При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 33 993
  • 809
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
ПЛОВДИВСКА СРЕЩА - петък, 11 АПРИЛ - 18:00 часа, ресторант "Хитър Петър"

Потвърждение на ЛС на Бубето и мен

# 616
е изчетох ви,
ми що не съм слушала тогава /ама на - сега да разпитвам за тая луна/

имах една колежка тя казваше "Попивай всичко каквото чуеш, защото не знаеш кога, каква информация ще ти свърши работа"

ми хубаво ама ....... аз каквото не ми е на дневен ред, ми минава покрай ушите ... 

чакай докато имам време да се поровя из нета ............

НЕ ЗА ДРУГО - МИ И АЗ ИНВЕСТИРАМ ВЕЧЕ МНОГО, МНОГО, МНОГО ДЪЛГО ВРЕМЕ

# 617
# 618
  • София/Осло
Деата,кажи нещо повечеде. PraynigМного си протоколна hahaha Joy Joy
Сеирджийка   Joy Joy Joy..чакаш някоя глупост да изръся нали  Mr. Green
Иначе ако живо се интересуваш от моето състояние в момента мога под сурдинка да ти споделя, че съм добре..карам 2 1/2 и съм си още между 54 и 56 /варирам все/...ама ми е добре така и май ще си откарам дълго време  hahaha
бобииии - къде сиииии, не те виждаааамммм, брей от сега ми се губи пък като свали още 5 кила трябва голямата лупа да вадя и високоговорителя  Hug
катеджин -  Wink..честити ти 3 месеца в дружината.............и да ти кажа..чакам снимките...много ми дреме на  .../цензурирано  Twisted Evil /...накъде ти гледа китката Laughing
айдееее Пловдив пак ще посещават Хари Потър  Joy Joy Joy
мамица- това май си е чисто женски маниер на трупане на дрехи и харчене на пари..в момента в гардероба ми 20% от дрехите са малки номера , около 30% седят с етикетите още, 40% са ми големи и какво..аз май си ходя все с едно и също ...ми да и хората си мислят, че съм мизерник....време е за шоооопинг..гардероба ми е празен  Sunglasses  hahaha
перлее-ти да не се оплакваш..пазаруваш като луда  ooooh!
нели- с всяка снимка на аватара си ми все по-различна  Hug

# 619
smile3534
Деата, Naughtyсакън! Какви дрехи?   33uuКой купува? newsm78Аз не  BlushЦели 5дни нищо не съм си купила Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 14:45 от perlata

# 620
.......................
мамица- това май си е чисто женски маниер на трупане на дрехи и харчене на пари..в момента в гардероба ми 20% от дрехите са малки номера , около 30% седят с етикетите още, 40% са ми големи и какво..аз май си ходя все с едно и също ...ми да и ...............

ДеаткаHug Теб и Продавалникът не те спасява, душа. Никой няма да ти поеме пощенските.  Joy

# 621
Викки76, честито намаление!  Hug Дано вече си добре!  Praynig
ГалаМа, Премаман, добре дошли и успех!   bouquet Браво за постигнатите резултати до момента!  smile3501 А нещо повече за вас ще ни кажете ли?  Wink
И аз съм от пухкавите мами /не че някога съм била от кльощавите/, срам ме е, но съм си 75кг. отвсякъде/ след -2кг./, които си ги къткам откакто родих малката. С нея напълнах над 25кг., след бременност, която изкарах на легло.
Да си призная миналото лято с диетата свалих 5кг., но си ги върнах. Пусто ми се яде сладичко и ако имам прегрешения, то това ще е.

# 622
  • София
Добре дошли на ГалаМа, Премаман и ДениКали!   bouquet  bouquet  bouquet Пълнете хладилника с режимна храна, бъдете стриктни и ще успеете! И да си щракнете една снимка в цял ръст, да имате после за сравнение!

# 623
Цитат
Аз не  Цели 5дни нищо не съм си купила
Перлееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ела в събота до Русе  и със Сънчето ще те изведем на шопинг  newsm47
Деатка , различна съм - ту сериозна , ту усмихната  Joy

Уфф , тоЗ номер с цитата все не ми се получава правилно  Rolling Eyes

# 624
.... щракнете една снимка....
Ей, пак забравих да щракна диетичния...   ooooh!

# 625
  • София
М`тъй, ходих на лов за трици - в магазинчето, откъдето купих, собственика ми казва -Заредих с 200 пакета едри трици, до обяд продадох 90 #Crazy , така че, който няма, да ми каже, да взема, а пък адреса е ул.Иван Асен 21, /за София/ зад гърба на Райфайзен банк Peace

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 15:34 от pilito

# 626

Перлееее  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Ела в събота до Русе  и със Сънчето ще те изведем на шопинг  newsm47

Нелка,а някъде в Русе подаряват лиhttp://smehurko.com/catalog/images/51853.jpgпреди шопинга hahaha Joy Joy
Хи,хи връщам се да отговоря.Деатке , не спя.Седя по цяла нощ на" ДУПЕТО" Joy Joyси?И  броя дните  newsm78 hahaha Joy

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 14:59 от perlata

# 627
  • София/Осло
Никой не изпитва съчувствие към дебелите хора. Няма значение защо са дебели. Болест или лакомия. Повечето хора им се подиграват наум.
Права си за съжаление, а някои и не само наум се подиграват  Tired
дени кали, galaMa- успех в борбата   bouquet
перле- излагаш се ..я влез в правия път ..5 дни без пазар..как спиш нощем, направо ти се чудя  Thinking  Laughing
съни-  Joy Joy Joy Joy..аз съм за Раздавалник направо  Laughing
Мама му стара кат си дойда лятото и трици трябва да влача ,че вие сте опоскали магазините  newsm78

# 628
Krikri, благодаря ти за отговора. Подозирах, че тия брашна са нережимни, но все пак исках да попитам, след като ги разгледах на кутиите им пишеше, че въглехидратите варират от 7 до 16%, както и мазнините в това отношение, което ги прави доста по-ниско въглехидратни от нишестетата и сухите млека например. Но така или иначе остават за по-нататъшните фази като овкусител.
За всички момичета, които са от София и са от Младост или някъде наоколо и не могат да намерят трици (защото на пазара на Младост 1 в диетичните магазини се свършват бързо) - от около седмица има новооткрит магазин "Здраве" в бл.289, срещу РУМ-а в Младост 2. Зареден е с всякакви разфасовки трици и всякакви диетични продукти.

# 629
......а някъде в Русе подаряват лиhttp://smehurko.com/catalog/images/51853.jpgпреди шопинга hahaha Joy Joy
............

Перле, аз търся от много време, но не съм намерила такова място още.  hahaha Joy Ама, ако дойдеш, ще потърсим заедно, може и да намерим.  Thinking  Hug

Общи условия

Активация на акаунт