Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 764
  • 447
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте девойки,
Днес от много щъкане (докато имаше слънце) и спане (докато валеше) не ми остана време за форума.
Току що прочетох за трагедията на Злато. Стана ми много мъчно и кофти.
Зори, Жорката голям красавец. И скоро и празник ще си има. И ти изглеждаш много свежо. А като гледам около какви красоти се разхождате и ме обзема малко завист (да не кажа доста).
Девойки, аз ще пропусна тази среща. Нещо ме гонят депресиите и не ми се мърда от квартала. Може би след празниците ще успея да се доредя.
Оставям ви. Лека нощ.

# 346
Май тези дни на никого не му се пише. И е разбираемо. Явно всички сме потресени от случилото се със Злато. И не само...
А са празници. Тъжни обаче... Cry Бог да дава сили на всички майчета, изгубили най-свидното. Praynig

Днес от 17,30 съм на лекар. Тази нощ не можах да спя. Очевидно и бебо, защото и той подскачаше до никое време.  Как е възможно да съм така притеснителна? Хем съм наясно, че на бебето не му трябва да се тревожа, ама като не сеподдавам на особен контрол. Сигурно до 1 часа съм мислела какво трябва да попитам доктора и какво да не забравя... Голяма съм кукувица. Ама това вие си го знаете. Grinning

# 347
Аз не съм потресена... отчаяна съм... и ми е страшно... защо се случват такива неща... защо трябва да сме силни? какъв е смисъла на тая сила, като сме нещастни  Sad
Светле, няма контрол в тая ситуация  Sad Осъзнаваме, че не трябва да се тревожи, но това притеснение е по силно от разума. Успех ти пожелавам днес и много добри новини за бебчо Hug
Ники, и на Виктория слагах такива гащи, но да си призная доста несериозно. Почти само като спеше вечер. Защото беше кошмар лятото в жегата с тия гащи, а и един друг лекар ме увери че всичко е наред и наистина няма проблеми.
Приятен деН   bouquet `

# 348
Шерче, благодаря ти, миилнка! Впрочем докторът, при когото ще ходя е от Пловдив - работи в Селена.
Оха, такъв съм заплес, че забравих да споделя колко приятни емоциими донесоха снимките на Зори. Зоренце, скоро четхо писъмцето, дето ми го беше оставила в  стаята в болницата. Помниш ли? Завършва с думите, че си убедена, че и ние ще имаме своите бебчовци. Ти се справи, милинка. А врявам, че аз съм на път да те последвам. Като разглеждах снимките се сетих именно за края на писмото ти.  Hug Hug Hug Впрочем и аз да отбележа - на Жорко майка му наистина изглужда супер.  Peace

Ники, докторът каза ли колко време ще ги носи тези гащички? А тя търпи ли ги? Не съм наясно какво представляват и затова питам. Пожелавам бързо да ги свалите. Hug

# 349
Светле, ей така изглеждат шантавите гащи:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236550&photo=24
Специално за теб я заснех току що. Тя няма претенции към тях. Няма промяна в настроенията й. Даже тая нощ спа много спокойно /пу-пу/ и направи доста дълга нощна пауза-от 11 до 5,30. Та тя си спа, за разлика от майка й, която се цеди тамън 2 пъти, че щеше да гръмне. Доки каза след месец да идем пак на преглед и може да ги махнем, ако нещатче а са се подобрили. Честно казано, според мен детето си е добре. Някакъв ъгъл й е 58 градуса, а трябвало да е над 60. Разликата е много малка, да не говорим, че ви е ясно колко мърда едно бебе докато му правят каквото и да е.  Странното е, че когато педиатърката я видя за първи път каза, че имала много хубава "разкрачка" и дори няма нужда да я водя на ортопед...
 Стискам палци за прегледа следобяд и чакам отчета след това. Хубави неща се чуват за тази болница- Селена. А на теб един съвет- вместо да не спиш нощем, вземи си записвай на едно листче всичко, което ти идва наум през периодите между прегледите. Така ще си имаш готов въпросник:)))

Нещо плачка бебонка, по-късно пак ще пиша

# 350
  • София
Светле,стискам палци за прегледа и наистина вярвам,че и ти ще гушнеш своето слънчице скоро! Hug

Ники,Бела е много сладка-дано да се оправи бързо,че да не се мъчи с тези гащи милата.

