Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 469
  • 951
  •   1
Отговори
# 465
Знам, че имам глава на раменете си и че не съм задължена да я спазвам, но нали затова сте вие, човек преда да изпробва нещо върху себе си проучва общественото мнение  Mr. Green. И понеже всички около мен са луднали по тази диета, а аз отстрани виждам и вредните последствия питам вас , за да се знае евентуално какво може да се очаква. Питам хипотетично, а вие може да не отговаряте. Мисля, че тук е мястото да се сподели ако инякакъв здравословен проблем. Моето лично мнение е, че повечето драстични диети трябва да се провеждат под лекарско наблюдение, но с това не обременявам никого само казвам какво мисля. Ще ви бъда благодарна ако споделите, приятелката ми получи световъртеж, намали й се кръвната захар и лекарите й казаха, че е от диетата, аз не съм убедена в това и затова питам.

# 466
Егати евтините провокации.
Зори - никой не ти е опрял пистолет в главата да спазваш режим и не е това начина да търсиш мнение, но тъй като съм на 100% убедена, че не това е целта ти - те съветвам много дружески да се заемеш с някаква по-благопристойна дейност.

Мацки, не се връзвайте и не си разваляйте рахата.

МАМС, Сецилиа, Лени, Hug

Аз довечера съм на рожден ден - цял ден тръпна дали ще ни покани човека в тях или на заведение - отдъхнах си накрая, че ще сме на ресторант hahaha

# 467
zorizori,
аве, мацка, не можах да се сдържа, начи....Кви драстични диети бре, моето момиче?! Аз от три дни съм на режим и глад не съм усетила! Ям си като за световно, а съм с кило и полвина назад....вярно, че може да е просто изхвърляне на вода, ама аз съм си хъп доволна, щот' както казах по-рано днес - видях си глезените за пръв път от месеци! И се чувствам добре, макар и леееко с колики от новата "паша" - триците.

# 468
Здрасти, момичета  Hug
Честито на всички с минусчета и търпение на инвестиращите   bouquet
Честито и месечинки   bouquet

Зоризори, никой нищо не те кара да правиш. Ти специално ли се регистрира, че да го публикуваш тоя пост? Е, ама от вчера насам много станахте  #2gunfire
Исках да пиша и още, но наистина вече много се ядосах. Извинете тона ми!

Глезоран, на първа страница е калкулаторът, под формата на линк Wink
Елена, ще те чакам утре-да знаеш!! Simple Smile

Съни, Насти/де си бре?/, Аби, Гуди, Славе, Орелия и всички знайни и незнайни дружки  Hug

ПП: Ау, как забравих, Стара Загора и гости, много сте свежи, момичета Hug

Да, специално се регистрирах, защото се оказа, че вашата тема като гост може да се чете, но мнение не може да се публикува. А понякога човек трябва да се всушва в сигналната лампичка, а не само да се ядосва. А щом сме станали много значи и други са на моето мнение  Mr. Green

# 469
zorizori незнам мила какво разбираш под драстична,но режима не ми се струва драстичен .за мен драстично е да гладуваш или да караш на чай и вода това е драстично.Тука си папкаме здраво а слабеем защото храната която поемаме организма изразходва повечето от приетите калорий за да я обработи и така.Лесно за обяснение дано разбра.А странични ефекти при всеки различно ,при някой даже няма.При мен напримерно първите три дена ме боля глава ,но вече месец и половина си карам и се чувствам страхотно.Появиха ми се и пъпки нещо като втори пубертет вземаш си витамини или като мен бирена мая и готово .По принцип болестите се появяват и без да си на диета така ,че не трябва да ги присъждаме на Дюкан.

# 470
Ами като се замислиш верно си е малко психологическо,ама аз съм си абсолютно положително настроена относно режима,с изключение на няколкото моменти на паника в началото  Embarassed Embarassed Embarassed Ноооо тази петичка вече взе да ме дразнииииии!  Twisted Evil Ама и се замислям ,че след като я преборя ще ми остане само една единствена нуличка,и после.......... ще спра на петичката  newsm44
Вече се замислям за бански! А , и бях си купила една мноооого сладка ризка,която обаче здраво ми очертаваше любовните дръжки , като направя една месечинка ще я пробвам!  Praynig Hug
zorizori защо реши,че това е драстична диета?Никой не ти слага никакви ограничения....Въпрос на вкус е дали ще изядеш 1 или 3 пържоли на ден.......Ако приятелката ти по принцип е с ниска кръвна захар,то е трябвало да подходи по-внимателно към режима!Човек трябва сам да се пази!А това не е точно диета.......тук забранените неща са по-малко от позволените!Поне може би аз имам друга представа за диета  newsm78

# 471
Зори За разлика от другите диети на ,които съм се подлагала и за,които съм чела тази хич не е драстична,защото тук СЕ ЯДЕ и това е много важно.Лишаваш организма от и без друго не толкова полезните захари и мазнини,отслабваш и после имаш готова схема по ,която отново да се захраниш и най-важното да поддържаш постигнатото.Хубаво е нали? WinkСветовъртежите и аз ги имах,в началото,когато организма е стресиран и шокиран,пия вода,много вода, и нещата отшумяват.Ако има проблем,отивам на лекар и правя каквото ми каже.....това е!

# 472
zorizori,
аве, мацка, не можах да се сдържа, начи....Кви драстични диети бре, моето момиче?! Аз от три дни съм на режим и глад не съм усетила! Ям си като за световно, а съм с кило и полвина назад....вярно, че може да е просто изхвърляне на вода, ама аз съм си хъп доволна, щот%EM както казах по-рано днес - видях си глезените за пръв път от месеци! И се чувствам добре, макар и леееко с колики от новата "паша" - триците.

А бе кой ти говори за глад ? Виж какво приемаш и от какво лишаваш организма си. Това, че Дюкан решил да натрупа пари няма лошо. Зададох въпрос какви поражения може да нанесе диетата върху организма вие ме изядохте с парцалите - пързалка било...

# 473
А бе кой ти говори за глад ? Виж какво приемаш и от какво лишаваш организма си. Това, че Дюкан решил да натрупа пари няма лошо. Зададох въпрос какви поражения може да нанесе диетата върху организма вие ме изядохте с парцалите - пързалка било...

От какво го лишаваш  newsm78

# 474
Марини, честита ти трета фаза! И да ти е успешна! Simple Smile
Mams i Mamica, много добре сте му обЯснили на девойчето за режима Hug
ЛениПЛД, Орелия, добре казано!
Зоркеее, мерси, душко, за съветите!
Ще ги вземем предвид и много, ама много ще внимаваме, обещаваме!
Айде сега и ти да вземеш да попрочетеш малко за нашия режим и тогава пак ела!
Пак ще те изслушаме, даже ще ти отговориме! Целувам те Simple Smile

# 475
Ами като се замислиш верно си е малко психологическо,ама аз съм си абсолютно положително настроена относно режима,с изключение на няколкото моменти на паника в началото  Embarassed Embarassed Embarassed Ноооо тази петичка вече взе да ме дразнииииии!  Twisted Evil Ама и се замислям ,че след като я преборя ще ми остане само една единствена нуличка,и после.......... ще спра на петичката  newsm44
Вече се замислям за бански! А , и бях си купила една мноооого сладка ризка,която обаче здраво ми очертаваше любовните дръжки , като направя една месечинка ще я пробвам!  Praynig Hug
zorizori защо реши,че това е драстична диета?Никой не ти слага никакви ограничения....Въпрос на вкус е дали ще изядеш 1 или 3 пържоли на ден.......Ако приятелката ти по принцип е с ниска кръвна захар,то е трябвало да подходи по-внимателно към режима!Човек трябва сам да се пази!А това не е точно диета.......тук забранените неща са по-малко от позволените!Поне може би аз имам друга представа за диета  newsm78

Приятелката ми нямаше никакви оплаквания започвайки диетата специално си направи изследвания, но аз спирам до тук, за да не си мислите , че се заяждам. ЯВНО ОТГОВОР НЯМА ДА ПОЛУЧА  Sick ПРИЯТЕН ДЕН!   bouquet

# 476
Миии, имах малко свободно време и...  Blush Май трябва да си запълвам всяка минута, за да не мисля за глупости.  Grinning Интересното е, че съм кулинарен инвалид. А умувам и над козунак без брашно.  Joy
Цитат
5-6 супени лъжици какао - ми то си е цял шоколад. А каквито ящнички сме се събрали тук, свикнали да не се ограничаваме ще си го излапаме като едното нищо.
Свикнали, свикнали, ама в минало време.  Wink Сега сме с нови навици, доказана воля и няма да се отпускаме и да го лапаме целия, я! Моят обитава едно бурканче в дъното на хладилника и да ти кажа, не ме и блазни като знам вече, че го има и е на една ръка разстояние. Вчера сутринта намазах палачинката и това беше. Страх си ме е да не направя дупарата пак и много внимавам.  Hug
Аби, голяма беля с тоя шоколад -сега само за него ще мисля, да знаеш! Доста е какаото май обаче!Колко ли често ще може да го хапваме? newsm78
Сори. Посипвам си главата с пепел и няма повече да мисля рецепти. Даже и за козунака ще си затрая.  Whistling  Joy
Определено много рядко ще го хапваме.  Laughing А става рядък, защото няма масло да го стегне и всички продукти са допълнително обезмаслени. На гъстота го докарвам като крем. Сложи по-малко какао.
Сънче, отидох. Предположиха, че е от козметика, защото е само на лицето и не сърби. Имам ултра чувствителна кожа, а скоро смених козметиката за лице. От днес я спрях, пия противоалергични таблетки и бирена мая. Надявам се да мине. Не ме мъчи, ама е грозна работата.
Танич, права си - заразни са. И не само те. Целият форум е една голяма краста.  Joy
Даниа, честити 10 месеца!   chef
В подкрепа на Ори ще кажа, че като следствие от режима и овесените трици, кръвното на майка ми е перфектно и вече не пие лекарства, за да го поддържа.
Фоли, на какви танци ходиш?

Добре дошли на новичките и честито на олекналите и месечинките!   bouquet

Мамс, Насти, Славе, Марини, Дори, Кри, Бачи, Креми, Майка Зайка, Джедира, Цвети, Присила, Играчка  Hug  Hug

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 14:41 от Abrakadabra

# 477
Това, че Дюкан решил да натрупа пари няма лошо.
хахахах сега Дюкан ни е крив!Измекяр!  hahaha hahaha
Нали знаеш,че подобни хора просъществуват не повече от 1,2,3 ...5 години!А 30 как ти звучи?
И представяш ли си всички да си спазваме диетата и да сме СУПЕР доволни от резултатите си и да ти напишем един безкрайно дълъг списък с болести,които са се появили? (пу пу пу)  hahaha И не забравяй ,че има хора,които спазват режима от година поне!
Щом си предубедена просто НЕ ГО СПАЗВАЙ!Не съм чула за диета ,в която на организма да се предлага ВСИЧКО! newsm78 Но току виж някой измисли,за да натрупа пари !
  bouquet

# 478
Верно, от какво го лишавам? Я ти ми кажи, щото явно знаеш по-добре.....Хляб, сладкиши, мазно, захар....нещо полезно да виждаш тук?! Пък зеленчуците ще си ги включа по-натам и толкоз. Никой не е умрял от 10 дни без моркови и зеле.
И само не ми давай наклони, моля. Много "обичам".

# 479
Приси,  Hug
Ори, честито минусче!  Hug
Ками02, честито намаление!  Hug
Ивон, добре дошла и успех!   bouquet 5/5 е най-разултатната схема.  Peace
Глезоран, браво!  smile3501
MAMS,  Hug
Лени плд,  Hug
Мариаид, честито минусче!  Hug
Аби, хубаво си направила, че си се консултирала с лекар!  Hug Дано скоро да премине обривът!  Praynig И аз съм с такава кожа и съм много внимателна към бялата козметика.  Peace

РУСЕНСКА СРЕЩА - 12.04.2008 (събота), 13,00 часа - механа "Ловна среща"
Моля за потвърждения на ЛС!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт