АвГуСтИнЧе най-обича да ИгРаЕ и да ТиЧа!

• 17 789
  • 287
  •   1
Отговори
# 15
velmar
единственото, зо което се сещам на прима виста е, ако преди е бил аналогов, сега да пробваш с 8 или 9 отпред.
Другия вариант е да се обадиш на справки и с фамилия и точен адрес да помолиш за номера /стига да ги знаеш.
Успех в намирането.

# 16
# 17
  • софия
Запис
Продавалника не ми отваря  newsm78

# 18
  • София
Ето ме и мен с едно бързо здрасти, че отивам на работа...

Блу браво, това е чудесно !

# 19
  • софия
Блу,мерси,мацка   bouquet!Справих се  Blush!Браво,за детската!Дано и ние да имаме вашия късмет.Аз вчера говорих с един приятел той д аговори с не знам кой си,но дали ще стане  Rolling Eyes!А,сме 10 номер от 12 свободни,но това преди да се класират първо дечицата с предимство.
Велмар,къде се беше покрила,мацка?

# 20

НИкъде не съм се крила Grinning.Просто имах 3 почивни дни и си запълних графика над максимума Crazy.Имам за 2 дни    около 300 км  в София ooooh!
На финала мога да се похваля с един прибързано купен диван Grinning, който от в4ера вече е вкъщи.И секцийка си купих импровизирано, че даже я и сглобих, за ужас на мъжа ми Crazy.КОдих на преглед с колата, после и гуми  нови купувах, сега остана и да ги сменя.... ooooh!Абе- веселба голяма.Сега си седя кротко пред компа и си почивам Blush от "почивката".
Иначе сме добре.Дари   репетира за тържество в понедленик.Ще играе ....Витамин Б Joy Joy Joy Я сега някой да каже как се играе това чудо hahaha

# 21
  • софия

НИкъде не съм се крила Grinning.Просто имах 3 почивни дни и си запълних графика над максимума Crazy.Имам за 2 дни    около 300 км  в София ooooh!
На финала мога да се похваля с един прибързано купен диван Grinning, който от в4ера вече е вкъщи.И секцийка си купих импровизирано, че даже я и сглобих, за ужас на мъжа ми Crazy.КОдих на преглед с колата, после и гуми  нови купувах, сега остана и да ги сменя.... ooooh!Абе- веселба голяма.Сега си седя кротко пред компа и си почивам Blush от "почивката".
Иначе сме добре.Дари   репетира за тържество в понедленик.Ще играе ....Витамин Б Joy Joy Joy Я сега някой да каже как се играе това чудо hahaha
Липсваше ми динамиката около теб  Hug!Честит ти диван !После да пуснеш фото.
Винаги съм си представяла,че като видя някой ден Найа,за първи път да "играе" нещо голям рев ще му хвърля  Simple Smile

# 22
Честит Рожден Ден на Tony_M!   bouquet

Марулка
, успех и от мен миличка, желая ти един син щъркел да литне скоро към вас!  Hug

MimSss
, снимки, снимки искаме душко  Mr. Green

Хихи Велмар-че това за вит Б много интересно  Heart Eyes Душица малка, тя вече и тържества има    bouquet

Да си излея и аз сега душата  Grinning Като е станало въпрос за ясла и ние имаме вече дата  Laughing На 30 юни в 8-8:30 часа Али е ученичка  Mr. Green
А мен вчера ми се обадиха да ме викат на работа, защото колежката ми напуска и за да не вземат нов човек ме молят да се върна по рано /то и аз така се гласях де/ та за мен първия работен ден е 7 май  Crazy Направо не мога да си представя още че се връщам  ooooh!
Двата месеца до приемането на ясла, свеки ще я гледа и искрено се надявам всичко да е наред!  Praynig

Ааа и да се похваля утре ще ходим на разходка в Букурещ с татито, много се радвам че ще разнообразя малко  Grinning
Май трябва да ставам, че се събудихме и да бягаме на вън с нея на разходка  Grinning

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 15:52 от val_stef

# 23
  • софия
Валка,приятна разходка,мацка  Hug!
Аз да ви питам сега,как така висе обаждат от сега за яслите  newsm78...?

# 24
Валка,приятна разходка,мацка  Hug!
Аз да ви питам сега,как така висе обаждат от сега за яслите  newsm78...?

Мерси, слънце  Hug

При нас още като я записвах миналото лято директорката ми даде входящо номерче и каза да звъннем на пролет да ни каже, дали ще сме приети за юни и ако да да ни даде дата. И ние чак тая седмица проверихме, ако бяхме малко закъснели май сме щели да изпуснем свободните места  Rolling Eyes
По принип ако имаш връзки сега е момента да се деиства, защото те от сега знаят колко деца ще изпишат от яслата за градина и дефакто ще запълнят тяхните места с нови дечица  Hug

# 25
Блу ,Валка браво за яслите. Peace
Тази разходка ми прилича на "задграничната командировка на другаря ...в Гюргево" от филма "Вчера"  hahaha,не майтапа на страна браво наистина си е разнообразие,аз така и не съм ходила,да си изкарате добре и да отидете до ИКЕА  Hug

При нас не е никак весело,днес бяхме на преглед,Елица е с пневмония и в понеделник може би ще влизаме в болница  Cry,ако дотогава няма промяна.Сега ще продължим с антибиотика и ще и правим "лапи" от синап на гърба ,дано помогне,но диша много тежко и не се храни,само суче.Иначе е една игрива такава. Направо не знам вече,егати грипа,Иван и той се разболя и аз кашлям като магаре,просто нямам сили вече.

# 26
  • София
Милата Еличка!  Cry Дано ви се размине болницата!  Praynig Много ви гушкаме, бързо да се подобрявате!  Hug Heart Eyes
Велмар, цункай Витаминката от нас с Ивчо!  Heart Eyes
Валка, браво на теб за работата  Hug Всичко ще е ОК!  Peace

# 27
  • София
Марго  Hug Hug Hug дано ви се размине болницата. Гуш на Еличка. Милото то се е измъчило Sad

Валка ще свикнеш бързо злато. Не се притеснявай. А и рано или късно този момент идва. Не е приятен, но пък за мен лично по-тежкото е да смятам и пресмятам парите и все да не стигат.  Hug

Мен ми е криво. Днес уж петък и уж края на седмицата, а аз съм дежурна и събота и неделя. И парите не дадоха днес, сигурно в понеделник. А исках да купя на Кало нещо новичко Simple Smile

# 28
  • у дома
днес ми е ден да се `фаля  Laughing

ей сега получихме първата диплома на Ния:

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
то сигурно има и друти, ама си траят Wink

Margo
, гушки и от нас  Hug

Последна редакция: пт, 04 апр 2008, 17:59 от blueeye®

# 29
Блу, много е сладко супер бебето на Pampers! Hug
MamaMargo, нагушкай Еличка от нас.Дано се разминете с болницата. Praynig
Val_stef, приятна разходка.А за работата и яслата - ще се справите! Simple Smile
Velmar, от къде време и сили за всичко това? ooooh! Страшна си фурия! Grinning После да ни пуснеш снимки да видим Витаминчето. Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, Tony_M!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт