Ето и Април дойде , нека много радост да ни донесе и по едно сладичко дете !

• 22 809
  • 447
  •   1
Отговори
# 240
  • София, "Младост 3"
Светле, и без лентичак ще те следим
като гледам кво е писала Ронка - твойто бебече е почти като МИмчока - тя се роди на 8 септември, 20 и кусор дни по-рано....но на малка Богородичка - било лесно раждането тогава...така че поне до тогава добутваш ей
радвам ти се и те разбирам - аз и до ден днешен ен умея да планувам безкрайно...в момента в който почна да мечтая...и ми идват едни мисли...и спирам
е не че не правя неща свързани с бъдещето на децата, но не умея както някои чисто и просто да седя и да мечтая
радвам се, че лека полека се отърсваш...то винаги остава нещо...но пък преживява се и после е по-сладко, да знаеш!
обещала съм да нащипя едни бебешки бузи, така че лежи похапвай и правете бузи....

# 241
.... така че лежи похапвай и правете бузи....
в това отношение съм много съвестна.  Mr. Green
 Впрочем на някой от вас още не съм се похвалила- видеозонът упорито показва термин 9 септември. Много червено бе... ама пък мама е родена точно на тази паметна дата.

Ох, Рони, и за съм го замислила младия доктор. Кво ли прави без мен? Кой ли му пълни главата с глупости? Щото в това отношение малко дами могат да се съревновават с мен.  Mr. Green

Светленце.... Вярно, че ти ме поведе,а аз като послушно момиченце те последвах бързо, бързо  Mr. Green.

Точно така. Давай пример как се слуша Класна.  Peace

# 242
Светле ,добре дошла мила.Сега само си почивай,Миташки да те глези повече и искам само положителни емоции и хубави мисли да има в главичката ти. Hug Hug Hug
Довечера като се прибера от работа ще ти звънна)

# 243
Светле, добре си дошла  Hug
По повод на лентичките исках още преди няколко дни да напиша нещо и забравих....
Ясна, много ми харесва твоята! И това, което си помислих като я видях, е че всичко ще бъде наред. Харесва ми, че си я сложи още от началото, без дори на доктор да ходиш. Според мен това говори, че си изпълнена с оптимизъм и вярваш, че този път ще бъдеш щастлива мама! И ти се възхищавам и радвам! Радвай се на бременността си! Успех утре  Hug

# 244
Зори, като си дойдеш звънни един телефон да се видим. Най-добре ще е да си спретнем една срещичка, както сме с увеличено бебешко присъствие  Mr. Green Много искам да се видим, домъчняло ми е за вас.  Hug
искам и аз на среща и със Зори и Жори, и с всички останали  Peace.
Ясничка, успех утре  Hug..
Я светулкова се появила  Heart Eyes.
Да му е живо и здраво името на Марти, нищо че толкова зъкъсняло  Embarassed. На мамка му пожелавам силички  Hug.
Шушу ми се загуби някъде  Thinking

Ние сме добре, Бобчо се прави на послушен 2 дни /пу пу пу/, а аз от одеве съм с един зъб по-малко в устата си. Дребния вече се хили много и е толкова пораснал, че чак нямам търпение да идва 21.04 та да го премерят отвсякъде  Mr. Green.

Гушкам ви всичките  Hug Hug Hug.

# 245
Ехооо...

У нас всички заспаха, само аз си обикалям из къщата и се кефя на тишината. Ама после и аз отивам да полегна, че не се знае пак кога. Макар че, да чукна на дърво, засега цари спокойствие, ще му се радваме още няколко дни.

Пак да ви благодаря, вече на спокойствие, не само за прекрасните пожелания, но и за подкрепата през всички тези месеци. Вярвам в колективната ни положителна енергия, вярвам, че тя ще помогне и на настоящите бременелки, и на нагласените за старт. Все още като че ли не мога да осъзная какво се случи, но през 10 минути съм залепена за креватчето и гледам, гледам...и рева. Ама от хубавия рев, де  Mr. Green

Малкото мече се казва Невена, скоро и имен ден ще празнува, а пък тя, за да е в тон с името си малко жълтяса, но докторът вчера каза, че не му  се вижда притеснително. Вчера взеха кръв, утре ще повторим изследването, за да сравнят стойностите и да се види да не би да се влошават нещата. Според педиатърския кантар е наддала спрямо болницата, но ми се иска да изчакаме и второто теглене на тези везни, за да има някаква реална база за сравнение.

А сега, по желание на зрителите и специално за Ритка - кратък разказ за най-неочакваното раждане. На записа на тоновете имаше две притеснителни замлъквания (според мен тя се движеше толкова бясно, че разместваше електродите (не съм сигурна, че това е точния термин, ама знаете какво имам предвид)). Моят лекар беше дежурен в болницата и каза, че предпочита да е сигурен и да направи секциото още същия ден. Първо се чакаше някаква "дупка" в програмата на плановите операции, но след втория "инцидент" ми казаха, че направо ме подготвят и ме вкарват до 15 минути в операционна. Беше със спинална упойка, аз исках пълна, защото съм бъзла, но лекарят беше против да дрогира бебето без нужда. Поставянето на упойката ми беше най-неприятното от цялата процедура, не болеше чак толкова, но беше гадно. Освен това ме уцелиха чак на 5 път. Усещах само натиск, но това беше един от малкото пъти, когато силно ми се искаше да не знам английски, защото чувах и разбирах всеки инструмент и команда, която подаваше лекаря. Изваждането на бебето отне не повече от 5 минути, останалото беше шиенето - общо около 40 минути, вкл. и упойката.

