Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 761
  • 447
  •   1
Отговори
# 360
  • Варна
Здравейте момичета!
Тук съм, добре съм, чета си ви редовно, радвам се на всички хубави неща около вас, на снимките те ме зареждат много положително, защото ви виждам щастливи  Heart Eyes. Всички бебчета са много сладки, а Бела е безкрайййно сладка  Heart Eyes

И аз се натъжих от трагедията на Злато......

# 361
  • София
Момичета, ако измислите нещо за срещата кажете, ако не ще си боядисвам яйцата и ще си оправям багажа.
Чакам си Веселото с Емо и Бобчо, да се забавляваме с разкрасяването на яйцата. Който има желание да се
включи да заповяда, ще се радвам много да понапълним къщата. Аничка, ако ти е по-нормално настроението
пали колата и идвай и ти с детето, а по пътя можеш да забереш и Ники с Бела. Рони , знаеш номера на парашутката,
ако и Милото е с теб още по-забавно.

# 362
Светле, радвам се за теб .Все така до края !Успех ,че и ти си изстрадала много! Hug

# 363
Рони, Hug

Весенце, по-добре ли си днес? Айде, че нали яйчица ще шарите! И да знаеш, че догодина ще ти е много забавно на този ден- щото и малкия ще иска да участва активно. И пада голяма веселба.  Mr. Green

Лейдибеби, и аз не бих издържала толкова време без преглед на УЗ. Много е важно лекарят да проявава разбиране към страховете и тревогите ти. Peace

Меченце, не даваш отчет как пазнува малката именничка онзи ден! А за безпокойството първите дни - нормално е. Да не говорим, че по ред причини - ние сме станали особено чувствителни майки.  Hug

Абе, момичета, от вчера мисля - Лилито онзи ден е била на лекар. Някой чувал ли я е? Как е минало? newsm78

Хайде, приятно боядисване на яйчицата! Аз си чакам помощника да се върне от училище, за да творим. А той самият днес замина на училище нашарен. Понеже много обича татуировки, снощи си намерил един зелен печат в играчките и се напечатала жестоко. И като попило едно хубаво в кожата - няма измиване. И го изпратих така.  Embarassed

Рита, и аз идвам, да знаеш.  Laughing
reni _805 , благодаря, мила! Искрено вярвам, че ще доде момент, в който и ти ще ни носиш такива новини.  Hug

# 364
Както се казва -Чул те Господ  Светле , но само ако знаеш какъв страх се е загнездил в мен . Изобщо не сме разговаряли на тази тема със съпруга ми . Мисля си ,че той не иска да ме връща назад . Почти не говори поне пред мен.

# 365
Колко нелепо нещо е животът човешки.  Confused И сутринта се събудих с мисълта за случилото се със Злато. Cry

Но ми се ще все пак да напиша няколко реда. Сега прочетох написаните по-горе неща.    
Честитя няколко изтървани празници - на цветята ни и на Божидар месечинката.   bouquet Heart Eyes
Гоги и Бела са прекрасни фъстък и фъстъковка.  Heart Eyes
Зори, какви са тези цветя и алеи? Бива ли толкова чистота и цвят да съществува? Я си идвайте на прахуляка в София.  Hug
Светле, ех кой е като тебе - ти видя докторчето, а докторът видя бандиткото.
Ритка, честито ви креватче. Мъжете как майсторят не ги ли снима?  Crazy

Деловото ни пътуване завърши доста добре. Кормувах, кормувах, кормувах. Сигурно съм ви казала вече, че кормувах.  Crazy Отидохме да видим моренцето дали още си е там. Сигурно скоро дворец в Балчик няма да има, но какви хотели само са поникнали ... ooooh!     Онзи ден си взех практиката и вече съм шофьор. Без грам желание да кара. Поне не и в София. А и още часове ми трябват за тренировки де. Запознах се с мъжа на една мацка от отчетната на Ясна и ме е яд, че не се запознах и със самата съфорумка.
Рапорт даден.

Hug Hug Hug

# 366
  • София
Рони, нищо не казваш за поканата ми  Crossing Arms, нямаш ли желание да видиш дебеланата?
А, за снимка бях аз не мъжете. Такива надупвания с голямата пупа бяха, обърсах целия под
в стаята, но съм много доволна. А снощо забелязах че съм с един подут глезен, не ме боли а
и не помня да съм му причинявала нещо. Ако някой има идея, или хвърли боб да каже.

# 367
Ритче, вие после няма ли да наминете към София?  Thinking
Трябва да ходя до червения кръст да си запазвам час за БЧК, а после до наш`те да им мятам едни работи. Та ако сте в София след това, аз ще успея някак да стигна за взгляда.  Hug

# 368
  • София
Ронка, не вярвам да смогна честно казано, искам да боядисам яйцата с Веселушка дружка, надявам
се сега и Аничка да потвърди че ще дойде с бебе Борис. Ще трябва да приготвям кемпера за път,
и времето не е много благоприятно, за разходки.

# 369
Ритенце, ще отпаднем от идването. Ще се възползваме от поканата като пекне малко слънчице. Сега ще бая на козунака да бухне. Чух се и с Ники - наистина ще остане за след празниците срещичката. Тъкмо ще има да разправяш къде сте мъкнали кемпера Simple Smile

И да нацелуваш Божидар от мен.

# 370
 Поканата звучи много съблазнително, обаче и аз имам яйца за боядисване. А и в това гадно време хич не ми се излиза където и да е. Вижда ми се ужасно студено. Егати пролетта. Белка пак няма да види разходка днес. Даже ми се въртеше в главата да ми дойдете на мен на гости, ама като гледам сте избягали  в планината... Рони, ако не си на работа, поне ти можеш да минеш насам. Поканата важи за всички. Ние сме си тук и както изглежда, нама да мърдаме:((
 Запазваме си правото за пикник в Бояна за след празниците, като се завърне домакинята. Искам да видя дебела Ритка:)) На вас весело изкарване:)  Hug Hug Hug

# 371
  • София
Ех, че сте и вие. Аз, козунаци не правя, но яйца боядисвам.
След празниците ще съм станала още по-кълбовидна,
но хич не пречи да си направим пикник, двора е приказен за тази цел.
Ники, за Рони можем да се караме вече. Ама като я гледам и тя в какво
настроение е , по-скоро вас може да ви огрее отколкото нас.
Освен да взема да ви се разсърдя вече. Че само обещавате да дойдете
и после само се оправдавате че не можете.  Crossing Arms

# 372
Ето ме и мен  Simple Smile. На всички които боядисват днес приятно цапане Mr. Green.

Да се отчета. Вчера бях на доктор. Имаме си желтъчна торбичка и малко зародишче. Формата на сакчето не била идеално кръгла и според него можело да има проблеми в развитието за в бъдеще Rolling Eyes Развивало се по-бавно, но според мен той пак е в грешка. Мойта ОВУ беше една седмица по-късно, следователно и бебчето няма да е в 6та, а в 5та седмица. Да ви кажа честно много се ядосах вчера  Close. Вече няколко пъти му обяснявам, че съм имала късна овулация, но той пак си продължава с неговото. Ако фоликула не е 19-20 мм. на 14ти ден.......нищо неможело да стане. Naughty Ама стана, бременна съм. Сега, било се развивало по-бавно.............ами сега съм в 5та сед., а не в 6та.  #Cussing out Уфф, ако продължава така, ще го сменям. Crossing Arms

# 373
 yasna ,задължително посети и др гинеколог . Чуй няколко мнения задължително.  Аз така се доверих на една и сега си нося кръста . HugУспех!

# 374
Ясничка, и аз мисля като Рени. Трябва да идеш и при друг лекар. Много е важно да си спокойна сега, а  явно при този няма да имаш радостта от оспокойствието. Потърси друг. Peace Врявам, че всичко ще е ок!

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 13:22 от svetlana_78

Общи условия

Активация на акаунт