Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 765
  • 447
  •   1
Отговори
# 90
  • София, "Младост 3"
СВЕТЛЕНЦЕ, молим се и вярваме!
ох спря ми за малко сърцето...ен може да е дурго и вярвам и аз ама страха си е страх...представям си пък тя как е...милото ни майче
това бебе ще  толкова желано и чаканои изстрадано! нямам търпение да го нагушкам ама да се "мъти" както казва баба ми докато дойде време да излиза

Шерче, мерси много. дано е так. не съм писала защото ми е неловко въпреки че е без вина винвна, но не върви тук да пиша...някак ме хваща срам чак, но просто вчера се стреснах монго и явно ми се посъбра, а не се сещах кого да питам.-..ама по-добре да не бях....
както и да е съжалявам ако някой се е почувствал недобре...но и мен ми е много зле напоследък та затова писах от безисходица

# 91
  • София
Наденце, спомням си като пускахме седмични теми в този подфорум, толкова бързо се изписваха, че Деската предложи да са месечни. Та точно тези месечни теми са за споделяне на различните ни проблеми, общо взето за всичко което ни вълнува. Споделяме и хубаво и лошо, казвали сме и преди , че на който темата не му харесва просто не я посещава. Все пак не бръщолевим така в тематичните теми. Аз предпочитам тук да споделиш за проблемите ти , тъй като на всеки може да се случи, и трябва да има информация по този въпрос. Вълнува ме какво ти се случва все пак.  Hug

# 92
  • Пловдив
Стискам палци за Светлето и бебо fingerscrossed Praynig Praynig Praynig

# 93
 fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover за Светлето и бебчо ,вярвям че всичко е наред, но все пак още едни стиснати палци невредят Wink

# 94
Светле, намъчи се ти... Айде, това вече ще е последното мини-проблемче и после до септември - безаварийна отвсякъде.
Стискам всички видове палци. fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 95
  • София
Мечко, при теб няма ли позиви вече? Ти нормално ли ще раждаш?
Извини ме мила, видях че термина ти е на 27, а до тогава има време.
Нека да расте бебо още малко. Гушам ви.

# 96
  • Варна
Светле и аз стискам силно палци и се моля всичко да е наред този път!

# 97
Ритка   Hug,
Мечката я е хванало шубето, ама яко...Ще ме режат, планирали са ме към средата на април, ако тръгне да се ражда по-рано, ще ме "секционират" по спешност. А пък диването има бойна задача да шишкавее, защото нали все малко го виждат. Позиви засега нямам...Единствено се моля да издържи малката мечка докогато трябва. Параноичният ми мозък какви ги ражда...няма такива филми. Гледам да не ви надувам главите, че чак на себе си съм смешна понякога.

# 98
AAA,не позлволявам на класната да й се случват такива стряскащи случки!!! Стискам всички видове палци, всичко трябва да е наред тоя път!!! Милата, представям си какъв ужас изживява от най-малкото нещо... Да идва септември по-бързо...

Мечо, средата на април е много скоро! Ей сега ще дойде! Скоро ще гушкаш бебок! Между другото, или не си казала, или моя мозък е изтрил изфото- момиченце или момченце чакаш?

# 99
Ники  Heart Eyes, по непотвърдени данни (защото си седи на дупето с гръб към ехографа и стиснати крака) - момиче. Но сме подготвени и с мъжко име. И с унисекс дрешки. Тъкмо преди малко си мислех за теб, как се притесняваше, че сте купували работи за Бела предварително - и аз така се чувствам в момента. Половината неразопаковани, с етикетите и касовата бележка на видно място. Изкуфяла работа  Mr. Green

# 100
Светленце,  Heart Eyes Всичко трябва да бъде наред. ТРЯБВА!  newsm17 fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

Меченце,  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 101
  • София, "Младост 3"
Ники  Heart Eyes, по непотвърдени данни (защото си седи на дупето с гръб към ехографа и стиснати крака) - момиче. Но сме подготвени и с мъжко име. И с унисекс дрешки. Тъкмо преди малко си мислех за теб, как се притесняваше, че сте купували работи за Бела предварително - и аз така се чувствам в момента. Половината неразопаковани, с етикетите и касовата бележка на видно място. Изкуфяла работа  Mr. Green
не е изкуфяла, нормално е това което пишеш...пиши повече - всеки път като си изкараш акъла с някой ужас .- напиши го...ще видиш как не е толкоз страшен когато го кажеш, пък и ще се намери кой да ти напише и ка ксе решава такъв проблем - те.е че има решение, че няма да ти се случи...
въобще не таи страховете си а пиши - помага...не решава проблемите но мъънич
ко облекчава положението а по този начин и бебчо ще е по-спокоен

# 102
Стискам палци и аз на Светланка и се моля този път всичко да е наред  Praynig. Чух я преди 2 часа и вече се беше поокопитила.
Мече, то не останало. Успех и хич не се плаши - ще си гушкаш живо и здраво бебче след няколко дни, незамисимо с пишка или без  Mr. Green.
Наденце, знаеш, че всички тук си те обичаме, така че пиши ни  Hug. И да ти отговоря - и аз не си спомням да съм имала подобно усещане.
Моето човече плаче неистово цял ден и вече не съм жива. В момента обаче ви пишем заедно и той сладко заспа  Mr. Green. Дано да изкара така няколко часа.
А времето страшно го "познаха". Дано поне утре се пооправи, че ми писна вкъщи  Sad.

Hug Hug Hug

# 103
  • София, "Младост 3"
ВЕселче, аз за колики търсих и купих от някого от нета английските капки против колики - само с тях Мими бе по-добре - INFACOL бяха
а иначе те разбирам - кошмар е когато плачат, психиката се изнася

имате специални и горещи целувки от нашата любома класна....позволих ис дая потърся - мерак ми е то месеци на сам, дано не се е обидила
та тя ви поздравява
милата звучеше по-спокойно и борбено, но вътрешно си я усетих аз...обаче каквото и да става тя не се предава и запазва вътрешно спокойствие, което е най-важното за бебчо...сигуран съм, че Господ ще ни я опази този път...

# 104
За Светлето и бебо fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
За Мечо и бебо fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
За всички:  Hug

Общи условия

Активация на акаунт