Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 421
  • 951
  •   1
Отговори
# 285
Привет акали и неакали момичета, запечени и разтроени, подути и залепнали...как сте шушумиги  Wink

Joy Joy Joy Joy
снимкиии             

# 286
  • Стара Загора
Здравейте момичета !!!
Срещата мина чудесно ,не усетихме как минаха 3 часа.Те и десет да бяха нямаше да ни стигнат  NeWS78
И внимание  Вещи  отиде на Метро за тигани ТАКА ЧЕ УМНАТА Wink
След малко Фенси ще качи снимки.

# 287
Кво прайте, ве? Аз се върнах от срещата smile3534 Моите снимки са станали доста зле, та чакам Сузана да ми прати нейните и ще ги кача в албума  Sunglasses Тоя път бяхме повече от три Grinning  Не разбрах как минаха два часа и половина  Party

Перле, кАжи сега какви подаръци получи? Heart Eyes  Моя кога ще го употребиш няма да те питам, че съм скромна и срамежлива  Embarassed

А, Сузана и тя се върнала! Grinning

# 288
  • София/Осло
Сънче,хубав човек е дядо ти щом е роден днес.Да ти е жив и здрав! Hug Hug
лелеееееееее ква си скромна , перлито Laughing

# 289
  • софия
Кво прайте, ве? Аз се върнах от срещата smile3534 Моите снимки са станали доста зле, та чакам Сузана да ми прати нейните и ще ги кача в албума  Sunglasses Тоя път бяхме повече от три Grinning  Не разбрах как минаха два часа и половина  Party

Перле, кАжи сега какви подаръци получи? Heart Eyes  Моя кога ще го употребиш няма да те питам, че съм скромна и срамежлива  Embarassed

А, Сузана и тя се върнала! Grinning

Здравейте момичета !!!
Срещата мина чудесно ,не усетихме как минаха 3 часа.Те и десет да бяха нямаше да ни стигнат  NeWS78
И внимание  Вещи  отиде на Метро за тигани ТАКА ЧЕ УМНАТА Wink
След малко Фенси ще качи снимки.

Ади,без тия номера.Качвайте снимки да не видите моят тиган! Mr. Green
Деатка, Hug от снощи все забравям да ти кажа ,че бебока ти е много готин.И едно въпросче:Ти ака ли? Mr. Green
Перле,що не празнуваш,ами висиш пред компа!Я марш на купооооооон! smile3513

# 290
ми качвайте снимки, ама забравих паролата  Embarassed
а може би е"Ти ака ли днес?"  newsm78

# 291
  • Sofia
Малкия си изчистил пишоната  Grinning

# 292

Joy Joy Joy Joy Joy

Има си хас, след тая заплаха  Joy Joy

# 293
Mamica, за триците сутринта писах- търсете и в аптеките, оттам се зареждам напоследък. Кое е вашето село? Ако трябва да купя повечко  и да се срещаме да ви ги дам? Взех от едрите, пакет 200гр- за 1.40лв.
Наше село е Мусагеница ( Младост и околия) няма трици. В списъка имапе мнение за магазин в Дървеница- е не го открих. На пазара в Младост 1 няма. Какво, правя? newsm78

# 294
Перла,Честит рожден ден!Здраве, много усмивки и обич още дълги години!

# 295
  • софия
Наше село е Мусагеница ( Младост и околия) няма трици. В списъка имапе мнение за магазин в Дървеница- е не го открих. На пазара в Младост 1 няма. Какво, правя? newsm78

Слизаш до центъра! Mr. Green
smile3501Умно е детето!!! Hug
Убих тЪЪЪЪЪЪ!!!А кажете на момето паролата,че умирам от любопитство! hahaha

# 296
Трици днес нямаше в Пикадили в МОЛ-а срещу Хемус. Само пшеничени. За щастие в кварталното магазинче за диетични храни бяха останали, но дядото, който продава там ми каза, че при търговеца на едро в момента нямало. Той искал да зареди. А аз, нали съм си устата, взех да обяснявам на дядото за ползите от триците и той си взе едно пакетче да го пробва.
В Пикадили има Екскуиза, но няма нито Култура, нито Герма. Само Верея от нискомаслените.

Чудя се нещо и искам съвет. Предишният уикенд пътувахме и бях на ПЗ от петък до понеделник включително. Следващият четвъртък заминавам за чужбина, където просто няма начин да съм само на П - ще сядам на доста маси с непознати хора. Та се чудех дали мога да направя 9 протеинови дни до идната сряда включително, а после да отпусна малко със зеленчуци? Няма как да вместя още един ПЗ-П цикъл дотогава.

# 297
готово, благодарение на халеевата   bouquet
да взема да кача една-две и от януарската среща  newsm78

# 298

Слизаш до центъра! Mr. Green

Обезателно! даже сега тръгвам и утре, като отворят да съм първа.

Горгонооооооооооо това с дъвката ме хвърли в шок. А и осведомяването на действоята беше супер. Като сериал. Радвам се за щастливия край.
А как дъвката е попаднала на пишката?

# 299
Старозагорки, много сте палави, бре! Плам в очите и блясък в косите...И Вещи, пак грее...
Деата, нещо му загубих дирите, та не разбрах, ти какво отговори на Славето? newsm78 Да не те изпуснем и теб...
Горгона, оправно ти е детето! Ще прокопса...Смях се с вашата случка!  PartyНашият си се подръпва и без да има дъвка! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт