Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на бременността, свързани с венците?
Какви са оплакванията по време на бременност, свързани с венците?
Какви са препоръките за бременни жени със симптоми на проблеми с венците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на бременността, свързани с венците?
Симптомите на бременността, свързани с венците, включват повишена чувствителност, кървене и подуване. Това може да се дължи на повишените хормонални нива по време на бременност, което води до повишена чувствителност и кървене. Препоръчително е да се консултирате със зъболекар за подходящо лечение, но можете също така да използвате вода за уста като Елудрил, Корзодил или Сандрин за временно облекчение на симптомите.
-
Какви са оплакванията по време на бременност, свързани с венците?
-
Какви са препоръките за бременни жени със симптоми на проблеми с венците?
-
Какво е серклаж и кога се извършва?
-
Какво представляват генетичните, гинекологичните и ултразвуковите прегледи по време на бременност?
; влизайки вътре с дъщеря ми, кучката Мазнейкова ме гледа и казва:"Може ли детето вън, тук няма да правим шоу, а медицински преглед", при което аз вече бях готова да й скоча и й казах , че детето е излязло от училище за да присъства на "Шоуто"; оттам нататък тая се успокои, гледа ме в продължение на 15 мин, обяснява кое как е, каза пола и накрая й дадох 80 лв за това, че ми вдигна кръвното , дори диск нямаше, само една снимчица и коментара от прегледа й

Аз към Мазнейкова имам особено мнение, доскоро ходех при нея на редовните геникологични прегледи, но в последно време не ми хареса отношението и и затова я смених. Тя ми следи първата бременност и беше много различна като човек, но и нямаше частна болница и т.н. Може и да не съм права. Лично мнение. 

. Днес видях една жена, която пресичаше бул.Хр.Ботев, беше с пола и черен чорапогащник - страшно ми заприлича на тебе от това ,което съм виждала на снимките. Ти ли беше или съм се припознала. Часът е бил някъде към 11 - 11.30? Ако си била ти, значи съм голяма физиономистка.
само спокойствие, за да родим здрави и послушни бебоци.
щеше да иде клиника лекар питбули всичко по дяволите като го знам какъв е.Та мамита днес и аз бях на преглед отивам при наи добрия лекар тук и какво мислите две булки се разраждали в тоя момент и човека води две раждания едновременно та в тая клиника работи и баща му и решихме тои да ме прегледа човека беше много мил всичко е наред с бебока отговаря си съвсем точно на седмицата.Та ще помоля Асето за розов щъркел като може по нататък да го сменя итои и акушерката викат момиче но ставали грешки пък и моита беба така се въртеше че човека половин час не може да я види.Е сега си обеснявам защо не иска да ритне баща си защото тои все в мъжки род и говори а тя изглежда е много чувствителна.Аз съм много щастлива видя ми се наи прекрасното същество на света дори махаше с ръчичка и някави малки пръсчета.Но знаете ли колко тежи 1197грама това ме остави замислена това грамажа на всичко ли е не разбрах.Доктора вика бебчето тежи 1197грама много страно че до деветия колко ще станем маи спирам с тая матерна то гледаите какво става