Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 446
  • 951
  •   1
Отговори
# 615
Сънче, с теб съм  Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed  всичко да се развие в най добрата светлина!
Пресила, инфото наистина е важно  благодаря, копирах си го на един файл !  Hug
Вещи,
Аз за козунака - просто Великден, както по Коледа и Нова година за  10 дена минавам в 3 фаза да мога да го опитам законно.
  Hands Thumbsup Вещи, много ми хареса и май ще пробвам  Hug
Миша 97, бързо оправяне на детенце!  Hug
Joy Joy Joy Перле що така надничаш  Wink

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 18:59 от Катя*

# 616
А овесените трици не са ли млени овесени ядки?
Joy  Joy  Joy  Ей тая шегичка ми липсваше много днес!  Joy  Joy  Joy
Joy hahaha
Не, ама ако си смелеш овесените ядки в кафемелачката много, много ситно може да заместят триците  Mr. Green
rotfImbo rotfImbo rotfImbo newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
Бачи, ама да не ми вържеш тенекия...  Mr. Green
smile3506

# 617
Съни Flowers Four Leaf Clover, дано повече положителни емоции и късмет имате следващите дни!
Приси, благодаря и аз за полезното инфо! smile3525
Nidji, Alex M, Дулцинея welcome
Милейди, честито килце надолу! smile3501
КРИССИ, благодаря! smile3525
РоРо, да не си от Горубляне? smile3503 Между другото, в същата аптека мисля продават и витамините Алфавит, които Дивана беше препоръчала и се доставят онлайн!
Мамица, отскочи до Горубляне, близо ти е , щом там има трици! Пък и в нашата аптека има още, но ще ти е по-далечко, малко след Южния парк! smile3503
Миша97, бързо оздравяване на детенце! Praynig

# 618
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Сънче, стискам палци. Дано всичко приключи благополучно за семейството ти!  Hug

# 619
Къде изчезнахте всички  smile3502

# 620

Петък е  smile3508 готвят се за атака  newsm48

# 621
Е, успях , Laughingпривет и от мен!
Първо -  welcome на новите опитни и неопитни дюканки!
После да се похваля, че си купих ризата, за която вчера се гледахме на кръв с една дунда, която беше решена с цената на всичко да влезе в нея и да ме изпревари и скъса нервите на детето да я чакаме да пробва какво ли не...докато се отказах.Но, милата продавачка я запазила и днес като отидох ми я предложи с широка усмивка.Явно дундата не е успяла да се побере и няма да я светна как се отслабва Crazy
И на края да помоля да приемем правилото да не се поддаваме на провокации и да не пълним темата с безсмислени разговори.
Днес телеграфно - още не съм смъкнала гадното увеличение - пак нагоре-надолу, мисля, че свикнах, но пък се сещам за Монда и не се примирявам.
До после Hug

# 622

Здравей  Hug   Май решиха да ми спестят и някоя друга страница  Joy Joy Joy

Момичета    Hug  Hug  Hug
Записвам се почти към края на темата - два дена ме няма , а вие.....що сте изписали  newsm78
Отивам да ви чета .   Sun  newsm10

П.П

Петък е  smile3508 готвят се за атака  newsm48

Среднощен купон ли ще има пак  newsm78
Да не взема да го изпусна   hahaha hahaha hahaha

# 623
МОГАТ ЛИ ДА СЕ ЯДАТ ВАРЕНИ ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕА ,ШУНКА,

# 624
Танни, добре дошла и успех!   bouquet
Скорпи, Вещи, MAMS, Перличка, Кате, Цвети, Джани, Мамче, благодаря ви, момичета, от все сърце!  Hug Heart Eyes
Ива Владова, дробчета - да, шунка - пилешка, пуешка, олекотена.  Peace

# 625
Sun стискаме палци  Praynig Praynig Praynig само добри новини от тук нататък  Hug Heart Eyes

# 626
Sun стискаме палци  Praynig Praynig Praynig само добри новини от тук нататък  Hug Heart Eyes
Лео, благодаря, слънце!  Hug  love001

# 627
  • София
Момичета не пиша тук , но ви чета. Само за отчета много съм доволна... започнах диетата преди време след като спрях да кърмя и отслабнах 4 кг за 5 дни ... след това я прекъснах... сега от 2 седмици съм отново по вашите съвети... само че карам 2-3 дни без зеленчуци, после зеленчуци и така... За 2 седмици см - 6 кг и вече влизам в старите си дрехи. Благодаря ви!  Hug

# 628
Вече трети път правя 5/5, като първия път свалих 1,5 кг. и като включих зеленчуците си ги качих. Пак направих 5/5 и свалих 1 кг. и после пак със зеленчуците си го качих.
Добре дошла, ТаниHugНещо не разбирам от поста ти: под 5/5 се има предвид 5 дни чисти протеини/5 дни протеини със зеленчуци. Как така правиш 5/5 и след това включваш зеленчуците? Дали само аз не разбирам? newsm78
Перле, що така под сурдинка? Щото ги няма още мъжете, нали?
Ами, къде ни е Фоли да пусне някой??? newsm78

# 629
  • София
marini Много ти сладък адашкото, бре, пу пу!Как се чувстваш в трета фаза?Аз вече нямам търпение Crazy остават ми малко дни де...
Докато чакаме Фоли да пусна мъжле в аванс? Innocenthttp://i.actualno.com/club.bg/files/2007/06/15/b2a9bda00a.jpg
Обаче като го видях в този му вид http://img0.liveinternet.ru/images/attach/b/1/7744/7744754_03.jpg нещо се поразмислих....

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 20:45 от pilito

Общи условия

Активация на акаунт