Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 778
  • 447
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Еми честито на празнуващите. Берни , да ти е жив и здрав мъжо и да го слушате. Mr. Green

# 121
  • София
Честит празник! ЧРД и на половинката на Берни!  bouquet

# 122
Честито на празнуващите днес!   bouquet
И моите палци са стиснати за Светлето и бебко!  Hug

# 123
Щом има празник-редно е да почерпя:) newsm64 beer2 Wine Glass Popcorn eat cook Малко скромно,ама за сега не ми се занимава да се уча да слагам картинки.

Да ви кажа- Бела вече си има млечно братче:)) Подробностите- от майка му, по-късно предполагам:)

Рени, обади се майка ти. Тя кога ще идва към теб? До утре сутрин няма как да се организирам, а ми се искаше и на Филип да взема нещо, а сега няма кога... само ти ще намажеш...

# 124
Честито на празнуващите и от мен! (пийте по 1 и заради въздържателките.  newsm78 какво беше това алкохол?)

# 125
Ами дано майка му на "млечния братко" поне да успее да се понаспи. Щом от две мацки цоква, трябва да бъде заситен.  Heart Eyes
 Hug

# 126
  • Виена
Честит празник на Ники и Берни и на мъжОто на Ламка! Честито и на всички, за които не знам, че са с бели престилки!  Hug Пожелавам ви лавина от сбъднати мечти и благодарни пациенти!   bouquet
Милинки, благодаря за загрижеността, но аз днес вече съм кукуряк. Не знам какво беше това чудо снощи, но упорито отказах да отидем до болницата. Не че имаше какво да ми направят. Нали кърмя и нищо не мога да приемам болкоуспокояващо. Но все пак бях дала инструкции какво да ми даде Краси, ако съм неадекватна, до което, слава Багу, не се стигна поне този път  Mr. Green Все пак звъняхме в болницата и се оказа, че дежурният невролог е един приятел, та и той ни посъветва да си стоим у дома и да бъда отменена за няколко дни в домашните задължения. Познайте дали се случи нещо подобно!  Mr. Green Берни е права! Преумората си казва думата. В края на следващата седмица ще идват за три дни майка ми и баща ми и едвам ги чакам да ме отменят малко поне за детето, въпреки че така и не съм му заместила цяло хранене на моя Крали Марко и съм нон-стоп на разположение  Laughing Май Ники питаше докога ще се буди за нощно хапване бебка? Ами, Ники, и аз като Аги нямам добри новини за тебе. Филип дори отказва понякога да си спи в креватчето, за си цока наволя цяла нощ  Mr. Green
Весел празник на празнуващите! Мъжлето на Берни да слуша прекрасната си избраница!
Гуш на всички!  Hug Hug Hug

# 127
  • София, "Младост 3"
РЕНИ, не знам точно какви са ти били оплакванията, но щото имам пролапс на митралната клапа - сърце не боли
ако те боляло в сърдечната област - има едно неврологично прищипване на мускулите на гръдни якош - много и е страшно болезнено, като е напълно безопасно
боли при вдишване и издишване, непрекъснатооколо сърцето обикновено но е безобидно
уви при проблеми със сърцето най-много да усетиш прескачане ако имаш аритмия и после си като парцал и ти е като натъртено в сърдечната област, но не боли
стигне ли се до истинска болка - не ти бърда инфаркта, а ти не си го прекарала, така че предполагам е схващане
лек и хубав ден - не пречи Неуробексче да вземеш - спомага при мускулни неволи и е витамин В...ама като се сетя че кърмиш и туй трябва да питаш може ли

# 128
Честит празник на всички празнуващи и от мен   bouquet. НикиEmbarassed сори - просто явно грам мозък не ми е останал  Hug .
Ренка, пожелавам ти почивка  Hug.
Чета, че вече се е разчуло, че Бобчо си има млечна сестричка  Mr. Green. Да е жива и здрава Ники - спаси ми детето от гладна смърт, защото милото не е случило на майка. Излязохме на дълга разходка обаче аз що ли трябва да му взема храна на детето  Embarassed. И по едно време на доста време и разстояние от вкъщи осъзнах, че детето е гладно - ужас. Започнах да прехвърлям из изветлелия си мозък варианти и вече се чудех дали да не звъня на Ники, защото бяхме близо до тях, но ме хвана мноооого срам. Вървя си аз 100 метра нататък и хоп Ники - манна небесна. Извади милата скъпоценната течност и си нахраних детето. Ники, наистина съм ти безкрайно благодарна  Hug Hug Hug. От срам не можах хубаво да се порадвам на Бела, но утре сме си обещали да имам шанс да наваксам.
Гушкам ви и отивам да спя, че до преди малко се гушкахме - дребния реши да ми отмъсти за всичко, което му причиних днес  Heart Eyes.

# 129
Сега прочетох написаното от Искричка, че Ружа си е родила близначетата.
Да й бъдат живи и здрави! Много се развълнувах!   bouquet

Весенце, Божидар значи може да го даваш за зет на млекодайната тъща.  Grinning Heart Eyes

# 130
  • София
Хей, Ронка страхотна новина. Да са и живи и здрави дечицата. Сега почва "пачангата".  Grinning

# 131
Сега прочетох написаното от Искричка, че Ружа си е родила близначетата.
страхотна новина. Да са живи и здрави дечицата за радост на щастливите родители   bouquet.

# 132
  • София
да са живи и здрави близначетата,само радост да носят на мама и тате!

# 133
  • Виена
Ех, тая Рони!  Heart Eyes  Любимото е щъркелче ми е тя! Рончо, цун по човчицата, дето снася добрите новини  Hug Да са живи и здрави и много щастливи близначетата! Да топлят сърчицата на мама и тати!
catnadeen, благодаря за споделеното!  Hug Не знаех, че имаш проблеми с пролапс на клапа, съжалявам  Sad При мен няма оплаквания от сърцето (поне до сега) и се надявам да поработи още някое и друго десетилетие. Ма главата понякога имам усещането, че ще се пръсне. Не от инфаркт, а от инсулт се бях уплашила, ма към днешна дата дяволът не е толкова черен. Дори ходих за първи път от много време с Филип на немски, понеже баща му вече не може да си остава сутрин да го пази. И да ви похваля сина си, представи ме отлично! Изпълняваше всички номера като го подканяхме и на немски, и на български. На мама умното ще дойде той. Явно там ми е изтекъл мозъкът, ма нека! Поне е в семейството  Mr. Green
Ники, снощи не съм прочела какво си писала, понеже бързах да пусна съобщението, че Филип се пробуди и ти вече беше публикувала. Честито и на двете ви с Весето, че сте станали рода по млечна линия. По-романтично щеше да е до го накърмиш Бобчо, ма и от шише става  Wink Ние тук правихме едно пробно кърмене на едно бебе, което почти месец по-малко от Филип, но той вече е във фрем-фаза (плаче от непознати) и изобщо не поиска да засуче при мене. Майка му имаше съмнения за качеството на кърмата си, но все пак остана да си го кърми все още и аз като привърженик на естественото отглеждане, съм сигурна, че му направи услуга на мъника така. Това е бебето, за което споменах, че е с колики и в шестия месец и беше докарал майка си до отчаяние.
Леле, пак се улях в писане. Как ме търпите, направо не знам!  Embarassed
Цункам ви и изчезвам със зверюнка да го премерим колко е пораснал и напълнял. Ако имам време после, пак ще драсна  Hug

# 134
Зори,  Hug

А за Ружето не съм аз издателчето - Искричка Надежда в заключената вече тема я е издала. Аз просто знаех, че Ружа чака близначета от доста време. А те вече били станали на 7 месеца. Дано са най-доброто мехлемче на майчето си за изстрадалото й сърчице. Заедно с другото й детенце.  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт