Бебешори СЕПТЕМВРИйски чакат мами късметлийски!

• 13 939
  • 285
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,писателки Stop
Веч-не са ме викали на контролен преглед с уз.Нито пък предният път newsm78Нямах никакво изтичане на околоплодна течност,а дребната започна яко да ме нашутва Mr. GreenВерно-на всякъде пише,че след амнио,трябва да се направи контролен уз,ама аз не съм чувала някой да е правил тук в БГ newsm78.Радвам се,че при теб нещата са о.к Heart Eyes
Janis-честит ти мъж  bouquet
taia-зълва ти е върха!!!Днес цял ден за нея говорихме с колегите Party

# 196
Приключи и моят работен ден, а с него и седмицата! УРА!
Успях да изчета всичко за днес  Grinning
Аз също имам течение, а до сега не са ми правили вагинално изследване  Thinking
Другата седмица съм на ЖК и дано тогава ми направят такова (ще си го поискам). И на мен не са ми пускали изследвания за СПИН и Сифилис, но ние си правихме за сватбата и явно докторът е преценил, че не е нужно сега, а по-късно. Ще го питам и за това. Благодаря ви, че напомняте за такива неща!
И аз имам болки ниско долу, но не са като конттракции, както го описва Асето. Сигурно е нормално, затова не се шашкам! Wink
Е, приятен уикенд на всички!  newsm51

# 197
Mирка, не се връзвай толкова на БХС/особено в 16-19г.с!....за него се смята, че дава доста фалшиво-положителни резултати!/. Само от БХС никой няма нищо да ти препоръча. Ще последва/не дай Боже/ амниоцентеза и едва тогава могат да ти препоръчат аборт и то, само ако ти поискаш естествено! Твоят лекар просто ти е казал какво се прави и какво препоръчва при доказана евентуално аномалия.Пък какво ще стане- решавате само вие. А относно възрастта....увреждания може да има както при напреднала възраст на майката, така не е изключено да си в нискорисковата група и пак да има проблем...  Rolling EyesЗа това е виновна не само възрастта...просто по някаква причина грешка в подреждането на генетичния код. Божа работа... Rolling Eyes

# 198
  • София
Асе,  Hug мерси, че ни светна за цирка. И ние си взехме билети за утре. Лелеее, обожавам цирк, куклен театър, приказки. Добре, че покрай дечко (вците) може човек да се отдаде на такива страсти, без да го е срам Wink
Сега например нямам търпение да дойде юни, заради Мечо Пух на живо Simple Smile
Бръмбъзъче Hug, аз защо мислиш, че за всяко изследване или консултация си навивам алармата на телефона за деня, но един час по-рано  hahaha
Веч, аз не съм ходила на амнио

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 21:25 от irinaradeva

# 199
Петка, ГАП нямат директна доставка извън САЩ. Аз ползвах едни посредници, на които платих 20 долара и те ми го изпратиха като гифт и така избегнах мито и ДДС. Пак ви казвам има много в ebay, нови неща, но от по-стари колекции или купувани на разпродажба, продавачите доставят навсякъде. Проверете. Вечерница ти е обяснила как стоят нещата при вас с данъците.

Ирина, за къде си взехте места за Мечо Пух. Аз все още се колебая, защото ми се струва, че е най-добре отпред на тази огоромна зала, ама по 60 лева единият ooooh! То и докато се чудя те само тези ще останат.

Аз съм утре на преглед, така че стискайте палци всичко да е наред, че съм голяма шаш и паника като наближи преглед.

# 200
  • София
Григчо, взехме от тези долу на предните редове - нашите са на 3-ти, от тези по 45.
Тайа, съвсем сериозно се чудя дали не можете да съдите тези, които са писали заглавието!! Между другото, брат ми в 1-2 клас се забавляваше със същото и освен, че стана професор в САЩ, друго лудо в него няма! #2gunfire

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 21:33 от irinaradeva

# 201
Ирина, мерси за отговора, много се чудя откъде ще вижда добре, че тя ми е запъртък малко  Heart Eyes

# 202
  • София
Ирина, мерси за отговора, много се чудя откъде ще вижда добре, че тя ми е запъртък малко  Heart Eyes
Те не са ли амфитеатрални в зала 1? За толкова пари...В най-лошия случай ще я гушнеш, ама едва ли ще се наложи според мен.

# 203
Те не са ли амфитеатрални в зала 1? За толкова пари...В най-лошия случай ще я гушнеш, ама едва ли ще се наложи според мен.

Да, така са местата, оххх, защо толкова се чудя не знам. Ще видя в понеделник директно в дюкяна какви са останали и ще взема. Това е.

# 204
Момичета, пиша само за кратко, за да ви кажа, че циркът беше много хубав. очаровах се от доста номера, най-вече от първия (който ходи ще види, та няма да разказвам) и от клоунадата. Но клоуните са руснаци, а те както знаете са ненадминати. Щом и големите се смееха... Особено един от последните им номера... вземат хора от публиката и става невероятен смях. Много са забавни.
Детето се очарова най-вече от акробатиката, трапеца и каза, че лъвовете и тъгъра са страшни Wink ама ги гледа ей така Shocked
Програмата е 2 часа, като има и почивка от 20 минути, така че се пригответе за два часа и половина цирк. В почивката яздихме пони с/у 3 лева. Важното е, че детето се забавлява много и не искаше да тръгваме. А и ние с таткото се впечатлихме не веднъж и два пъти.
Особено уникален е номерът на китайската трупа - жонглиране с крака - невероятно е #Crazy Ей така гледахме с Иван. Просто нещата, които правят изглеждат невъзможни.

# 205
Асе, аз пак имам питане - миришеше ли в цирка и дали беше задушно?
сори ако звучи гадно но имам сериозен проблем с миризмите, чак ми прилошава, а сега с бременността е просто лудница
иначе от малка не съм ходила на цирк и много ми се иска да посетим някое представление

# 206
Мацкииии, вече съм във Враца, пиша от нет клуб, записвам се само:), надявам се скоро да имаме нет в къщи..всичко е супер, липсвате ми..целувки и до скорооооооо:) Hug
 Муциту

# 207

Ти кво прайш тук по нощите?
Голяма връзкарка си ти. Точно защото не е фирмена доставка, затова не плащаш. Нашите са големи кожодери.
Докато в Щатите ДДС им е 7-9%, тук при нас го вдигнаха миналата година от 16 на 19 ooooh!
Я ме светни, ако искаш на ЛС, какви обективи ползваш?

Ееее, не беше чак по нощите, само 23:30 Wink

Много ДДС! Тука е все още 10%. Не са го променили от както го вуведоха преди няколко години. Включват ли ви го в показаните цени, или трябва сам да си го змяташ? В Щатите е екстра, което прави нещата много объркани.

Обективи - Nikon 80-200 2.8 (страхотен!); Nikon 50mm 1.8; Sigma 18-50 2.8; сега ще си купя Sigma 10-20 и ще съм доволна за известно време.

Муцооооо, връщай се мадам. Липстваш ми!

# 208
Мари, на двамата с мъжа ми ни направи впечаление, че е доста проветрено в цирка. Миришат камилите и лъвовете. Но камилите ги вкарват за 1-2 минути. Виж номерът с лъвовете е по-дълъг, но се понася Wink И веднъж пускат пушек - от този, декоративния... Тоалетната също не мирише Wink Мисля, че ще го понесеш Grinning
Е, това си е - в Европа си е скъпо и туй-то Crossing Arms Ама изобщо, изобщо не е честно така Sad
Пък за България да не говорим - не стига, че половината готини марки ги няма на пазара, ами и цените на тези, които са тук са направо Shocked Тъпа работа Confused

И нещо полезно - НЕ купувайте тази нига за отглеждането на детето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=280779.0

Последна редакция: сб, 05 апр 2008, 07:55 от Асенцето :)

# 209
Добро утро мацки!  Hug

Снощи не можах да се запиша, но това не ми пречи да ви кажа сега голямата новина, а тя е ще си имаме мома newsm44 Много се зарадвах! Вчера вях на консултация при Яков във Варна! Направиха ми  БХС-то и доста внимателно огледа плода! Гледа го на 3D и каза, че всичко ( доколкото се вижда е ОК)!  Peace След 3 седмици ще отида да ми направят и ФМ-то! Питаме аз какво искам да е бебчето и аз му  викам " Предният път ти казах, че искам мъжко и ти ми даде мъжко! Сега искам женско, гледай да изпълниш заявката" Голям смях!  JoyАма той и доктора е един сладур - много е готин! " И той вика " ми ето женско е", а аз му отвърнах " гледай да не му порасне пишок докато ми го връчиш" smile3532

Относно свивавето на матката не се шашкайте излишно! Не винаги тези схващания и свивания се усещат! Аз при първата си бременосст от петия месец до края съм имала контракции и нищо не усетих и не разбрах! В петия месец имах изтичане на води и оттам разбрахме, че имам токава работи! Контракзии - дрън! А през цялата бременост ми беше твърд корема! Пиех но-шпа! Сега понеже усещам някъкви свивания долу - може и само да си внушавам, но като пътувам или съм под напрежение си пия но-шпа! Освен това аз имам срастване на органи след първото секцио, та и те си ме дърпат - мисълта ми е че не винаги се разбира имаш ли контракции или не!

За нервите - аз през последните 10 дни съм изнервена до краен предел! Малкия като ме ядоса и му викам за най-малкото нещо, че от време на време и шамарчета му раздавам  smile3511, а после се гушкаме двамата и двамата си плачим Banghead

Общи условия

Активация на акаунт