Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 383
  • 951
  •   1
Отговори
# 540
Доби81, зелен чай можеш да пиеш колкото искаш!  Peace А дали ще ти подейства за 00 не знам.  newsm78

Момичета, моля ви да стиснете по едни палци и за мен!  Praynig От днес и до средата на другата седмица предстои много тежък период за семейството ми. И ще ми е нужна вашата позитивна енергия. Благодаря ви, че ви има!  Heart Eyes Ако не беше този форум, сигурно щях да рухна тези дни.  Tired

Сън, имаш моята морална подкрепа. Стискам палци и ти желая да си много силна! Hug

# 541
  • Варна
ros4enka   Heart Eyes

# 542
съъъъньо ще ги стискаме и на краката да знайш!и други работи ша стискаме щом трябва!ама да ти видим усмивчицата!  Hug ооо нещо ми се губи линийката за бебо.де замина?   newsm78

# 543
Здравейте! Искам и аз да се присъденя към славния ви форум! Предварително се извинявам, но от две седмици толкова диети и режими изчетох, че накрая се обърках... Моля ви да ми кажете тези овесени трици още от ударния етап ли се включват?

# 544
  • София
 spam2 Трябва ми оригиналния файл на снимката от първа страница от срещата. Този, който го притежава да се яви немедлено пред строя.
 smile3513 Имам идейка, но ще я споделя по-късно, ако стане.
Рибата  тон в чинийка,губи магическите си отслабващи свойства. Съприкосновението с кислорода, фосфора светва и се изпаряват ценни вещества. hahaha hahaha Hug Hug

Аз затова ли светим като крушка през нощта, щото лапам директно от кутията? Joy

Сънче  Hug с теб сме.
Мариаид морковчето е сладък зеленчук. Не прекалявай с него.
nidji желателно, препоръчително, абе направо си е задължително от първия ден.

# 545
Който си е купил книгата с рецепти нека сподели мнение. Имали нещо по различно и заслужава ли си човек да я купи.
Снимките ги гледах веднага след срещата - и бях много изненадана когато свързах никове с имена и все в положителна посока.

# 546
Здравейте! Искам и аз да се присъденя към славния ви форум! Предварително се извинявам, но от две седмици толкова диети и режими изчетох, че накрая се обърках... Моля ви да ми кажете тези овесени трици още от ударния етап ли се включват?
Да!Ядат се постоянно - по 3с.л на ден (не повече) в каквато искаш форма - накиснати,ненакиснати в кисело мляко,под формата на кексче,палачинка ( има ги в сайта с рецептите - виж стр.1),най-важното е - ДО ОБЯД!
Успех!  Peace

# 547
Сънче, стискам ги и на двете ръце! Praynig Вярвам, че всичко ще бъде наред!!!

# 548
Съни-имаш пълната ми подкрепа и дано всичко приключи благопоучно за семейството ти!   bouquet  bouquet  bouquet

# 549
Мариаид, морковите и цвеклото не са неограничени заради високото съдържание на въглехидрати в тях. По 1 морков на ден и не всеки ден.  Peace
nidji, добре дошла и успех!   bouquet Триците - от 1-вия ден на режима до края на живота.  Peace
Деничка, Приси, Комикс, Танич, Моннн, Халеева, Дидка 74, Играчка-плачка, благодаря ви от сърце, милички!  Hug Подкрепата ви наистина е важна за мен!  Heart Eyes
Моннн, бебо ще почака до пълното и окончателно решаване на проблемите.  Cry А линийката я махнах, за да не излиза и в другите теми, където се подвизавам от време на време - само вас чувствам достатъчно близки, че да споделям нещо толкова лично.  Hug Heart Eyes За съжаление, обаче, линийките излизат с всеки пост.  Wink

# 550
  • софия
Здравейте отново мили Дюканки,
днес намерих трици в кв.Горубляне.Аптеката се намира на ул.Самоковско шосе/ срещу църквата/.Това е централната улица ,която  отива към Панчарево.Цена 200гр-1.64лв.Ако не е за тук това обявление,моля да ме извините и ако може някой го сложи при адресите на магазините. Исках само да съм полезна.Лек и весел уикенд ви желая.

# 551
Сънче,  Hug

# 552
  • Варна
Ето момичета статията. Който иска да чете. Източника ми е " Всичко за жената "

"Оказва се, че съществуват редица продукти, в които се съдържат естествени биоотслабващи вещества. Тяхната задача в организма ни е да превръщат мазнините в чиста енергия.
1. Етапите на изгарянето на мазнините се регулира от специални хормони.Най-мощният от тях е хормонът на растежа изработван от хипофизата.Именно той цяла нощ изсмуква мазнините от мастните депа и насочва енергията към обновяването на клетките, растежа на косата и т.н.Точно заради това сутрин тежим най-малко.
2.С храната си трябва да получаваме определени витамини и минерали.Това са магнезий, витамин С , холин, карнитин, метионин, таурин и йод. Ако те са малко , организмът не може да изработи необходимото количество хормони, а без тях не можем да отслабнем, колкото и да гладуваме.
3. Излишните мазнини въобще не преминават от стомаха в организма , ако комбинираме в едно блюдо 3 и повече от правилните продукти
4. Някои от веществата имат нужда от подкрепа. Например метионинът работи най-добре в съчетание с витамини от групата В / пълнозърнест хляб, риба, мляко / . Йодът има нужда от помощта на белтък / месо, риба, извара /. Холинът се усвоява на-добре с варени яйца. А витамин С е приятел с калция /броколи, зеле, риба,кисело мляко /
5. Най-добро време за изгаряне на мазнините е няколко часа след събуждане, когато обмяната се активизира. Затова закуската е задължителна. "

Това го пускам, че да не се изгуби и ще се опитам да напиша горепосочените вещества в кои храни се съдържат

# 553
Момичета, сега разгледах подробно вашата темичка и вашите снимки.Искам само да ви поздравя за прекрасните резултати  bouquet Peace Изглеждате невероятно.Продължавайте в същия дух.Желая ви много сили и успех  bouquet

# 554
Бях се нагласила да пиша за морковите, ама сам голяма мотня..
Сънче, стискам много палци, кураж ти желая!! Всичко ще се нареди споко.

Общи условия

Активация на акаунт