При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 151
  • 809
  •   1
Отговори
# 150
Сънче,успех! Hug Hug
Ривела, Hug Hug
Леле,семки  ooooh!Какво беше това? newsm78Не си го и помисляй! Naughty
Мамс,добре дошла в трета! Hug Hug
Росчо,супер си! Peace
Вещи,началото ми на трета е 14.01.2008 .

# 151
  • Universe
Sun,            Вярвай !!!

# 152
Здравейте, момичета! Липсвахте ми през изминалите дни.
Вещи, благодаря за новата страхотна тема   bouquet
Аз  smile3529 всичко, което съм пропуснала за изминалите три дни.
Честит рожден ден на всички рожденници  newsm59
Поздрави за всички със свалени килограмчета  newsm51
На болните пожелавам бързо оздравяване  Ill - вирусът е наистина гаден, но при мен мина и без да се налага промяна в хранителния режим. Просто внимавах какво хапвам.
Сънче, Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed дано всичко се нареди така както го искаш  Praynig
След три дни почивка се чувствам страхотно. Имам нови попълнения и в гардероба, направих си нова прическа - общо взето всичко е ОК.
Цялото ми семейство е лудо по дюканското кексче. Страх ме е да им направя и нещо друго, защото само аз ще трябва да готвя  cook.
Пожелавам ви лека  и спокойна нощ  1countingsheep

# 153
АМА ДНЕС ЗАЩО ВСИЧКИ СТЕ ТОЛКОВА ОКЛЮМАНИ

Е ВЯРНО, ЧЕ ТОВА ДЪЖДОВНО ВРЕМЕ СКАПВА НАСТРОЕНИЕ - НООО ТО ЩЕ ПЕКНЕ СЛЪНЦЕ    Nature Sunny sun

Е да ви разкажа вчера аз какви ги свърших пак
Ходих да си купя зеленчуци. Уж само за тях бях тръгнала, но неусетно се мушнах в един магазин. Погледа ми беше привлечен от един блязон с гол гръб, на цветя, пъстричък, шарен - красота. С усмивка и благ тон помолвам продавачката да ми го подаде. А тя /младо момиче - кльощавичко/ стои на един стол и се разкапва. С абсолютно монотонен глас ми сподели"Той е мъничък и на мен едва става". ЗАПАЛИХ - ВРЪХЛЕТЯХА МЕ ГОРЕЩИ ВЪЛНИ  newsm61  ноооооооооооо запазих добрия тон и настоях. Хвърлих му бърз поглед и отсякох "ЩЕ ГО КУПЯ"
боже, ГОРКОТО МОМИЧЕ БЕШЕ МНОГО ИЗНЕНАДАНО- ТЯ ЩЕ МИ КАЗВА КАКВО ДА СИ КУПУВАМ ААААААААА.  Е като се прибрах тогава го премерих - ми като хамбургски салам съм - нооооооо
ще дойде лято, а то е далеч, е ако не е това другото, но ще се вкарам в него НОРМАЛНО
Сигурно в този магазин няма да влезна поне месец - но непонасям вече да ми се казва МИ КАТО ЗА ВАС ГОСПОЖО ...........НЕ

Целувки  за всички

точно това се опитвах цял ден да ви разкажа, и точно го напиша и нета  изчезне:hit: - е сега вече успях    newsm35

# 154
  • Universe
Имам нови попълнения и в гардероба, направих си нова прическа - общо взето всичко е ОК.

Хвърлих му бърз поглед и отсякох "ЩЕ ГО КУПЯ"

Daanitoo,  ros4o    bouquet
Я бързо се похвалете със снимков материал    Peace Hug

Няма нищо по-хубаво от лошото време - - http://www.vbox7.com/play:ece01c40

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 22:35 от lenny_pld

# 155
roisin, преди забравих...Много очевадна разлика! БРАВО!  bouquet
ros4o, само така! Няма да се даваме на кльощави продавачки! Hug
Сън,
Мишле, , стискам палци и на теб! Да кажеш утре бързичко...
А какво стана с Дамаянти?
Вещи,   bouquet
Изчезвам...
Лека нощ, дюканеси Heart Eyes

# 156
  • Страната на чудесата - ако може от утре :)
Снощи имахме гости,бях наготвила вкусни неща. Те си хапнаха ,а аз гледах и ядох варени яйца .Страшно се изкуших ,да си хапна,но удържах фронта.Днес съм много доволна от себе си. По
Миленка, аз съм от Добрич.
Прясно мляко има "Фитнес 0.1" на магазин Изи. Там обикновено намирах и кисело Верея, но днес като ходих, нямаше.
Ти защо не направиш една полу-диетична вечеря и гостите изобщо да не разбират, че си на диета...
Когато започнах, в ударния имах гости и направих две салати - една диетична с кис.мляко, извара, рулца от раци, горчица (дижонска) копър ... и една зелена (от която не ядох), направих печена риба и пиле в торби за печене и гарнитура, от която пак не ядох, а десертчето беше киселото млекце със степче и желатин. Нямаше проблеми и на всички им хареса.
Не трябва да се лишаваш от удоволствието да си похапваш редом с гостите. Тук мацките са се постарали да дават рецепти, които много ползвам  smile3525 Дори си направих книжка с "предпочитани"  newsm08.

Аз с палачинките нещо не се справям, но си направих хляб - стана прекрасен, пак по рецептите на Дюканки.

# 157
# 158
# 159
smile3501 smile3501 smile3501 smile3501  love001 smile3503
Лека нощ,момичета!Бачи и Фоли ви орисаха. PeaceСладки сънища ви желая!

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 22:57 от perlata

# 160
Цитат
: marini-   А какво стана с Дамаянти?
от както си купи новата скара ,зачезна smile3521
foli   babydust7

# 161
  • Варна
Привет момичета - месоядни!:-)

Отдавна не съм се разписвала, но си имам уважителни причини един камион:-)

Задържам засега , но да ви се оплача- свършиха ми триците и аз както винаги чакам последния момент - обиколих Пикадили, Бурлекс, Кауфланд и Гастро днес следобед - на всяко празно рафтче в диетичните регали - етикетче с "Овесени трици" , а трици ЙОК.
Реших да предприема една сериозна офанзива из кварталните магазини и разговарях лично с управителите на 3 от тях - със съвсем сериозен тон им обясних, че всяка 5 жителка на Варна и квартала яде овесени трици като за социалистическо съревнование. "Вие разбирате ли за какъв оборот ви отварям очите и портфейлите? Ако заредите, гарантирам моментална разпродажба " Grinning

Сигурно са ме взели за луда, но мисля вдруги ден да инспектирам и ревизирам посетените обекти Sunglasses
Последния път като се заредих с триците и се отбих в един магазин за домашни потреби, оставих си торбата на входа и си накупувах разни джунджурийки за вкъщи. На тръгване продавачката, моля ви се, ми вика 'Да не си забравите стърготините за хамстери ли, за морски свинчета ли, не знам" Рекох , че не са за точно тези хайванчета и свинчета дето ги изреди, но за прасенцата позна хитрушата Simple Smile

Утре ще се засиля по диетичните магазини и ако не открия, ще се върна да ви рева smile3521

Разглеждах снимките от Евридей - невероятни сте , девойки!

Поздравявам всички дюканки и им желая отслабваща идуща седмица! newsm10 newsm74

# 162
  • софия
Ъъъъъ,хелоуууу! newsm53 Как сте сладурки? Hug Ей,сега кацам от мноооого хубав уикенд с фемилито и направо пред компа!Режимничка съм си,не съм ви чела и сега отивам да видя какви сте ги творили без мен! newsm47Вещи, Hug загавието е просто трепач! hahahaАйде,после ще дописвам. bye

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 02:02 от slave

# 163
Добър вечер,   bouquet

Време е за запис и от мен.............. Mr. Green Вещи Благодарско за неуморният ти труд.   bouquet

Катеджин  Hug Честито ти 100 - грамово намаление.Нали знаеш,какпка по капка,вир става.Смело напред!още малко ти е останало до 7мичките.

Мамс Чудесен резултат, честити три месеца.Радвам се,че минаваш в трета, точно за там си......... Heart Eyes

Мама на Кики и Сноу Ана Честити ви рожденници!  newsm59 Да растат здрави и щастливи и весело детство. Прегръдки!  Heart Eyes

Gooooody Липсваше ми.........честно  Mr. Green Heart Eyes

djani Благодаря ти за информацията, много се вълнувам относно възвръщането на килата.   bouquet

6tampa
Както споменах,трици има в Макао Виница, и големи и малки. Peace

Днес не се теглих,и утре няма да го направя, напоследък се чувствам по тежка но както и да е........... Sunglasses

Sun Благодаря ти за добрите пожелания и думи, проблемите ги има ...........няма да се словоизливам но да знаеш,че постове като твоят ми вдъхват много кураж,благодаря ти от сърце. Heart Eyes

# 164
  • Universe
със съвсем сериозен тон им обясних, че всяка 5 жителка на Варна и квартала яде овесени трици като за социалистическо съревнование. "Вие разбирате ли за какъв оборот ви отварям очите и портфейлите? Ако заредите, гарантирам моментална разпродажба " Grinning

6tampa, аз се оправих по-лесно - просто в кварталния магазин, дето пазарувам - собствениците /мъж и жена/ + свекървата станаха последователи на Мосю Дюкан hahaha hahaha hahaha Видяха резултатите по мен Wink и.../умря и мойта циганка, дето ме хвалеше Embarassed/ Та сега има трици, мляко 0,1% и шунка"Леки" под 3% мазнини почти винаги  Laughing Laughing
Яна, ако четеш сайта, да не се разсърдиш Peace
Айде, лека Ви нощ на всички!!!

Последна редакция: нд, 06 апр 2008, 23:30 от lenny_pld

Общи условия

Активация на акаунт