При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 33 973
  • 809
  •   1
Отговори
# 765
  • Пловдив
Пипи  Hug да смятам ли че вече си тук?  Crazy
Играчка, до ден два трябва да се знае колко човека ще сме.

Вещи, аз винаги съм ви чела и съм ви се възхищавала на волята... аз нямам толкова воля  Hug
Mr. Green Whistling

Пипи, явно не си била толкова дебела  Crazy
Я виж Бомбата колко време е при нас и тя, а как си мислеше в началото  Whistling Е, изяде няколко тигана по едно време  Mr. Green
Берушка, свежото сирене, за което говори Дюкан прилича на нашата извара. Нашето сирене, колкото и да е обезмаслено е по-мазно, така че е по-добре да се избягва, а да се задоволим с изварата  Peace

# 766
Пипи  Hug да смятам ли че вече си тук?  Crazy
Играчка, до ден два трябва да се знае колко човека ще сме.

Вещи, аз винаги съм ви чела и съм ви се възхищавала на волята... аз нямам толкова воля  Hug
Mr. Green Whistling

Пипи, явно не си била толкова дебела  Crazy
Я виж Бомбата колко време е при нас и тя, а как си мислеше в началото  Whistling Е, изяде няколко тигана по едно време  Mr. Green

Разбра ли, че Бомбата е с кило надолу WhistlingМиналата седмица й ходих на гости на Пипи и се премерих bowuu

А на Пипсъна проблема е единствено в талията.Иначе бедъра й е Crazy

# 767
  • софия
Свате Hug, стига с тая работа, бре! Мъж нямаш ли да те храни, пои...

Лека нощ, Heart Eyes

Сватеееее,то от рАнене и пОене съм при вас.А стига толкоз! Whistling
Цомбеее,забравих да ти честитя килото!Честитоооооо! Hug Hug
Горгона, и теб те пропуснах. hug
Айде ,лека нощ,че пак много лошо се оспамих! smile3538  bye
Цоци, Hugза стевията знам само,че мирише на умрели катерички. Sick Другите да помагат.

# 768
  • Пловдив
Разбрах   ама нищо не съм писала отначалото в таблицата и затова остана така. А бедъра на Пипсъна сички го видяхме на един купон  Sunglasses

# 769
Вещи ...тази лекция за сиренето ..имаш ли спомен на колко новодошли си я чела за толкова време откакто водиш този форум  smile3521 smile3521..... напиши го на челната страница с ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ
СИРЕНЕТО ДАЖЕ ОБЕЗМАСЛЕНО ....ЧАК В ТРЕТА ФАЗА
имаш завидно търпение  Hug

# 770
Разбрах    bouquet  ама нищо не съм писала отначалото в таблицата и затова остана така. А бедъра на Пипсъна сички го видяхме на един купон  Sunglasses
ааа, аз не давам зор да ме пишеш....само се хвалех Flutter

Славе, 10х Hug

# 771
  • Варна
Току-що се посъветвах със семейното тяло и решихме, че сме три броя за лятната среща, живот и здраве. Сега се връщам назад да почета.

# 772
Вещи ...тази лекция за сиренето ..имаш ли спомен на колко новодошли си я чела за толкова време откакто водиш този форум  smile3521 smile3521..... напиши го на челната страница с ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ
имаш завидно търпение  Hug
Права си!Ама завидно Hug Hug Hug

# 773
 Lady_A триците са най-вкусното нещо за мен!С удоволствие чакам сутринта да хапна!  Hug Дори и да не ти харесат в началото ще свикнеш!Аз по принцип си обичам и овесени ядки , така че... Но за известно време ще трябва да забравя за тях!
beru6ka честита придобивка и само минусчета да ти носи!  Hug Иначе засега само изварка.Има и едно свежо сирене "Хелиос",което съмм чувала,че някои момичета ядат,но то на мен ми е  Sick По-добре се ограничи с изварата,а сиренцето - като му доиде времето!   bouquet
marini хапвай си на воля от позволените режимни неща! Заслужила си го!   bouquet
Пипи_лота само така си мислиш - имаш воля,просто чак сега се проявява , а да ти кажа и съвсем навреме!   bouquet
Момичета аз май ще се оттеглям! Лека ви нощ!
 Heart Eyes smile3524

# 774
  • Пловдив
Разбрах    bouquet  ама нищо не съм писала отначалото в таблицата и затова остана така. А бедъра на Пипсъна сички го видяхме на един купон  Sunglasses
ааа, аз не давам зор да ме пишеш....само се хвалех Flutter

Славе, 10х Hug

И има за какво

# 775
  • Пловдив
Вещи ...тази лекция за сиренето ..имаш ли спомен на колко новодошли си я чела за толкова време откакто водиш този форум  smile3521 smile3521..... напиши го на челната страница с ГОЛЕМИ ЧЕРВЕНИ БУКВИ
имаш завидно търпение  Hug
Права си!Ама завидно Hug Hug Hug

Абе както си трая и от време на време...

# 776
slave  една приятелка се допита до мен "като веща и знаеща " за стевията ...и затова питам ...аз лично имам някакъв подсладител дето като го купих се бях "теоретично подковала " че става .... и имам много и всякакви степчета ... сега нямам време да обикалям по магазините ...въпреки че тези дни ще трябва да ходя на лов за трици ...останала ми е последна кутия

# 777
  • Universe
Катяджин, Играчка-плачка
Джани - ЧРД на съпруга ти - много да те слуша и здраве! От колана няма ефект - никакъв. Ползвала съм го 10 дни по 2 часа/дн и то не тия дето са по 10 лв, ами от оня - дето беше 89лв  Sad
Зеленкото, майната им на колежките... И при мен така се получава
Само да вметна, че френските сирена, които има предвид Дюкан - са доста по-мазни от българското саламурено сирене и по-скоро приличат на нашия кашкавал /Гауда, Ементал, Грюер -  за инф. може да им сравните състава/.
Понеже има мн. новодошли - с пожелание за последната диета в живота им / от тук насетне - само задържани кг Peace/
По повод прегрешенията - вече го бях писала веднъж, ама пак да се изкажа - писнало ми е от "диетични" форуми, в които след всяко отклонение, виждам 1-2 листа, от рода на "не се притеснявай, от утре...", "нищо лошо не си направила.." и т.н. Всеки сам се взема решенията - какво точно ще яде и колко ще е режимен, но не зная защо трябва да ни занимава всички с отклоненията си newsm78 newsm78 newsm78 В крайна сметка - от такива "днес само това", "утре почвам пак" - сме се докарали на тоя хал Embarassed А иначе на всички ни се яде от забранения плод...тук сме за да подкрепяме и да не го направим.

# 778
  • софия
Ох ,последно.Часът е 23:20 ,а на балкона сме 39 мамУни.И това ако не е пристрастяване,здраве му кажи. hahaha
Цоци,аз съм от такава порода животни,че не обичам сладко.И преди всички ми се чудеха,как не ям сладко,а съм такъв грух.До сега за почти три месеца на режима,не съм и пробвала нищо от сладки и подсладители.Eто какво намерих за нея.
www.vselena.com/stevia.htm 

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 23:37 от slave

# 779
  • София
М`тъй, ходих на лов за трици - в магазинчето, откъдето купих, собственика ми казва -Заредих с 200 пакета едри трици, до обяд продадох 90 #Crazy , така че, който няма, да ми каже, да взема, а пък адреса е ул.Иван Асен 21, /за София/ зад гърба на Райфайзен банк Peace
Безкрайно благодаря за ценната информация - вече съм горд собственик на 3 пакета трици  Hug
Сега остава да се запозная с тях и да започна да ги ям Simple Smile
Моля, моля Hug Няма да съжаляваш Wink
Лека ви нощ, сладурки  Hug

Общи условия

Активация на акаунт