Ей, вярвайте ми, плаках със сълзи като чух бебка да изплаква, имаше една много мила сестра, която току надничаше при мен и ми казваше, че бебето е наред, че в момента го мият и каквото там има да го правят, а след това ми я показа - малка, розова и сърдита. После го дадоха отвън на татко му да го гушка, докато мен ме довършат и заедно се пренесохме в стаята за възстановяване. С една дума, аз се бях настоила за нещо по-страшно, дълго и неприятно, но може би защото стана неочаквано, нямах време да се плаша предварително.

Мерси, че ме изтърпяхте.

Светле
, напълно те разбирам за лентичката, аз така и нямах смелост да си сложа бременно тикърче, но пък си сложих с кеф детско  Wink. И без лентичка става, важен е крайния резултат.

И последно, но за сметка на това тъпо, питане от мен. Ако искам да кача снимки в албумчето, ми трябват потребителско име и парола, н'ъл тъй. Ако може някой да ми ги прати на ЛС, заедно с кратка инструкция, ще съм благодарна.

Ииии...май това е от мен засега. Това ми е рекордно дълъг пост.

Heart Eyes Hug на всички.

# 246
ЧЕСТИТА РАДОСТ  ПЪРВО ! ЖИВА И ЗДРАВА ДА БЪДЕ МАЛКАТА ГОСПОЖИЦА И ЧАКАМЕ СНИМКИ! Hug

# 247
Сложих две снимчици от първата фотосесия.

Берни, мерси  Hug

# 248
Меченце Hug страхотна история стана ми едно такова ..........много мило Heart Eyes Хубаво име си избрала за малката принцеса да ти е жива и здрава още веднъж ти го пожелавам

малко невенчета за малката Невена  bouquet

# 249
Мече,честита рожба.Да ти е жива и здрава малката принцеска ,да ви донесе много радост и усмивки.
На мама-бързо възстановяване. Hug

# 250
  • София
Мецоранке, мерси милинка за хубавия разказ. Рита-та е благодарна.  Hug
Светлата сега да почва да следи положението по-изкъсо, че повечето
девойки са се разхайтили в последно време.

# 251
Меченце, много красиво име си има бубата красива.   bouquet
Браво на теб - така се прави. С повече описания.  Hug

Днес стисквам палци на Ясничка и чакам отчет.  Hug

Не пиша, щото малко поработвам, за да мога да изляза другата седмица в отпуска и да ви изчезна съвсем за известно време.  Mr. Green

# 252
Леле,меченце, малката Невенка голява хубавица. И много се радвам на бебета, които се раждат с коса. Вики се роди един плешивец... Вие ще връзвате най-много до година хубави опашчици. И понеже мен няма да ме огрее да връзвам си набелязвам форумски дами за целта. А пък тук колкото ги имаме.Уха! Че и още ще има!!!  Grinning
Ясна, чакаме те и явно не само аз съм нетърпелива! Peace Хайде и ти да ни донесеш доза радосто днес!
Рончо, ми стига с тази работа бе! Не се преуморявай! Във вашата служба туй карти,табла, кръстословици нямате ли? newsm78 Впрочем накъде ще изчезваш другата седмица? Нал знаеш за моята клюкарска душичка. Mr. Green

Светлата сега да почва да следи положението по-изкъсо, че повечето
девойки са се разхайтили в последно време.
Ооооо, такива са ми и намеренията. Ма нещо не искат да се стряскат от моето присъствие.  newsm78

Весенце, ти що си със зъб по-малко? Да не ти го изби малкия мъж? Кажи кво не му угоди, че така ядоса детето. Grinning Впрочем аз при всяка бременност се прощавам с някой друг зъб.  Confused Ама пък като има такъв хубав резултат като твоя Бобчо си струва! Hug Впрочем не щото съм гадна, ама това с послушанието ми звучи особено. Според мен детето просто ти замазва очите. Не знам защо ама съм убедена, че е същият бяс като Вики.  Flutter Така обаче е най-интересно. Поне знаеш, че никога няма да ти е скучно. Mr. Green

# 253
Мецанке, и малкото мече, и името му са красота!!! пу-пу-пу!

много се радвам за вас! цункай я от нас с Кралимарка Лимбовинтова!

# 254
Е добрах се до компа, поне за малко. Искам да застрелям някакви комшии, не ги познавам изобщо...до скоро бръмчаха с бормашина, обаче от 2 дни минаха на чук..и то точно по станата, до която е креватчето на детето.  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Бормашината не й пречеше, даже заспиваше от нея/свикнало е милото още от корема на мама Mr. Green/ Обаче тоя чук я стряска и става нервна. И аз ставам нервна. Вчера я оставих да спи в стаята на майка ми в количката, май и днес така ще стане. Ужас! Писна ми- тамън едни спрат с ремонтите и започват други.
 Днес бяхме на консултация- резултата е +1120грама и +6.5 см от изписването. Докторката я нарече дебеланка:) Явно на мама млечния бар добре храни:) Биха ни противохепатитната ваксина, детето се държа прилично и само малко поплака.
 Малкото мече Невена много хубаво Heart Eyes

Ясна, стискаме палци и чакаме да чуем хубавите новини! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Гуш на всички! Отивам да чистя, от 3 дни все това правя. Хем великденско, хем заради погачата. Все едно на изпит ще ходя... не ми се говори...

Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт