Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 760
  • 447
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ники, ама и за гънки вече си се погрижила. Hug
Искам и аз да се запознаем, ама пусто сте ми далече. Sad

# 76
Ники, много сте сладки в банята и Бела изглежда много спокойна. Много ми хареса тази подложка(възглавничка) за ваничката. Заедно с ваничката ли се предлага или допълнително? (я светни невежите бъдещи мами...ако има и други удобства и улеснения за мами с две леви ръце казвайте). Мен, честно казано, много ме плашат такива неща като къпане, хранене... все си мисля, че няма да мога да се справя и ще изпусна или ще ударя бебчо. Още ми малко рано за точно тези притеснения/преди това има други неща/, но живот и здраве и това време ще дойде и тогава... newsm78
 Hug на всички и хубав уикенд! Аз още си имам строително-ремонтни работи...

# 77
Мммм, Бела каква фигурка е започнала да извайва вече - слюнкоотделяща за гладните за крехко за папане.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
И май си има основен теляк тя - на тате Ники в ръцете няма страшно от страшната вода.   Grinning

И аз си ви обичам, затова си споделих.  Wink Hug

# 78
Лили, и ваничката и подложката са от Джъмбо. Обаче комбинацията от двете не е особено удачна, защото Бела се научи да се отблъсква с краката от ваничката и се придвижва назад и ако не я хванем в тоя момент, като нищо ще си накисне кратунката във водата зад нея. Просто тая подложка е за по-големи ванички. Аз гледах да е с тоя размер, за да може да се закачи на ваната по тоя начин. И да ти кажа, вече май започнахме да свинкваме с къпането, ама отначало се чувствах като пред изпит и изпитвах невероятно облекчение, щом приключим с тая част. Сега даже вече и дупето й мия на чешмата всеки път, това с мокрите кърпички ми се вижда много нехигиенично, особено като сме си у дома и има вода:) Между другото, на нея започна да й харесва и вече не плаче  докато я къпем. Много странно, най-много реве, докато й слагам чистия памперс Mr. Green

Днес обиколихме половин София с количката. Бебка се държа много прилично-спа си през цялото време:) Минахме и през Градската градина,ама нямаше никави Ламки там...
 Ама ми е много странно-педиатърката каза да я разхождаме много, а всеки срещнат едва ли не ми се кара, че сме я извели и че била много малка newsm78

# 79
  • София, "Младост 3"
л

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 12:30 от catnadeen

# 80
  • София, "Младост 3"
КИКИНИКИ слушай педито
права е - разходките не вредят
за мен е важно как е климата - все пак в мъглба и дъжд няма да влачиш малката, но иначе що не? и само още нещо - аз лично ако рязко се промени времето то топло на студено - задържам един ден децата в къщи да се климатизират...
но иначе няма нищо по-добор от разходки - само не давай да й надничат в количката, но това си го знаеш и то не за друго ми щото има грипове и то страшни сега...въпреки че новородените до към 6-ти месец имат имунитет от антителата на майката

# 81
  • София
catnadeen, миличка при мен след манипулацията всичко беше наред. Не знам какво би могло да се дължи това,
но не смятам, че ако звъннеш на гинеколога си ще ти затвори телефона. Напълно нормално е да се притесниш , и да потърсиш
на какво се дължи този проблем. Дано да не е нещо сериозно и да е за кратко.  Hug

# 82
Наденце, мисля си че на пишещите тук сърцата им са били прекалено изтръпнали от болката около загубите, че да обърнат голямо внимание на друг дискомфорт.  Hug
Ритката е права - обърни се към гинеколога ги. Peace

# 83
  • София, "Младост 3"
Рони, ако можех щях да питам...но ми е трдуно да комуникирам с него - изпитвам един такъв страх...
иначе е повече ото прекрасен специалист
а и знам кво ще каже "ела" ама децата са болни вече втора седмица и как да ида????
затова питах вас - а не в стандартната тема по въпроса, защото тук сме близки и познати и приятели...
но затрих въпроса да не създава дисконфорт...така или иначе БЛАГОДАРЯ на писалите и на ЛС и тук

# 84
  • София
Момичета, Светлето писа че е прокървила и да се помолим за нея и детенце всичко да е наред. Звъннах по телефона,
звучеше притеснено, въпреки че са я гледали на видеозон, няма отлепяне на плацентата с бебо всичко е наред. Предположението на доктора е че може конеца да е опънал някъде и да предизвикал кървенето. Само да стискаме палци и силно да се молим, да и пратим
положителните си мисли и енергия.
Светленце, с теб сме и силно се молим за теб и малчо.

# 85
  • София
Ама как така, аз я чух преди час и всичко беше наред. Sad
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Praynig Praynig Praynig

# 86
  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Ще дублирам Тристе. Стискам всичките си палци.

# 87
Светле мисли само положително . С теб съм .

# 88
  • София
Пак я чух, докторите определено смятат, че е от конеца, даже тя се сеща за момент, когато при по-рязко движение нещо я е опънало. Сега ще си почива и ще поспи, а ние няма да преставаме да вярваме, че този път всичко се е наред! Praynig Praynig Praynig

# 89
Кураж, Светле! С теб сме! Имаш и моите силно стиснати палци  Praynig

catnadeen, аз ти прочетох въпроса още снощи. Малко се озадачих, защото съм пропуснала ако някъде си писала какво ти се е случило. Но се досетих... 99% съм сигурна, че нещата са на емоционална основа  Peace

Общи условия

Активация на акаунт