Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 328
  • 951
  •   1
Отговори
# 180
Atrakcia-аз имам 3 дъщери (11,6,1).Малката я кърмих до 1год и 3 мес.Мислих си че няма да се разболее зимата но,се излъгах.И трите ги кърмих дълго, така и не свалих килограми. ooooh!

# 181
Вещи благодаря,че си ме включила в таблицата Hug

Момичета случвали ви се кантара сутрин да показва едни кг, а на обяд или вечерта други или моя кантар се е побъркал?

Шегуваш се нали Joy

Сънче, аз влязох в едни обувки, които не ми ставаха преди, така че те разбирам за чорапогащниците Laughing
Но аз съм с широки стъпала и  явно пълнея и там Crazy  Party
lenny_pld, точно, точно! Peace Честита ти петичка на теб!
Аби, ужасно е това с номерата на дрехите, сякаш вчера беше, когато ме гледаха съжалително и ми казваха "нямаме такива големи номера"... Като ритната се чувствах.
baci hahaha Ма ние друга представа за животинския свят ще добием с тоя Дюкан бе Joy

Да споделя, че сутринта сложих половин консерва тон в кекса - ами екстра стана Peace

# 182
# 183
Нелка, пускай я обратно в Продавалника.  Grinning
Ори, подготви се за сериозни финансови потоци!  Laughing Дано да са такива и в двете посоки!  Hug

# 184
Оооооо, аз си пазя любимите (почти необличани) дрехи и от слабите периоди. Никакво пазаруване, докато не си върна линията  Wink

И аз пазя дрехи от по-финните ми периоди,но те ми служат за мярка, вляза ли в тях всичко ще бъде идеално. Само малко ама много малко ме е яд за едни дънки, които си купих преди режима защото вече са ми малко широки и ще стават по-широки. Да е живо и здраво милото та да плаща за нови дрехи

Орелия де да се шегувах

# 185
  • Бургас
Атракция, и аз така като теб.По време на бременността качих 20 кг,10 от които свалих с раждането.След това за 10 месеца кърмене отново си ги качих 10-те кг.Преди да започна да спазвам режима бях точно толкова колкото бях в деветия месец.А някой дами сваляли докато кърмели.....
Вещи,моля те, да ми коригираш данните в табличката,когато можеш.Вече съм -17 кг.

# 186
Събуждам се аз от следобеден сън с неистовото желание да си хапна целувки Joy
Някоя от вас да е правила ?

# 187
 baby_neutral Моля за едно кафенцееееее - налегнал ме е страшен мързел да си направя - та кой ще почерпи ???  newsm78  atwork 

# 188
denica17,vichi95, bowuu bowuu Hug Hug
Сънче,сменяй,сменяй няма само аз да сменям.Чак срам ме хвана да казвам ,че си сменям дрехите,ама то може ли това да се носи hahaha Joy Joy Joyhttp://img87.imageshack.us/img87/5628/22082007170horzde2.jpg
Блеки,благодаря!Скоро да ме стигнеш на кила ,не на години Hug Hug
Геци 75,аз хем ми е ред ,хем ми се пада

# 189
Джуфка, Ели беше правила целувки. Виж в рецептурника, мисля, че ги има.  Hug
Перличка, някой случаен, ако чете сега, ще каже, че от комшийката си ги взела само за снимка тези гащи.  Laughing

# 190
Леле Перлеееееееее - ама това твои панталони ли са ???  #Crazy Направо ми строши очилата !!!  smile3501
Мерси за кафенцето !!! Екстра ми дойде !!!  smile3525

# 191
Здравейте момичета!Благодаря на всички, които ме поздравиха вчера!
Вещи огромно благодаря за промените в таблицата и новата тема! smile3525
Перле, Честит рожден ден!Бъди здрава,щастлива и обичана жена и майка! bdbaloni
Аз сутринта си включих самоснимачката и си направих 2 снимки за 2 месец с Дюкан сега ще ви ги пусна.
http://images25.snimka.bg/005523092.jpg
http://images25.snimka.bg/005523095.jpg
Прегръдки на всички! Hug

# 192
Сънче,аз първо там търсих,но не ги намерих Sad
Какви целувки съм тръгнала да правя като не мога да си отворя подсладителя...течният на Хуксол.

# 193
# 194

Общи условия

Активация на акаунт