единственото, зо което се сещам на прима виста е, ако преди е бил аналогов, сега да пробваш с 8 или 9 отпред.
Другия вариант е да се обадиш на справки и с фамилия и точен адрес да помолиш за номера /стига да ги знаеш.
Успех в намирането.
!Справих се
!Браво,за детската!Дано и ние да имаме вашия късмет.Аз вчера говорих с един приятел той д аговори с не знам кой си,но дали ще стане
.Просто имах 3 почивни дни и си запълних графика над максимума
.Имам за 2 дни около 300 км в София 
, който от в4ера вече е вкъщи.И секцийка си купих импровизирано, че даже я и сглобих, за ужас на мъжа ми
.КОдих на преглед с колата, после и гуми нови купувах, сега остана и да ги сменя....
Абе- веселба голяма.Сега си седя кротко пред компа и си почивам
от "почивката".
Я сега някой да каже как се играе това чудо
.Просто имах 3 почивни дни и си запълних графика над максимума
.Имам за 2 дни около 300 км в София 
, който от в4ера вече е вкъщи.И секцийка си купих импровизирано, че даже я и сглобих, за ужас на мъжа ми
.КОдих на преглед с колата, после и гуми нови купувах, сега остана и да ги сменя....
Абе- веселба голяма.Сега си седя кротко пред компа и си почивам
от "почивката".
Я сега някой да каже как се играе това чудо 
!Честит ти диван !После да пуснеш фото.
! 

Душица малка, тя вече и тържества има 
Като е станало въпрос за ясла и ние имаме вече дата
Направо не мога да си представя още че се връщам 

!
...?

,не майтапа на страна браво наистина си е разнообразие,аз така и не съм ходила,да си изкарате добре и да отидете до ИКЕА 
,ако дотогава няма промяна.Сега ще продължим с антибиотика и ще и правим "лапи" от синап на гърба ,дано помогне,но диша много тежко и не се храни,само суче.Иначе е една игрива такава. Направо не знам вече,егати грипа,Иван и той се разболя и аз кашлям като магаре,просто нямам сили вече.
дано ви се размине болницата. Гуш на Еличка. Милото то се е измъчило 

Страшна си фурия!
После да ни пуснеш снимки да видим Витаминчето. 
Препоръчани теми