Дюканки с палачинки, трици и меса топим сланина и кила - 93 тема

• 45 261
  • 951
  •   1
Отговори
# 765
Зори душо, коя си и за какво се бориш? Като цяло усещам малко преповдигнат ( груб) тон. Какво в същност искаш?  Никой не те е нападал. Попита за режима ни и тн. Отговорихме ти, дадохме нашите аргументи. Какво те мъчи сега?
Все пак има книги за тази дета. Купи си ги, приятелката също и се осведомявайте. Пишеш " режима ви е драстичен" , " Не бих подложила тялото си на това" и от сорта. Никой никъде не си спомнял да те е канил, нито гонил.
Няма да е зле да се изясниш на себе си за какво се бориш и какво търсиш в темата, ако не споделяш възгледите ни.
Приятелката ти не вярвам да е малоумна и сама може да влезе в темата.

Тук всички сме по желание. Какво се пънеш само?  finger

# 766
кой те убеждава newsm78  ....каква правота  newsm78.... каква диета .... newsm78
кой е ненормален  #Crazy

# 767
Явно този форум е забранен за нормални хора!

"Лудите, лудите - те да са живи!!! " - патриархът Вазов /за Мунчо и освобождението/
Брях!

Как разбра, че си нормална?
"Колкото си по-луд, толкова се мислиш за безгрешен"

# 768
  • Пловдив
Момичета, просто понякога е нужно да не обръщаме внимание и да не отговаряме на някои неща. По скоро провокации. Повярвайте ми, много по-добре ще е.

# 769
Здравейте дами,

Добре дошли на новичките момичета. Много смъкнати килограми ви желая   bouquet

Лео, кафенцето ти изглежда божествено. Ммммммм  Grinning

Зоризори, душа, за к'ъв глад говориш, за к'ви припадъци? Не знам какво са правили твоите приятелки и на какви режими са се подлагали, но тук гладни няма. Това противоречи с идеологията на точно този режим. Моля те, запознай се първо с него и тогава си позволявай високопарния тон, който държиш на момичетата тук.

к_савова, ще се похваля. Дано да е скоро  Heart Eyes  Сега сме се понесли с моята половинка от лекар на лекар - та да видим  Simple Smile

Хубав ден ви желая Simple Smile

# 770
Зори и аз не щА да ти обръщам кое знае какво внимание ама много ми е криво а ти допълнително нагнетяваш темата...........айде ако обичаш по -кротко.Никой нЕма да се хаби заради тебе,повярвай.Попита,получи 100 отговора и продължаваш да злобееш,що така бе девойче?
Викаш форума бил за луди.............ОК,мерси за комплимента..... bowuu супер е да си луд Mr. Green
А, и незнам кой ти е изтрил поста вчера но го поздравявам!

# 771
Добро Утро и от самотната дюканка! Mr. Green

Направих бухтичките, ех как ми се отразяват добре, 2 бройки като сндвичи си ги правя с варени яйца и шунка, а дргите 2 с канела за кафенцето,  Flutter.

Вчера такова главоболие имах (мн.изморителен ден имах), че само хапнах и легнах. Много добре ми се отрази малко блокче от Дюканския шоколад и чаша Пепси. Четох в някои ваши постинги за въглехидратите в какаото и реших само при екстремни ситуации да ям шоколад, да не се отпускам много.

Иначе днес кантара отрази 63.5кг.  newsm10 Мерките и те се топят, май е трябвало да си купя по-тесни дънки  Banghead, че тия които ви ги показвах, след носенето се поотпуснаха и сега трябва задължително с колан да ги нося.
Реших днес да си измеря мерките и разбира се, минусите са на лице.  newsm44
талия - 75см (беше 85см, като започнах Дюкан)
ханш- 96см (беше 101см, като започнах Дюкан)

Момичета, просто понякога е нужно да не обръщаме внимание и да не отговаряме на някои неща. По скоро провокации. Повярвайте ми, много по-добре ще е.
  newsm10

Хайде лек ден и по-спокойно момичета, няма нужда да си хабите нервите за глупости!  Hug

# 772
# 773
момичета, ще ви попитам нещо. Направих си теста за това, колко кг. ще стана ако правя диетата и ми излезе, че ще бъда с 1 кг. повече отколкото съм сега.Аз съм 45 и искам да стана 40 - 41, колкото си бях преди бременността, висока съм 155 см. При калкулирането ми излиза,че след Дюканска диета ще съм 46, означава ли това, че тази диета не е за мен?. Аз искам да сваля излишните см. около бедрата и дупето.

