Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 406
  • 951
  •   1
Отговори
# 570
Присила, а не е ли възможно това да го има на първа страница?
Много е важно като информация.
Само питам, де. Може би не е прието да се слагат неща на първа страница.

# 571
Приси, много полезна информация! Благодаря ти!   bouquet
Дулцинея, наистина подкрепата във форума е безценна!  newsm10
Атракция, Татянка, Рокипагане, Мими, Пиленце, Аби, Сецилия7, много ви благодаря, милички!  Hug Heart Eyes
Пиленце, изобщо не се обиждам, мила. Просто в момента изобщо не ни е до това, нямам предвид детето, а правенето му.  Rolling Eyes Толкова е напечена ситуацията, че в момента и двамата сме кълба от нерви само.  Cry

# 572
Малии как се намуах. Не е истна просто. Изядох  купа зелена салата и 3 клюфтета ( приготвени на НОВАТА ми скара). Много вкусни. Всеки ден, ще си правя. Аз съм като лунатик. Като залюбя едно ядене и почвам едно безконтролно готвене и ядене само на него.
Сложих 1 яйце, 1л. пшеничени и 1л. овесени трици. Трябва да отбележа, че наистина няма разлика.

В тоя ред на мисли, ако замразя изпечени няколко кютета, ще им стане ли нещо? т.е. дали, ще са гадни после като ги ям? Искам да имам готова сготвена храна за  зор-заман.

# 573
Мамица  прехвърлила съм тази възраст, значи ще живея вечно. hahaha А и както казах са нямали нито огИн, нито МВ. Шегичка...

Присила  Peace това  ще си го принтна.

Нямали са фибри. Т.е. нямали с апшеничени и овесени трици. Доста слеед това са ги открили едни добри хора. Омръзнало им д аумират и се разтършували.

# 574
  • София
Цитат
Момичетата са много отзивчиви и не оставят въпрос без адекватен отговор
Точно така, Танич ,с една малка поправка - адекватен въпрос.
В тази връзка, благодаря на Фоли за адекватния отговор на  въпроса ми Simple Smile .

# 575
Аби, твоят е по хубав мила! но щом питаш, в книгата рецептата е: 1 жълтък, 1 л. какао, 2 л. подсладител, малко вада. Разбъркваш до гъста смес и охлаждаш! Hug
А-а-а, този го знам. Помислих, че има нещо ново в новата книга и ламята се събуди. Благодаря ти!  Hug
Присила, много ценно инфо.   bouquet  А за цвета на косата  hahaha
За козунака - Лео мисли по въпроса, аз също. Предполагам, че до Цветница ще измъдрим нещо.

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 16:57 от Abrakadabra

# 576
Пресила инфото наистина е важно и ти благодаря  Hug
Нека да се сложи на 1-ва страница наистина.  Praynig

# 577
  • София
Сън, вмъквам се между редовете, за да ти кажа, че и аз те подкрепям! Peace Hug Hug
И никакви нерви, ей! Няма да се нервиш за нищо. Я, каква хубавица си, мъжа ти да те слуша и ......без добавки, това е!

Хайде, успех! Peace

# 578
Здравейте , момичета !

Аз не знам дали ще мога да ви изчета (още съм на 11стр.), но ще се постарая. Малкият ми е болен и по цял ден тичам - лекари , аптеки, лекарства . Втори антибиотик ни изписват - е такова нещо наистина не ни се е случвало.

При мен няма промяна в кг, може би защото чакам МЦ. Но имам с какво да се похваля- моята рехабилитаторка , при която ходя вече от 1 година беше учудена - колко много съм свалила и как отникъде не съм увиснала - чудо!!!

Е аз съм безкрайно доволна и благодаря ви че ви има!
Вече бягам обратно да чета.

# 579
  • Варна
Присила, а не е ли възможно това да го има на първа страница?
Много е важно като информация.
Само питам, де. Може би не е прието да се слагат неща на първа страница.

Ако Вещи прецени може да го вмъкне някъде. Другите май не можем  да пишем там.

[ Лео мисли по въпроса, аз също. Предполагам, че до Цветница ще измъдрим нещо.

Чакам eat

# 580
За козунака аз още преди 10 дни подпитвах и се надявах Лео да измисли нещо, тя къде изчезна между впрочем ?

Тук съм, ама съм ни напред ни назад и си трайкам  Laughing
За козунак честно казано не се сещам още нищо.От тестените съм правила само кекс, но ако му се добави есенция козунак може и да излъже някой  Whistling Whistling Whistling

Добър ден на всички Hug Гледам някакви драми има днес, ще се върна да прочета.
Честито на свалящите   bouquet

# 581
Радвам се, че ме приемате във вашето голямо семеиство. Да ви се представя аз съм от Варна и съм малко над 40-те.  Висока сам 156 см. теглото ми беше 64 , започнах режима септември 2007, за месец и половина смъкнах 10 кг.  Толкова исках и започнах да  задържам,....   но до края на януари свалих още 5 кг.  Тези килограми ми харесаха още повече. Задържах ги 3 месеца, но  днес , виждам че съм качила 2 кг. Искам да попитам, дали ще ми се върнат тези 5кг след задържането. И още един въпрос, може ли да се върна на 3 етап . Той ми харесваше повече от 4-ти поне знам кога и какво да ям.

# 582
В тоя ред на мисли, ако замразя изпечени няколко кютета, ще им стане ли нещо? т.е. дали, ще са гадни после като ги ям? Искам да имам готова сготвена храна за  зор-заман.
Като изключим факта, че не е здравословно - става.  Grinning
За козунак честно казано не се сещам още нищо.
Аз се сещам...  до година  Wink

# 583
  • Варна
Ох, Аби така си го написала това
 А за цвета на косата  hahaha Лео мисли по въпроса, аз също. Предполагам, че до Цветница ще измъдрим нещо.
, че излиза че ще си сменяте цвета на косите. Ама аз се наредих на масата де.

# 584
Сладури, аз се оттеглям за тази вечер-трява да си приключа работата. И после бегом към нази.
С някои от вас утре ще се видим  Joy Joy
Цунки-гунки сладури   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт