Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 353
  • 951
  •   1
Отговори
# 555
некви плодни и кореноплодни, па как са оставили толкоз милиарди поколения /само до толкова мога да броя, може и повече да са/?  newsm78 Много са знаели те за кръвно, кръвна захар и т.н.

Ми какво да ти кажа. Тогава средната продължителност на живота е била 40г.  #Crazy newsm78
Ако е така, остават ми 2 годинки.

# 556
   bouquetЗдравейте момичета, случайно влязох във вашия сайт, вече  цял месец се мъча да ви изчета. И през цялото време съжалявам, че чак сега ви открих. Защото сама се справях с килограмите по книгата на Дюкан, нямаше кой да ме хвали и насърчава, а това е много важно. Аз дори не вярвах, че ще отслабна, защото съм изпробвала абсолютно всичко за отслабване, но без резултат. Вие, които сега започвате сте щастливки, вече знаете, че със сигурност има ефект, че този режим е едно чудо. Толкова ви се радвам, че ми се иска  да почна режима отново, заедно с вас. Благодаря ви 4е ви има, оценявам труда ви, със сигурност сте полезни.

# 557
Присила, мерси, миличка! Hug
Това е страхотна информация!
Целувки на всички и ви желая хубав уикенд!  bouquet

# 558
Присила, да има и течен шоколад в книгата с рецепти и за 1 порция с 1 лъж. какао! но пък има и Шоколадов крем с 4 суп.л.
Марила - ако обичаш да готвиш купи си я! Но инъче, като гледам така нашите рецепти са доста добри, да не кажа и по-добри доста от тях! Инъче имам книгата от два дни и не съм сядала да чета, но прегледах от тук от там. В началото е обобщено най-важното за режима, има отговори на някои въпроси, но ги имаме в блогосайта. И естествено мноооооооого рецепти!
Цитат
Момичета, моля ви да стиснете по едни палци и за мен!   От днес и до средата на другата седмица предстои много тежък период за семейството ми. И ще ми е нужна вашата позитивна енергия. Благодаря ви, че ви има!   Ако не беше този форум, сигурно щях да рухна тези дни. 
Сънче, мила знаеш че съм с теб!  Praynig Успех във всичко на теб и семейството ти! Бог да е с вас и да ви помага! Hug
ДУЛЦИНЕЯ , Добре дошла! Много мили думи! Успех мила! Насреща сме!  bouquet

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 16:23 от Mimi_Georgieva

# 559
  • София
Оле, Росченка, стопли ми душата с таз похвала  Heart Eyes благодаря ти, и ти много ми хареса Laughing много позитивно излъчване имаш, обичам такива хора!Е, 10 години отгоре съм, но не ги чувствам, може и от това да е  Wink
Сънче, с теб сме,  Praynig а това за бебче не го казвай така категорично т.е. да почака.Моето първо дойде в най-тежкия период в живота ми, и не съжалявам, така е трябвало да се случи.Лично мнение, де, да не се обидиш нещо  Hug
Халеева май Дамаянти я има снимката Thinking
Намерих я!http://damaianti.multiply.com/photos/album/66#57
Дулцинея, добре дошла и успех!!!

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 16:30 от pilito

# 560
Ей, дюканки! Много сте готини ша знаете! Направо се изкефих, докато ви прочета! Hug
Ама много бързо пишете, бе готини! Не смогвам да ви изчета! От понеделник и аз съм с вас! newsm10
А сега имам 2 глупави въпроса, но нали съм нова, не мога да се ориентирам още : какви са тия лунички? /оф, мноо сам тъпа Embarassed/ и къде мога да видя и да качвам снимки?
  love001

# 561
Добре дошла Дулсинея!
Наистина подкрепата която форума оказва е незаменима, без такава е много трудно, а тук не сам че е лесно ами и много забавно Grinning

# 562
Съни-имаш пълната ми подкрепа и дано всичко приключи благопоучно за семейството ти!   bouquet  bouquet  bouquet

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.  #Cussing out #Cussing out

# 563
Дулцинея, добре дошла!
Наистина е много важно да има човек подкрепа.
А тук я имаме във всяко едно отношение.
Момичетата са много отзивчиви и не оставят въпрос без адекватен отговор.
Успех, миличка!

# 564
Присила, да има и течен шоколад в книгата с рецепти и за 1 порция с 1 лъж. какао!
И аз защо си мъчих русата глава... С какви продукти е рецептата (ако помниш)?
За козунак няма ли? (Малеййй, като бременна съм с този козунак  hahaha )

Сън, с теб съм.  Praynig Ако мога да помогна с нещо, само кажи.

# 565
Сън,-  късмет! Стискам палци !  Heart Eyes

# 566
  • Варна
Продължавам :
"Витамин С , необходим за изработка на два хормона, които изсмукват мазнините от депата и ги изгарят в мускулите. Съдържа се в чушките и плодовете / основно цитруси /
Магнезий, основа за ускоряване на обмяната, кара нервните клетки да използват повече енергия. Съдържа се в спанак, ръжен пълнозърнест хляб, морска риба
Холин, укрепва клетките на мозъка и не разрешава на холестерина да се натрупва по съдовете. Съдържа се в яйчния жълтък, месо, мляко, карфиол
Карнитин, гони мазнините от кръвта в мускулите, където те изгарят. Съдържа се в шунката, сиренето, птичето месо
Метионин, необходим за изработката на адреналин, който изгаря мазнините. Съдържа се в яйцата, рибата, черен дроб, птиче месо, кисело мляко и царевица
Таурин, отговаря за изработването на хормони в хипофизата, които разграждат мазнините. Съдържа се в черният дроб и морските дарове
Йод, стимулира работата на щитовидната жлеза.Съдържа се в морската риба, йодираната сол и водораслите."

Момичета, след като прочетох това си мисля , че ядем точно това което трябва.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 11 нови отговора.
Оставете ме да публикувам, де.

# 567
Аби, твоят е по хубав мила! но щом питаш, в книгата рецептата е: 1 жълтък, 1 л. какао, 2 л. подсладител, малко вада. Разбъркваш до гъста смес и охлаждаш! Hug Козунак не виждам все още, но до велик ден трябва да го измислим щото кък ща са кара по празниците малиииииииии
Присила, много ценно инфо измъкна! Бравъс!  bouquet

# 568
  • Варна
И аз защо си мъчих русата глава... С какви продукти е рецептата (ако помниш)?
За козунак няма ли? (Малеййй, като бременна съм с този козунак  hahaha )

Щот си руса  hahaha. От един отбор сме и аз съм природно руса , де.
За козунака аз още преди 10 дни подпитвах и се надявах Лео да измисли нещо, тя къде изчезна между впрочем ?

# 569
  • София
Мамица  прехвърлила съм тази възраст, значи ще живея вечно. hahaha А и както казах са нямали нито огИн, нито МВ. Шегичка...

Присила  Peace това  ще си го принтна.

Общи условия

Активация на акаунт