При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 098
  • 809
  •   1
Отговори
# 450
О! Зеленко Simple Smile) скатала си снимките в ъгъла, ама ги видях. Така де на живо още се видя разликата   bouquet

# 451
Ркацители, Гроздомицин или други безалкохолни напитки... Laughing

# 452
КукУки - водица и колица...

# 453
  • Пловдив
Отивам за тиганЯ  Mr. Green

# 454
  • София
Ееее зеленко сега трЕбе да удариш 1 шише рИкия в масата и да почерпиш за Убавините дето ти ги казват всички тук  Hug

Таквоз... аз съм го написала в подписа си, де... моето мнение за прегрешенията  Joy

П.С. Днес открих, че има фервекс без захар, открих топлата вода, нали  hahaha

МИНУТКИ ЗА РЕКЛАМА: В блогосайта днес има нови рецепти, мнения и коментари  Peace

# 455
Надзърнах  да кажа лека нощ и видях снимките на Зеленкото - Супер! Разликата е страхотна наистина!  Hug Използвам да ти благодаря и за полагания ежедневно труд по блогосайта ни!  bouquet А също и на Вещи - Hug ,Бачи-  Hug , Кри- Hug  - Страхотни сте дами!  bouquet  bouquet
И лека нощ от мен!  smile3524

# 456
Зеленко,  Peace  Hug
tanyy, аз по калкулатура на Дюки, трябва да съм 70 кг. Преборих ги, надявам се и ти да успееш  Grinning И нека не сме максималистки, важно е да се чустваме добре и да знаем кога да спрем  Hug
Някой питаше за трици - днес си купих от м-на на ул."В.Априлов"5  - до парка "Заимов", на ул."Мадрид", чакаше стока момичето в късния следобед  Grinning

# 457
Зеленко  Shocked браво! не те бях виждала преди,нооо разликата е голяяяма!   bouquet  
Roisin Heart Eyes
Свидничка, мн е неприятно, като се задържа, но стискам палци по-скоро да тръгнат килцата надолу! Hug Кога пак ще си ходите да пием по кафе? то не, че тук не можем де,ама... Grinning
Тази вечер ще вечерям варено пилешко месо- Хармони, четох в една книжка, че това било полезното месо-вареното пиле( разбира се И РИБАТА!!!) за жените със заболяване на щитовидната жлеза Peace
Сън, Вещи, Бачи, Кри, Бубе, Деата, Фоли, Орелийка, Амери, Мими, Халеева, Куки, Лени, Цоци и всички знайни и незнайни дюканки -  Hug и лека вечер от мен!
И...утре с минусчета!ЯСНО?!? #2gunfire айде сега на опашка при Фоли  Joy

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 22:47 от ros4enka

# 458
 newsm53  Зеленко РУУУУЛЗ !!! Браво бря! Разликата е доста голяма вече, ама и подписа ти си го биваааа!   Hamburger  newsm66  Stuck Out Tongue Winking Eye
Яяяя, на мен ми останали 4 месеца дюкански животец....тцъ....тцъ...тцъъъъъ. Ай уонт ту лив форевър! Нема ви оставя еееееей, кефите ме!

# 459
Зеленко, чудна си  Hug Ау и аз искам 10 килаааа  Blush
За срещата - на линия сме семейно в петък, писах на Вещи  Peace
Днеска се разходих малко по големите магазини, почти никъде нямаше плявичка Rolling Eyes Ама в ЛЕКСИ го намерих по-евтино отколкото го купувах досега.. и имаше цели 4 вида овесени и 5 вида пшеничени трици  Shocked
Уф, аз нещо умирам от глад тия дни  Rolling Eyes Поне се въртя в 300-400 гр. +/- и не е толкова зле положението, ама искам да изямммм цял слон.. Ужас.. какво ми става не знам  ooooh! Тва кило много трудно ще го преборя май  Tired

# 460
Зеленко#Crazy , браво! Страхотна разлика! Peace  bouquet
За рецептите - аз една глупава пуйка съм дала, пробвала съм я лично, снимки нямам, едно, че е неугледна манджата и второ, че забравям.. Хубаво е адаптирането на рецепти към нашия режим, все се чудя обаче в рецептите, в които присъстват овесените трици - само за закуска ли стават и ако не - какво тогава се яде на закуска. УМЕН ВЪПРОС, САМА НЕ СЕ РАЗБРАХ Crazy
Играчка-плачка, все се каня да те питам - гледам ти мерките и ми прави впечатление, че корема ти е по-малък в сантиметри от талията, та се зачудих, на кое викате корем в крайна сметка или аз пак неразбрала и мереща нещо друго ooooh! Crazy hahaha

И съм се замислила за трета фаза и треска ме тресе - хич не ми се влиза, ще трябва наново да си правя режим кое кога и как да се яде, и много ме е страх, че едва ще се удържам да спазвам количества и направо ужас, ама да не ви занимавам с вълненията радини... Thinking

Вещи, Халеева, Кукуки,  Амери, Росченка, Бачи, Деата, Бубето, Мими Георгиева  lovekiss

# 461
  • Universe

Вещи, такова от такова

И...утре с минусчета!ЯСНО?!? #2gunfire айде сега на опашка при Фоли  Joy
Peace Да затвърдим действията на Фоли

За срещата - на линия сме семейно в петък, писах на Вещи  Peace
Peaceduhi_puhi - и аз съм оn line на купона - соло, де  Joy

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 22:39 от lenny_pld

# 462
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Привечер се включвам да кажа браво за Разликата на зеленкото!!  bouquet
Честита й месечинка, както и на моята духовна половинка - Бейби дол /ама тя не знае още/ Twisted Evil
Честито и на празнуващите ни днес здравни работнички - момичета, да не сте хукнали да вадите бутилките?!! Mr. Green

Мда, въпроса към Играчка-Плачка живо ме интересува, Rolling Eyes защото все отлагам да попитам - за мен е АБСОЛЮТНО НЕВЪЗМОЖНО ДА ИМА ТАКЪВ РЕЗУЛТАТ, по-скоро е грешка! АЗ  и други момичета борим и постигаме този резултат след поне месец, два, някои и след 3!!! Peace

И последно преди да се отегля - много ми е тежко, свинско и подуто, Цоци извини ме  Heart Eyes  Embarassed, но се чувствам точно така .. Чакам си го Ц-то и на тройката след осмичката се радвах точно половин ден! Sad
Утре мислех да ви показвам  снимки преди-след.. ми то ще гръмна, ще кажете тая не е помръднала за месец?!! Cry
Айде останете си със здраве, аз се оттеглям подута, дебела и с помрачено настроение!  Confused

Последна редакция: пн, 07 апр 2008, 22:43 от katyadjin

# 463
А какво стана с Ели Карагьозова? Много ми е симпатично това момиче, а се изгуби нещо...  newsm78 Последно имаше притеснения, че отслабва под 50 кг. и я мисля как е...
Ели, пиши!
Катеее, стегни се! Всеки се чувства така понякога, ама ти си толкова свежа мацка, май не ти споделих, че на живо си много, много по-хубава и ...айде няма да продължавам,че и без това ме базикат, че заглеждам женско... Mr. Green

# 464
Добър вечер   bouquet

Аз имам два въпроса:
Бачи  кажи от къде купи заека че от един месец търся и не мога да намеря , изчезнаха от нашата Била и от фантастико а ми се яде заек задушен.

И вторият въпрос е какво става с организацията на срещата в Старозагорския комплекс, че ние проявяваме желание, под ние разбирайте аз и мъжа ми, а може и детето че сигурно няма да има кой да го гледа. Е може и само аз- ще видим.

Айде лека и заслабваща от мен на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт