Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 434
  • 951
  •   1
Отговори
# 345
Всички си лягат рано-рано ...
Как, ето ме тук bowuu
Гледах снимки, много сте готини! А Свидничка и изненада ви е поднесла! Flutter
Мама Веси, Честито ти минусче! PeaceНавий мъж ти да дюканства и си правете сбирки с него Wink По въпроса ти да се изкажат по-компетентни, аз такива отговори не смея да давам!

# 346
може ли само някой да ми каже има ли значение какъв е подсладителя-може ли например обикновен захарин да си счукам на прах. БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

# 347
Здравейте момичета!
Липсвах ли виииииии, аааааааааа?  Stop
Ей, да не излъже нЕкой, че Сичко съм изчела.  Naughty
Мили девойки, покрай въртележката с Бебко-не можех да пиша, но  Naughty всичко изчитах-основно нощем. Егати крастата сте! Пууууууууу! А снощи, пА умрях от смях, /Мамица  Hug / та мъжа ми /гледаше някакъв филм/ доста учудено ми мЕткаше погледи, че от петък до сега-една седмица съм окапала и увесила нос, заедно с дребчо. Оказа се херп-ангина. За пръв път чувам таквоз жУвотно, и нИ ща и да го видА повечИ! Вдигна температури от 39 до 40,3 градуса  #Crazy и ги държа 3 дни!  ooooh!
Много се скапах, имах нарушения-сега ще си ги изтърпя във времето. Аз без друго от доста време май съм обезверена. Не бих се дала, ще постигна желанато-заради мен и заради вас. Неудобно ми е от вашата силна воля. А аз-егати глупавата-постигнах много и искам още!
Славе, благодаря ти душо за подкрепата. Писала ми на лични душицата, сили да ми даде, ама индианеца видя на другия ден и отложи за после ... и мина още 1 ден ... и то вече нямаше смисъл! Ти си добра душа, нИмой сА сърдиш!   bouquet
А срещатата, срещата . . . Само премятам снимките нон стоп и толкоЗ пъти ги гледах, че вече имам чувството, че и аз съм била. Ама даже като гледам, там зад Цвети, на съседната маса, онова деТ сА подава зад чинията... сякаш аз съм бе, а?  hahaha Видяхте ли мА?
Е, Цвети, можеше душа, поне на лични да ми метнеш снимката - да не ми губиш времето да се оглеждам из квартала  за един друг човек. Аз гледам за нашта Цвети от албумчето, деТ отслабна. А на Срещата - за една руса готЕна мадама - викат, че ти си била. Ми то друг човек бе! Баси мацката!  smile3501 Ей, да не Одите тука по Клиника Малинов да сА променяте, а на мен да викате да сА тъпча, ей!  smile3511
Орелия, не мога А са въздържЪ. Жената с червеното яке и дънките на стълбите-сигурна ли си че си ти?  newsm78 Симпатяга е, но да не е майка ти? На Срещата гледам едно гадже на Ума Търман прилича  smile3501 /Криминале ми е любим-да не сте казали лоша дума  Naughty / Бооооже, Ко бях тъй слаба-щях да сА наплющА яко с гали-обеди и вечери, и закуски!
П.С. Добре, че махна оная патка, че вече бях и приготвила подходяща рецепта. Да`н си разваляме отношенията.
Вещи, аз дори някой ден пола да сложа-таквоЗ деколте няма откъде да си взема. Всички са ти казали, ама и аз искам-много си готина и секси. Той мъжа ти как тА пуща с тоЗ блясък в очите да скиториш из цЕла България?  newsm78 За другия път измисли нЯква по-сърдита физиономия. Ша си загубиш авторитета и `ш ти издърпа нЕкой тиганЯ из под носа! И за умалителните-употребяваш, употребяваш. В рецептата за реванЕТО си писала "степче"  hahaha
Дори, ти на учениче приличаш.  smile3501 Оная едрата, висока жена с къдравите коси и тя май е роднина а?
Горгона, сменете си никовете брЯ хора! Представях си голЕма жена разпъната насам-натам, която ще я подкрепям да отслабваме заедно, пък то . . . мацИ!
Мишлееее, я си виж погледа. То тайнството е изписано на лицето ти. Няма от какво да се притесняваш и да ти минава бавно времето! Погледът ти те издава. И нищо да не беше написала във форума, веднага щях да ти позная  Hug  fingerscrossed
Кри, приличаш на гимназистка. Сложи си мислено една барета вурху главата-става палава, буйна гимназистка, деТ от матури дори не и пука с тия огнени, черни очи . . .  Hug Аз преди да огледам добре снимките, имах някак респект от теб-помня най-големия ми стимул-снимката на едрата жена в съда май беше а?  newsm78 Сериозна и голяма, и по-сърдита. А то сега-засмяно момиче с огнен поглед.  Hug Даже и на ПОДводна аеробика бих дошла. Вече не ме е страх!  Joy
Бачи и Фоли си приличат някак. Не мислите ли? И двете с добри личица и душички. Лицата им едни спокойни, щастливи, сякаш са над всичката гадост около която живеем. ИнтелЕгентни Ора-ей!
Бомбата и Лео-егати свежарките. С тия гриви-мнооо Фащат око. Добре, че нямаше дюканци-`а си объркат режима хорицата! Мноооооооооооого сте готини. Аз подозирах и по писанията, ама знай ли човек. Лео, верно ли ги можеш ониА манджи бе?  hahaha Айде сега немА А сА изпитваме, ама толкоз красива не ти отива някак . . .  как беше  newsm78 боса, бременна и права до печката  hahaha
Коя е таЗ мацка Ася?  newsm78
И Орелия, момата дет си гушнала - на една снимка сте само двете /и тя е със слаби дънки като твоите/ коя е?  newsm78 да не е е Кометата?
Мамица, кво стискаш там отпред на една снимка така безконтролно някак, а?  hahaha Аз нямам и кво да хвана, па камо ли да стискам!  Embarassed
Исках нЕкоя жена да видА, но всички сте като момичета. Той мъжа вика, че аз вече от възрастта изперквам /щото и аз не се имам за зряла на вид за 36те ми години  Embarassed / и ми казва: я застани до някое 20 годишно момиче, да видиш как си личи!  Crazy Е, слагам едно такова до вас-Ми не си личи. Вие всички греете, сияете и младеете! Режимът трябва да се рекламира като подмладяващ и освежваващ, повдигащ тонуса и духа из разни женски списания, форуми и истории!

П.С. Славе, ти н`си давай сТутиена на теЗ хора брЯ. Не става ли за шапки на децата, или за вас?  hahaha Лято иде, море...

Дълго излезе, ама я ми го разделете от миналия петък до сега на 6 броя дни и нормален си излиза посът ми. Ей, сметнах като на Зеленкото пропорциите за математическите палачинки!

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 02:38 от spasdidi

# 348
marinnela82welcome
Не е диетка това, а страхоооооотен режим на хранене. Сериозен и е за цял живот.
Виж на първа страница-там е описано всичко и всички храни, които конкретно си купуваме.
Вземи си подсладител-течен на Суитли и Хуксол. Те стават за термична обработка. Можеш да си приготвяш дооооооста сладкиши и вкуснотии. Виж сайта с рецептите http://dukanskirecepti.wordpress.com/
Този захарин май не става.

# 349

Добро утро, сладуранки! Едно кафе за събуждане Wink
Искам да кажа, че всички изглеждате страхотно на снимките! Направо невероятно! Надявам се и аз някой ден да имам такава промяна.....
Снощи съм се смяла със сълзи като прочетох случката с дъвката Joy Joy Joy Радвам се, че всичко е приключило благополучно!
Хайде, усмихнат и отслабващ ден от мен с много минуси и да не забравите, ей, - днес е петък - малката събота smile3503

# 350
Добро утро!

Дидка, мерси за кафето Hug
Снощи съм се смяла със сълзи като прочетох случката с дъвката Joy Joy Joy Радвам се, че всичко е приключило благополучно!
и аз така  Joy Joy Joy
Момичета от старозагорската среща,  много сте готини!  newsm51

Фенси, само не разбрах тоз г*з дето го споменаваш къде е, ама ти си знаеш  Hug
Спасдиди, туй твойто цял роман, изчетох го обаче с кеф. Hug Надявам се че детенце вече е добре  Hug
Хайде спокоен петъчен ден ви пожелавам!

# 351
  • софия
Добро утро,сладурки! smile3502
Катенце,Диде, Hug Hug Hug мерси за кафенцата!
Спасдиди,кЪ шЪ сЪ сърда,бе момиче? newsm78 Аз от таквиз работи съм оперирана,питай мъж ми! Mr. Green
Гууди, ако и днес не смъкна го махам този любопитко. smile3521
Маринела82,добре дошла! Hug Прочети хубаво първа страница и всичко ще ти се изясни.Вземи си и книгата!Момичетата с такова старание и търпение са подредили информацията,че просто всичко си идва на мястото!
Хора,шЪ сЪ пръсна!Май ще ми дойде по-рано. newsm78Издула съм се като балон,2 кила съм на горе и въобще ми е много Убаво! Weary
Лек и отслабващ ден!  love001  love001  love001  love001  love001
П.П.Малеееее,че съм бльонsmile3555!Катето, кафе не е пускала,ама аз по инерция"мерси за кафето".

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 09:30 от slave

# 352
Добро утро  bouquet
Вещи,Кри,Сън,Реге,Росчо,Катя,Пагане,Халеева,Клер Hug
Отивам да чета какво сте сътворили нощеска Simple Smile

# 353
  • София
Добро утро, момичета! Слънчев и усмихнат петък ви желая! И отслабващ!
Ривела Hug, пловдивската среща не беше вчера  Joy вчера беше старозагорската, снимките след пловдивската  Joy
Старозагорки   bouquet  bouquet  bouquet Фенси съвсем се е стопила, Сузана изглежда супер, Пираня хич не хапе, Свидничка е била сюрприза на вечерта, привет и на дамата от Балкона   bouquet Съседке, да пишеш в темата, тука да не е библиотека, а! hahaha А за Вещи  Hug какво да кажа, неуморно броди из страната с тиганЯ в ръката!  bouquet Аз се надявах изненадата да включва и Танита, че ми домъчня за туй момиче! Сузана, нещичко да знаеш за таз позагубила се дюканка?
Та какво ново за Юлската Вседюканска среща? Как да се включим да помагаме?
По повод кантарчетата - след вчерашния стриктен П ден, на всичкото отгоре рибен, съм +700  #Crazy newsm78 newsm78 Само споделям, не се тръшкам  hahaha Да знаете, че на всички може да се случи и няма причина да се овесва нос. Laughing
Дивана  Hug и аз мислех да ти предложа подобно разпределение на дните. Уикенда на ПЗ, после до четвъртък на П и после - каквото сабя покаже. Само гледай да не подхапваш извън сядането на маса. И да пиеш вода.
Има - няма и дойде някой да ни стресира с някаква теория.Ще ме прощавате, ама съм дълбоко възмутена - не е този форум мястото да се обсъжда тази тема, в смисъл, че не сме ние тези, които ще решим проблема и ми е страшно неприятно да ми се побутва подобна информация.
И аз така мисля. Какви сме ние, че ще отговаряме на подобни въпроси, да не сме лекари или нещо подобно. Пък и 3-4 кила се свалят и без режими и диети. И въобще не бих си правила труда да всявам смут и неприятни мисли сред толкова много момичета, без да съм стопроцентово сигурна. Наистина мисля, че не е коректно.  Peace
Освен това режимът засилва съпротивителните сили на организма, препоръчва се на спортисти и болни хора за засилване.
В тази връзка, без да съм лекар, мисля, че е страшно походящ за диабетици. Свекъра ми е диабетик и менюто му е направо все едно взето от нашия режим. Така че, мама Веси, твоята колежка не би трябвало да има проблеми. Но все пак не е зле да се консултира с личния си лекар. Peace
Славееееееееееее  Hug, да си връщаш аватара!
Бачи Hug, до 61-то има още доста бухтички да излапаш! Joy
Фоли  Hug
Халеева Hug, и без последните 2 килца си като манекенка!   bouquet
Деата Hug да си признава бързо откъде тВа кило  newsm29 Ама тя си е сериозна, има-няма десетина дни и ще го смъкне!  bouquet
Мама Веси, ще разгледам при първа възможност сайтовете.
Маринела  welcome Ами то май лесни кила няма  newsm78 но наистина като са малко за сваляне, става по-бавничко. Успех!  bouquet
Джуфка  Hug Hug Hug
Спасдиди Hug, мерси за гимназистката  Embarassed hahaha Роман си написала, вярно, ама го изчетох на един дъх!  bouquet
Толкова от мен, и момичета, режимствайте безконтролно! Laughing

Редакция: Мама Веси, и двата линка са към режима на Дюкан, няма към рецепти. Този сайт преди време го изрови Фоли, интересен е! Има хубави диаграми. На мен ми хареса представянето на 3 фаза.

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 09:10 от krikri

# 354
Е добро утро и от мен     bouquet

Та Орелия защо вчера се чудих и малко завиждах на постиженията ви 2 кг за две седмици ............

МИ ЕТО: Днес правя 1 месец и резултата е следния

9 дни ударен - 5 кг
останалите 22 дни - 2 кг
талия - 7 см
ханш - 10 см

ако съм мерила правилно

ми как да не питам къде е "вашата магия"  !!!???

това е за протокола

ОТИВАМ ДА ГЛЕДАМ СНИМКИ НА СТАРОЗАГОРКИ

ЖЕЛАЯ ВИ ПРИЯТЕН ОТСЛАБВАЩ ДЕН    newsm10

# 355
  • София
Цитат на: spasdidi link=topic=281099.msg7070891#msg7070891 date=1207265414Коя е И [color=magenta
Орелия[/color], момата дет си гушнала - на една снимка сте само двете /и тя е със слаби дънки като твоите/ коя е?  newsm78 да не е е Кометата
Спасдиди  Hugмного се радвам да те видя отново. Наистина ми липсваше. Дано детенце да се оправи и да се чувства добре, че тия високи температури....аз изпадам в луда паника от тях. Ако си падне на главата няма толкова да се изплаша, колкото от високата температура. А на снимката верно съм аз, ама нали все съм свикнала да съм зад кадър и немога да се възприема пред кадъра. Все си мислим, че съм по-хубава на живо Crossing Arms. На снимки изглеждам ужасТно. Слабите дънки са на Кукумявката, а баджаците вътре са си мойте.
Кри  Hug Hug
Славкеее аватара, моме, аватара.
Маринела 82 айде и ти в кюпа. Твоите 5 кила са просто смешка. Ще ги смъкнеш без проблем. Важното е после да ги задържиш. Прочети всичко внимателно и дайствай.
Мама Веси изглеждаш перфекциозно. Така че не се учудвай, че тия около теб бавно и безконтролно полудяват по режима.Що все ми се струва, че си объркала килограмите на последната снимка. Не може да са 64, по-скоро 54,а?
Джуфка чети, чети, бая има да се посмееш.

Дидка мерси за кафенцето. Желая на всички ЛЕК ден и днес е петък-не се напъвайто много, много.

# 356
  • София
Росчо Hug, 7 кг за един месец никак не са малко! Малка магия ли е това - ЦЕЛИ 7 кг. САМО за един месец? Аз бих се притеснила при по-бързи темпове.  Peace Сваляш перфектно, не се депресирай!   bouquet

# 357
  bouquet HugСтара Загора  bouquet
Инцидентът с дъвката е много поучителен,непременно ще го споделя със сина ми (щото ни е имаме косми) Joy

# 358
  • софия
КЪФ аватар,бе момиииии!Нещо не разбирам! newsm78 fiuuuuuu
Росчо,мацкаааа, HugнЕма кВо да се чудиш и завиждаш! HugЯ една проста сметка:За един месец-7кг и яко сантиметри на долу!Та не разбрах и аз защо се тръшкаш! newsm78 Не се заяждам,всичко това с най-добри чувства! Peace
Опс,Кри Hug ме е изпреварила!
Офффффф,че съм простааааа!Росчо, честита ти месечинка,мила! newsm51

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 09:31 от slave

# 359
Добро утро слабички дюканки,
бързам да ви се похваля днес вече съм на кръглото 60кг.Вчера си взех стеснените панталони и разликата от преди стана още по очевадна.Довечера мъжо ще го правя фотограф и утре ще пусна снимки с новите гащи и новата прическа.
Честито на всички с минусчета.
Лек петъчен ден ви желая Hug

Общи условия

Активация на акаунт