# 774
Пешко, какво е това 40 кг? Дори и на твоята височина тези килограми ми се струват много малко. На 40 кг излиза, че ИТМ ще ти е 16.6 при долна граница 18.5. Ти си знаеш, но според мен най-многото, което трябва да правиш е два протеинови в седмицата. А най-добре не прави нищо.

# 775
момичета, ще ви попитам нещо. Направих си теста за това, колко кг. ще стана ако правя диетата и ми излезе, че ще бъда с 1 кг. повече отколкото съм сега.Аз съм 45 и искам да стана 40 - 41, колкото си бях преди бременността, висока съм 155 см. При калкулирането ми излиза,че след Дюканска диета ще съм 46, означава ли това, че тази диета не е за мен?. Аз искам да сваля излишните см. около бедрата и дупето.
Дъщеря ми е 40кг във втори клас(за да не каже някой, че е дебела веднага казвам, че е145см висока).Винаги като видя някой с такива килограми и... #CrazyНищо лично, но не е ли по-добре да се ориентираш към спорт, а не към диета newsm78

# 776
Приятелката ти не вярвам да е малоумна и сама може да влезе в темата.

Виждам, че освен мозъка храната ви е замъглила и зрението. Мамица, чети по-горе. Приятелката ми е в болница, съмнения - резултат от диетата, а от там трудно би се включила дори и да е малоумна. Мисля, че ви отделих доста време в разяснения. Казах, не се хабете да ми правите психопрофил. Бъдете здрави!   bouquet
Малоумие, за последно ти обръщам внимание.
Това не е от диетата. Вчера беше писала за глад, ограничения и тн.  Такова нещо тук няма. Няма глад, няма ограничения, няма изтезания.
Ако приятелката ти, ще мре няма да е от това. Ако е гладувала, заначи е била на друг режим но не на този. Как да ти го набия в главата. ТУК ГЛАД НЯМА!
Да беше нещо друго да ти се набие, ама то размисъл се иска.
С тая  приключих!

Къде прочете в поста ми глад, оправи си зрението ,моме. Под ограничение не се разбира непременно "глад", а може да е лишаване от някакви продукти и вещества. О, боже, малоумието ходело и при дюканките!  #Cussing out

# 777
Привет, сладуранки- дюканки  Hug
Тази сутрин най-после видях кантарчето на старото положение 68.200 кг. Пфу, мислех, че няма да ги видя повече. Явно плюсчето което се задържаше толкова време, си е отишло с МЦ. Б*си кефа  Embarassed
Русенки, вие за моя рд ли ще се събирате, да взема да дойда по-раничко  Crossing Arms
Честити минусчета на всички, и момичетата които задържат - не се отчайвайте  Hug
Аз на такива пришълци - злобари, хич не им се връзвам  #2gunfire
Welkome, на вскички нови, мацки  Hug
Мамичке, не си разваляй настроението  Grinning Я нещо веселко пусни  Hug

# 778
Зори Разбирам,че няма с кой да прекараш съботният следобед ама айде стига вече,а?
Айде Оди папкай пасти и ни остави да си кудкудякаме на спокойствие............... hahaha

# 779
Пешко  
Струва ми се, че този режим  не е за теб, аз  съм 156 висока, навремето винаги съм била 46 кг. дори и след като родих 2 деца. Когато станах 48 ми се видяха много, защтото имах бричове, започнах всякакви диети и гладувания . Разболях се, (туберкулоза)на 35 години бях 42 кг. лежах в болница 6 месеца, витамини подсилващи и ето ти ги сега 65 кг.  Ти опитаи със спорт, не прави моята грешка,  тези килограми са ти добре, запази си ги.  Можеш да се поддържаш с Дюкан, но не сваляи килограми.   Сега стигнах до 52-50 кг. с този режим, без да се страхувам че ще се разболея ,защото не гладувам, но имах да свалям доста. Ти нямаш.

Общи условия

Активация на акаунт