АвГуСтИнЧе най-обича да ИгРаЕ и да ТиЧа!

• 17 779
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • Някъде там...
Страхотни снимчици имате , а и Дари е бонбон  Heart Eyes

А пък при нас валииии  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Айде приятен ден!
 Heart Eyes

# 121
  • София
MimSss , и тук вали.  Confused Ще висим вкъщи днес.  newsm78
Велмар, много е сладка витаминката! Нацункай я от нас!  Heart Eyes
Честит рожден ден на две мами, дето не пишат отдавна PUNITA и KORN4E!    bouquet  bouquet  bouquet

# 122
  • софия
Еййй,невероятни са ни дечицата  Heart Eyes!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДВЕТЕ МАМИ   bouquet!
Ние не спим от няколко дни,както си трябва,защото Найа се скъсва да кашля  Confused!Не знам на какаъв лекарда я водя ...Кашля само когато спи.Много е жално.Някаква суха кашлица,все едно нещо и дразни на гърлото  Sad!
Явно пак,ще ходим до педито.

# 123
Дани, ще поразсъждавам малко на глас, че нали кашлиците са ми   "слабост" Crazy
Ако  кашля само докато спи, занчи проблема е легналото положение.Дари с ларингита беше така по едно време.Притиска се ларингса и т.н......и това води до  такива  кашлящи спазми.Пробвай да овлажняваш въздуха в стаята, защото сухия въздух също провокира такава  кашлица.Виж възглавницата с която спи.( ако не ползва- сложи й някаква  символична).

# 124
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА PUNITA I KORN4E - ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ  И МНОГО ЩАСТЛИВИ!

Много сладки снимки има в новото албумче  Heart Eyes,а и Дари е страшна сладуранка  Heart Eyes
Vst,по-добре ли сте вече,пиши два реда   Wink
Валка много хубави снимки,ама и аз повече теб те гледах  Laughing и успешно завръщане на работата от мен  Peace
В събота бяхме на София малко по магазините  Laughing,в Джъмбо видях Бубчето с Ина,но ме хвана срам да и се обадя  Embarassed
Иначе при нас нищо ново,освен че Даяна все повече ме ядосва,едвам ми издържат нервичките вече  Close,от кухнята си изяжда всичко  Laughing,скоро не съм я снимала,понеже е все или одраскана или със синини,та чакам да и минат и ще кача и аз малко снимки  Grinning
Другата седмица сме на консултация и на ваксина,че от 6 месеца не сме се появявали при педито  Wink
Ставам да се приспиваме,после може пак да се включа  Mr. Green

# 125
Драсвам едно диагонално здравейте.
Варваринът е на ясла, аз на работа. При нас е слънчево, топло, размечтах се за море- сутринта казаха, че температурата на морската вода е 10*  Mr. Green

# 126
  • софия
Велмар,мерси мацка,за съветите  Hug!Аз взех преди седмица овлажнител и всяка вечер го пускам в спалнята да подържа 50% влажност в стаята.Тя спи на възглавница-бебешка  от дунапрен.
Като чукна в гугал-кашлица докато спи и ми излизат все някакви теми,за кашлици на алергична основа.
Какво да правя.
Чудя се дали е възможно да се изчиства от това,че имаше сополи?Сега няма.
Мис,липсваше ми  Hug!

# 127
Дани, сополите ако слизат надолу е възможно.И тов идва от позата- т.е.- хоризонталното положение.НЕ бързай с педито ако няма друго.те всички кашлици в тази възраст ги определят като алергични Crazy( нали не могат да тестват ефективно децата за алергии Joy), та е добра универсална диагноза Wink.Не се шашкай  Grinning

# 128
# 129
  • София
Честит рожден ден на двете мами   bouquet

Велмар много сладка е Дари като витаминче, а тези деца, с които танцуват сигурно са по-големи?

Дани - и аз да опитам със съветите - Миташки така кашляше само нощем преди време- без никакви други симпотми, ама се оказа, че прави задна хрема ( нищо му няма през деня не текат сополи навън, а всъщност навътре).... той не спеше на възглавница.... Ама все пак ако се засили по-добре я заведи на педито, ако е задна хрема ще го установят.

Марти на Елен е много сладък....

И аз не бих се наела да водя Миташки на цирк, щото сигурно цирка ще от другата страна на манежа  Wink

айде спира дотук, че днес бях в къщи до обяд и сега трябва да наваксам.
Обаче ми се къса сърцето в момента, обикновено като тръгвам сутрин го оставям на татито и проблем няма, ама днес го оставих на лелята аз и видях каква драма е - рев, сополи, блъскане, даже се опитваше да я удря, и отделно като се залепи и ми обгърна крака и ткака  Cry, абе доста тъжна картина, ама какво да се прави, поне се успокоявам, че няма да помни, пък и като тръгне на ясла или детска пак ще е същото...............

# 130
Честит рожден ден на двете мами, с които не съм се засичала и от мен.

Велмар, Дари е много сладка, ама другите витамини що плачат - не знаят ли колко са важни и полезни  Wink
Да се изкажа и аз по въпроса за кашлицата. Съвета за възглавницата е удачен - баткото ми правеше /всъщност и сега продължава/ т.нар. "задни сополи" - няма нищо за издухване, без значение колко и какви капки ще сложа, а си "фърка носа", а кашля само през нощта. Хладна стая, по-влажно и възглавница спасиха положението. Също така и никакви течности след хранене преди лягане /това по лекарски съвет, но е трудно за изпълнение/.
Само мнение, на база опит, нищо медицинско като познания  Peace
И както са писали другите мами - не се шашкай и не се връзвай на приказките на педито, че е алергична кашлица - те само това си знаят и само това си баят - идеалната универсална диагноза, когато не знаят какво им е на децата.

Ние си взехме сутрешната мокра порция разходка с Митето, уважихме локвите за малко и успяхме да скъсаме поредния дъждобран. Но пък и двамата сме щастливи. Дано дъжда поспре следобяд, че и баткото да си поеме порцията тичане след детската.
За сега толкова.

# 131
  • софия
Поздрав с едно яко парче в този дъжовна вечер.
http://www.youtube.com/watch?v=2GA3a15xF0c

# 132
Хайде и ние в кюпа на болните - вече сме на Зинат, с 39 Т и хрема. Sad А и в добавка по 1/2 таблетка Диазепам. Утре имахме час при Драганов за консултация, но очевидно ще го пропуснем.

За цирка и аз много се замислям, но едва ли ще посмея...не че има проблем да излезем по средата на представлението... Laughing

Честити празници на всички, които съм пропуснала и бързичко да се оправят болничките! Hug

# 133
Оле, Анди, а Диазепама за какво, че и по половинка  newsm78
Аз самата дето съм един тон месо, съм пила веднъж в живота си едно хапче диазепам и ме разнасяха из апартамента доста време за да ме събудят.
Бързо оздравяване ви желая.
Дани, парчето наистина е яко.
Митето ме ядосва и ми върти едни номера с храненето - направо не е за описване. Даже пуснах тема в Нашите деца, да видим как да спра разиграването му, че иначе гладен ще си стои.

# 134
  • София
Анди, да се оправяте бързо и вие!  Praynig И наистина - защо е този диазепам? Дано всичко е наред! Гушкаме ви!  Hug
Мама Галя, ние днес го писахме дъждовен и не излизахме  Blush Ще ти звънна тези дни  Peace Не иска да яде ли Митето?
Дани, мерси за песничката  Peace

Общи условия

Активация на акаунт