Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 266
  • 951
  •   1
Отговори
# 495
Sun,Mariaid ви за поздравите Hug

Момичета какво ще ме посъветвате остават ми 2кг до целта и влизането ми в трета фаза.До сега правих 5П/5ПЗ, но сега се замислям за 2П/7ПЗ или 1П/1ПЗ и незнам кой е по-добрия вариант

# 496
Хилоууу!!! Hug
Привет на всички отслабнали, здрави, красиви, свежи , доволни , чувствени, умни и прекрасни дюканки!!!!
Добре дошли на новите момичета, навили се мизерстват с нашия режим. Много са минусите момичета, така че внимавайте. Изброявам:минус пари, минус килограми, минус талия, минус номер на обувките, минус на холестерола, минус на петната по кожата, минус на кръвната захар, минус на номера на дънките, минус на меланхолията, минус на депресията , абе един голям минус. Laughing
Има само един плюс, ама той не е за споменаване, че може и деца да ни четат hahaha
Даниа, честит юбилей, бъди все така свежа и усмихната  Hug
Танич, чакам те следващата сряда с мен Hug
Аби, на еротични танци ходя/народни/ hahaha
На всички с минусчета, поздравления  Hug
На всички месечинки, успех Hug
Аз съм много притеснена, щипки ми растат, досега незнаех от какво са, но вече се светнах. Joy
Хубав ден на всички с много весело и позитивно настроение. Целувси и прегръдки.

# 497
Sun,Mariaid ви за поздравите Hug

Момичета какво ще ме посъветвате остават ми 2кг до целта и влизането ми в трета фаза.До сега правих 5П/5ПЗ, но сега се замислям за 2П/7ПЗ или 1П/1ПЗ и незнам кой е по-добрия вариант

от толкова мислене егати и съобщението пуснах newsm62 Embarassed

# 498
Ла Форнарина, ето тук е изкушението на Аби : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=135084.540
Ками02, аз последното кило го свалих 1/1 и ми беше по-лесно и приятно! Не пречи да пробваш! Peace
Днес отбелязвам свръхактивност...дали е от третата фаза?!
Ори,  Hug

# 499
  • Universe
На вниманието на инакомислещите,  newsm78 появявящи се инцидентно екзепляри:

1. Правила на форума
: "Форумът е за обмяна на личен опит и информацията в него не е предназначена да замени напътствия, назначено лечение или препоръки на медицинските специалисти.
Преди да започнете употреба на някоя терапия, дискутирана във форума - потърсете съвета на Вашия личен лекар, медицински специалист или козметик. "

2. Ето Ви и Наказателният кодекс
/ама, уважаеми, провокатори,  Naughtyтова си е чисто подбудителство /

Чл. 123. (1) Който причини другиму смърт поради незнание или немарливо изпълнение на занятие или на друга правно регламентирана дейност, представляващи източник на повишена опасност, се наказва с лишаване от свобода до пет години.
(2) Който по непредпазливост причини другиму смърт чрез действия, които спадат към занятие или дейност по предходната алинея, които той няма право да упражнява, се наказва с лишаване от свобода от една до пет години.
(3) Ако в случаите по предходните алинеи деецът е бил в пияно състояние или ако е причинена смърт на повече от едно лице, наказанието е лишаване от свобода от три до осем години, а в особено тежки случаи - лишаване от свобода от пет до петнадесет години.

Чл. 134. (1) Който причини другиму тежка или средна телесна повреда поради незнание или поради немарливо изпълнение на занятие или на друга правно регламентирана дейност, представляващи източник на повишена опасност, се наказва...

2) (Изм. и доп., ДВ, бр. 75 от 2006 г., в сила от 13.10.2006 г.) Който по непредпазливост причини другиму тежка или средна телесна повреда чрез действия, които спадат към занятие или дейност по предходната алинея, които той няма право да упражнява се наказва за тежка телесна повреда с лишаване от свобода до пет години, а за средна телесна повреда - с лишаване от свобода до три години.

Айде стига от мен, че се изнервих #Cussing out

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 19:29 от lenny_pld

# 500
Моето лично мнение е, че повечето драстични диети трябва да се провеждат под лекарско наблюдение, но с това не обременявам никого само казвам какво мисля. Ще ви бъда благодарна ако споделите, приятелката ми получи световъртеж, намали й се кръвната захар и лекарите й казаха, че е от диетата, аз не съм убедена в това и затова питам.
Този режим НЕ Е ДИЕТА, а е начин на живот  Naughty А за приятелката ти-възможно е наистина да е паднала кръвната захар, което се случва на всеки. Просто да си почине малко или да вземе бонбон, за да снабди организма с необходимата му захар  Peace

# 501
  • софия
Дами,много моля за линк към този пусти  Mr. Green течен шоколад на Аби.Утре  сме на гости и обещах да занеса кекс от нашия,но ми се иска да го залея отгоре с шоколада  Grinning.
Предварително благодаря!
Цитат
Дюкански шоколад

Рецепта  Abrakadabra
Вълшебен течен шоколад

Време за приготвяне - 10 минути.

Продукти

1 пакет нискомаслено сухо мляко (200 г.)
1 ч. ч. нискомаслено прясно мляко
4-5 с. л. нискомаслено какао
3-4 ч. л. подсладител за термична обработка
1 ванилия без захар
Приготвяне
Прясното мляко и подсладителят се слагат на котлон до завирането им.
В отделен съд се смесват сухото мляко, какаото и ванилията.
Когато първата смес заври, се прибавя към втората.
Пасира се, за да не стане на бучки.
Разлива се в малки чашки и след охлаждане се слага в хладилника. Сгъстява се допълнително, но не много.

NB!
Ако ви горчи, намалете какаото и/или подсладителя.
Ако ви е гъсто, добавете още 1/2 ч. ч. прясно мляко.
Ако ви е рядко, върнете цялата смес на котлона. Ще се промени на вкус, пак ще пасирате и може да загори.  

Коментари (2)
Линк не съм много кАдър да ти пусна ,ама ето ти рецептата! Hug
Фолиии, как само хубаво ме описа!Все едно ме познаваш! Mr. Green

П.П.Уффффф,пак се у........ах!Не видях ,че вече сте помогнали на дюканката!Не мЪ бийте много!

# 502
..........абе един голям минус. [/color] Laughing
Има само един плюс, ама т.............и позитивно настроение. Целувси и прегръдки.
Ех, Фоли Joy Joy Joy

# 503
Има само един плюс, ама той не е за споменаване, че може и деца да ни четат hahaha
smile3521

Аз съм много притеснена, щипки ми растат, досега незнаех от какво са, но вече се светнах. Joy
newsm78 Пак нещо не мога да вдяна  newsm78

# 504
Дами,много моля за линк към този пусти  Mr. Green течен шоколад на Аби.Утре  сме на гости и обещах да занеса кекс от нашия,но ми се иска да го залея отгоре с шоколада  Grinning.
Предварително благодаря!
newsm78 аз ще се въздържа от изкушението, щото............. направо няма да спра с една доза............. Embarassed

# 505
Цитат на: foli link=topic=281099.msg7076710#msg7076710  [smilie=smile3521.gif

newsm78 Пак нещо не мога да вдяна  newsm78

Как  за се изразя по-деликатно, вечер все по-рядко ме боли главата. Joy

# 506
Даниа, Честит юбилей! newsm51 Мъничко остана до четвърта!
Спасдиди, много се кефих на поста ти, изчетох целия подробно! Благодаря за прекрасните думи! newsm51
Рос4о, не се отчайвай, резултатът ти е супер за един месец! smile3521
Цвете 12, Цоци, Рали Смайлс, Лили Георгиева, Катето Джин, Елена 82, Орелия, Ками02, МарияИД- Честити минусчета! smile3501
Нелина, Орелия, Мамица  202uu
Тики Так, -браво на теб! newsm10
Пилито, нещо се бъркаш... Авана на Старозагорска среща Thinking
Атракция, бързо оздравяване! smile3525
Рокипагане- честити 2 месечинки с прекрасен резултат! smile3501
МиленаЛП, браво и на теб! Почвай втора! newsm10
Марини, добре дошла/ или отишла/ в 3 фаза! newsm51
Ивонwelcome, супер резултат до момента! Гледам, бебата ти е малка, да не кърмиш newsm12?
Ла Форнарина, аз пък сутринта си хапнах тортичка/дюканска/. Правих си вчера кексчета за закуска, имах и желирано мляко, намазах си кексчето и стана като тортичката от рецептите/ или новогодишната на Кри, който я опита на Коледната среща/! smile3503. Уууфф, че вкусно  chef

# 507
Да кажа на всички, които, ще ходят в аптеката на 58бл. Студентски град, че ТРИЦИ НЯМАААААААА
Казаха днес-утре, ще има. Тва е.
Е, у центро няма да отида пък.
В пикадили ли казахте, че има? Да тичам там.

# 508
дано не досаждам но понеже живея в чужбина и не мога да си купя продуктите за кито пишете се налага да ги търся тук някаде но трябва да знам с каква масленост да е сухото мляко,какаото и сиренето.МЕРСИ МОМИЧЕТА И ЛЕК ДЕН  Grinning

# 509
  • София
Благодаря,Марини , Славе Hug  . И аз като новичките на готово Mr. Green .
Записах си линка.
Цвети, кекса съм го отиграла вече много пъти  и става красив и вкусен,торта още ме е страх да правя.
Бачи когато бях бременна изядох едно кашонче ( 12 буркана) т.ш за около два месеца.Сега детето (каката де)като види т.ш. е като наркоманче.А аз съм наркоман под прикритие-бях де.

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 15:05 от La Fornarina

Общи условия

Активация на акаунт