не ми идва по-подходяща дума за Белла от ослепителна! пу-пу!

Честит имен ден на всичките ни цветя!

простете ми за закъснението! мислех си вчера за вас, ама само с мисленето си останах! ама беше от сърце и само хубави неща ви пожелавам!

# 327
  • София
Ламке, простено ти е, ама какво стана със първоаприлските снимки? Ние си чакаме ли чакаме. Mr. Green

# 328
Ламке, простено ти е, ама какво стана със първоаприлските снимки? Ние си чакаме ли чакаме. Mr. Green
ами,  Embarassednewsm78
още не съм извадила камерите от чантите... а като снимки има само на пияни гости и почти никакво бебе рождениче не се вижда...
но ще ги пусна!
Ралунчо, започнахме пренасяне... и работа ми се отвори, и адът е пълен... ама дано след месец да може да ни дойдете на гости

# 329
  • София
Ламче, само свиркай като приключите , аз с кеф ще се разходя да ви видя. А, и надявам се и вие да имате свободно време след като приключите да ми дойдете и на мен на гости. За тази седмица обмислете сериозно едно виждане, на мен ми е удобно срещата да е през деня, тъй като имам багаж да стягам. Рони трябва да се вурне или сряда или четвъртък живот и здраве, така че трябва да я издебна сериозно и нея, че много ми е домъчняло. Ясничка и теб искам да видя , още ти е рано да си се ошкембила, (при все че аз бях такава шишка още в началото, но сега съм тройна)но все пак да ти видя шкембето плоско.  Mr. Green  Ралке, и ти не се ослушвай, да знаеш, че и ти си в графата. За Ники , Весела и Берни е ясно че трябва да са с децата.

Общи условия

Активация на акаунт