Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 398
  • 951
  •   1
Отговори
# 525
eeee, днес много умници!  newsm78 Много много не пиша- ама днес
се налага за втори път:
Моля за информация на zorizori:
в 100гр овесени трици:
Белтък - 17г
въглехидрати 66г
мазнини 7 гр
хранителни влакна 25гр
Виж въглехидратите  бе човек, единственото нещо от което се лишаваш в тази диета е плодовата захар. Ама и в плодовите диети ти казват да ядеш по възможност кисели плодове.
Даже се чудя leni_pl че не е пуснала инфо преди мен. От другите диети имах сини кръгове под очите като на сем. Адамс и се чувствах парцал. Ти си потърси подходящо спрямо твоите разбирания.

# 526
Орелия, абе аз провокаторите ги целИвам, щот ми е отровна целИвката, бре Simple Smile
Дайте да я цунем момата и да видите, че вече няма да ги ръси такива врели-некипели Hug
Фоли, страшна си, миличка!
Ше взема да дода на еротичните танци! Simple Smile
Славе, много ме развесели с минусите на режима.
Страхотна си!

# 527
eeee, днес много умници!  newsm78 Много много не пиша- ама днес
се налага за втори път:
Моля за информация на zorizori:
в 100гр овесени трици:
Белтък - 17г
въглехидрати 66г
мазнини 7 гр
хранителни влакна 25гр
Виж въглехидратите  бе човек, единственото нещо от което се лишаваш в тази диета е плодовата захар. Ама и в плодовите диети ти казват да ядеш по възможност кисели плодове.
Даже се чудя leni_pl че не е пуснала инфо преди мен. От другите диети имах сини кръгове под очите като на сем. Адамс и се чувствах парцал. Ти си потърси подходящо спрямо твоите разбирания.

# 528
Доби81, зелен чай можеш да пиеш колкото искаш!  Peace А дали ще ти подейства за 00 не знам.  newsm78

Момичета, моля ви да стиснете по едни палци и за мен!  Praynig От днес и до средата на другата седмица предстои много тежък период за семейството ми. И ще ми е нужна вашата позитивна енергия. Благодаря ви, че ви има!  Heart Eyes Ако не беше този форум, сигурно щях да рухна тези дни.  Tired

# 529
Момичета сега си изядох салатка с репички и моркови,но прочетох,че морковите не били препоръчителни.... newsm78 Вие ползвате ли ги и в какви количества?Аз настъргах един голям...  Embarassed

# 530
  • Варна
Здравейте пак !

Славе, Фоли, направо ме утрепахте с тез странични ефекти  Hug Joy
Аби,  Hug
Mimi_Georgieva , мисля че мярнах в книгата с рецептите и такава с течен шоколад, но не съм в къщи и не мога да проверя. Но вчера като четох / малко като художествена литература / , май в много рецепти има неща , които ние избягваме в П дните. Например лук и доматен сос май е сложил почти навсякъдев рецептите. Какао също много ползва. А и няма рецепти за правене в МВ.
Момичета сега прочетох една хубава статия за горене на мазнинки, ще се опитам да я препиша  Peace

# 531
Къде са тези снимки на старозагорки?? Голям съм заплес!  doh

# 532
  • Бургас
Сънче,с теб сме!  newsm10

# 533
La Fornarina : Рибата  тон в чинийка,губи магическите си отслабващи свойства. Съприкосновението с кислорода, фосфора светва и се изпаряват ценни вещества. hahaha hahaha Hug Hug
Монн, не гледай към шоколада,горчиво-кисел е Hug
Аби, внесе смут в редиците. На освирепели от глад, шоколад предлагаш Joy Joy Joy Hug
ШОКОЛАДОВОТО ИЗКУШЕНИЕ НА АБИ Е  ЗА ПРОВЕРКА НА ВОЛЯТА!
много ми пЪ дреме!аз Апвам варено яйченце! newsm22

# 534
Сънче   Peace Praynig Hug УСПЕХ!   bouquet

# 535
Къде са тези снимки на старозагорки?? Голям съм заплес!  doh

# 536
  • Варна
Сънче, специални   love001 и fingerscrossed
Сървъра нещо се шегува пак

# 537
хей Simple Smile здравейте и от мен! Simple Smile
да поздравя момичетата с минусчета.Разгледах снимките на заралийките - страхотни мацки са всички Simple Smile Аз съжалявам, че така в делничен ден, иначе и аз можех да си дойда да се видим Simple Smile
Вещи и Свидничка Hug
Фоли, да ти кажа и аз имам такива спомени, точно кисело-горчив е! Peace Hug
Пилито и Орелия Peace подкрепям с две ръце ...там относно провокациите:)  Hug Абе Пилито, според мен, си объркала годините в профила си  Shocked....аз като те видях, някъде към 21г ти дадох  Hug
Приси Hug

# 538
Доби81, зелен чай можеш да пиеш колкото искаш!  Peace А дали ще ти подейства за 00 не знам.  newsm78

Момичета, моля ви да стиснете по едни палци и за мен!  Praynig От днес и до средата на другата седмица предстои много тежък период за семейството ми. И ще ми е нужна вашата позитивна енергия. Благодаря ви, че ви има!  Heart Eyes Ако не беше този форум, сигурно щях да рухна тези дни.  Tired

Сън, имаш моята морална подкрепа. Стискам палци и ти желая да си много силна! Hug

# 539
Сънче, желая ти успех в това, което предстои на семейството ти!   bouquet
Всички, в този форум те обичат и съм сигурна, че ще те ти изпратят цялата си позитивна енергия!
Имаш я от всички нас! Стискаме ти палци! Чакаме да кажеш после дали всичко е наред!
Ти си нашето слънце, моля остани си такова!

Общи условия

Активация на акаунт