Аз ужасно се разтроих за детенцето и Злато,голям рев му дръпнах.Просто не е честно. Cry
 На всичкото отгоре Жори тези дни е много неспокоен.Спи по 5-6 часа за денонощие и реве с часове.Снощи плака до 1ч. вечерта и беше един отпуснат и аз се уплаших ужасно(може би се повлият и от темата на Злато).Реших,че му има нещо сериозно и търсихме педиатър по нощите.Прегледа му гърлото,ушите и слуша гърдичките-каза ,че всичко било добре.Млечница имаме обаче и го мажа сега с гелче.
 Иначе пък си хапва добре явно,защото е качил 1290гр. за 25 дни и сега е 5870гр./color]

# 351
Ники, стискаме палци възможно най-бързо да свалите тези гащички. Така, както описваш, по всичко личи, че няма нищо притеснително.  Hug А ето тази снимка е много сладурска:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=236550&photo=22
Зоре, браво на вас за качените кг. Явно мама добре си гледа малкия мъж.  Hug А тревогите ти снощи са съвсем естествени. Аз реагирам по същия начин. Вече седем години. А предполагам че и следващите 60 ще е същото. Grinning
Много хора сериозно липсват напоследък. Ама по-интересното е че и Рита не се отчела днес. newsm78

# 352
  • София
Ей ме на.А и чакаме Рони да се отчете като пристигне.
Аз прочетох темата на Злато , още като я пусна,
и се разстроих много, сви ми се сърцето и корема.
Нямам сили и думи за да и отговоря, загубата и е огромна
и нищо няма да може да я компенсира.

Зори, много е пораснал малкия Жожи, и е един красавец ...
пу - пу - пу, а и ти изглеждаш много добре, и си отслабнала.
Ники, Бела си е готина и с тези гащи, така че с тях или без тях ...
все сладурка ще си е.
Аз вчера се отдадох на труд и творчество и използвах любимото
си братче да помогне в сглобяването на бебешкото скринче за
преобличане, а по-късно дойде на гости наш приятел с който
почнахме сглобяването на леглото , и малко по-късно се включи
и Любимото ми. Няма да имам време да ви ги снимам и да ви ги покажа,
но като се върнем ще го направя.
За срещата, предлагам да се разберем днес, защото не остана кога.
Аз сутринта искам да боядисам яйца, че в събота няма да мога.
така че 14:30 ме устройва като час, но да кажат и другите.
Ясна, ти до колко си на работа?
Аничка, вземи ела с малкия , и остави депресията за мен, и като ми
видиш туловището ще ме разбереш за какво ти говоря.  Mr. Green
Ако съм пропуснала да кажа на някой нещо, ще довърша по-късно.

# 353
  • София, "Младост 3"
РИтче, да пазиш тумбака...не се разстройвай...боже колок тъпо звучи това при такова събитие
ама ако има как да не четеш ли, знам ли

Светленце, и ит пази пупата, че знаеш чии бузки ще нащипя аз...от кога ги чакам....

за Злато, не ми се и говори
и аз като Angels zg се стресирах вчера с Мария, че бе кисела и все си мислех дали пък нещо не съм пропуснала, дали пък Господ няма да реши ей така от раз и моето да прибере, че нали си нви я остави с дребни проблеми, ама то знае ли се...
напоследък и мен ме гони параноя, явно се втелясвам ама направо не знам какво да правя....друг път се боря, а сега все паника ме наляга
е и аз се оплаках

# 354
Здравейте момичета,

Празници ,а едно такова тъжно  Cry

angels_zg ,Жори е страхотен eat направо да го изяде човек Heart Eyes

Светле успех с доки днес ,аз къто гледам сега колко е часът сигурно вече е минал прегледа,ще чакаме отчет по късно.

За Злато влизах и излизах няколко пъти ,почвах да пиша и спирах, толкова много болка какво бих могла да кажа на това майче ,а тя има нужда от подкрепа Cry много е тъжно и страшно...............

catnadeen   Hug Heart Eyes всеки понякога се уморява да бъде силен ,а откакто пиша тук ти винаги си била такава и успяваш да дадеш кураж и сила на другите Hug оплачи се тук ,винаги ще има кой да те разбере параноята е част от живота ни всеки има право на слабите си мигове  ,но после пак трябва да се вземем в ръце и да бъдем силни и да се борим ,какво друго ни остава да сторим Heart Eyes

# 355
Тук съм! С много сини гащи! Mr. Green
Мъжът е добре - докторът го разглежда много подробно -от мозъчето, гръбначето, сърчицето, стомахче и прочие до крайници, стави и костички. Всичко е перфектно. Сърдечен ритъм - също. Само дето бебо нямаше особено желание да стои на едно място, зао да го разгледат подробно.  Позизмъчи докторът. Mr. Green
Шийката ми не е мръднала. Урааааааа! Мехурът си е нависоко. А миомата се оказа от външната стена на матката, което е възможно най-добрият вариант. И със сигурност най-безопасния за бебчо. Водичка си има много.
Олекна ми! Много! И съм много щастлива!
Само дето не иска да ви вземе секрет, защото нали са ми взимали преди 20 дена. Аз реших, че ще гледа да ми прибере паричките, ама човекът каза че няма смисъл през 20 дена. Щеше ми се, ама му вярвам.
Ами това е!

# 356
Здравейте момичета Hug
Светле не давай на черните мисли да нахлуват ( не че и аз не съм така).Да погалиш тумбака от мен.
Ах, докато пиша и видях че Светлето е пуснала пост- освен да ти кажа ЧЕСТИТООО за малкия мъж.
Чакаме и Рони да се отчете...
КиниНики направо като я гледам Бела така ми пълни сърцето, ама не само тя всичките бобчовци са ни страхотни Heart Eyes Hug
Момичета дайте идея къде да се запиша на частно за ЖК.Искаше ми се да е в 2 -ра градска ама там не предлагат тая услуга TiredА и искам някой наистина добър специалист.За сега съм разочарована от лекаря ми защото знае положението ми и въпреки това за втори път ми отказва УЗ, само веднъж ме гледа и това беше в 4-5 седмица.Аз отидох да ме видят само на УЗ във 2-ра градска за да видим дали си имаме сърчице ама това не го знае док. от п-ката, как може така действа да не ме погледне за да се убеди че бебето има пулс Crossing Arms.Каза ми че сега нямало смисъл сега чак към 20 седмица #Crazy.Уфф да не ви занимавам с мойте проблеми.Пожелавам на всички само положителни емоции  bouquet

# 357
Светленце, бравоооо. Много се радвам, че всичко е наред. Всички дружно не познахме пола на човечето, ама това няма никакво значение - пак ще го мачкам  Grinning.
Зори, Жори е страхотен  Heart Eyes. Снощи заедно с Емо му се радвахме какво е патенце  Grinning.

След трагедията на Злато съвсем параноясах - и преди не смеех да отида до тоалетна, когато сме самички с Бобчо, а сега съвсем. И естествено за да ми е "гот" съм с някакво шантаво разстройство дето хич не пита кога може. Ако не полудея и тия дни няма кога да е.

Гушкам ви и отивам при детето. Периодично ще проверявам дали сте измислили нещо за среща.
 Hug Hug Hug

# 358
Браво, Светле! stork-boy stork-boy stork-boy
Браво и на малкия мишок, все така отлично да се представя.

Момичета, пращам на всички по една силна прегръдка. И аз параноясах вчера - кой ревал, кой не сукал силно, кой не ял, през колко време се пълни памперса...

И утре всички да боядисате най-хубавите яйца  easterи не забравяйте на натъркате бузките на бебчовците с червеното яйце, а пък бремелинките - май става и през тумбачетата.

# 359
Преди малко се прибрахме, но след темата на Златцето не ми се пише нищо.  Cry
Ще чета назад, когато емоционално се посъбера малко.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт