При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 066
  • 809
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте дюканки-сладуранки! Да се оплача не мърдам бе хора, вече 20дни стоя на едно място. А съм режимна месо, яца , извари и разни други разрешени , дори и в ПЗ гледам салатите ми да са скромни. К-во беше това задържане. А честито на всички отслабнали и успех на новите.

# 541
Здравейте, сладурани!

Lady_A, аз бих ти сготвила, но като ги сложа в гофретника да ги пека и после не мога да ги отлепя, така че резултата за коремчето ти сега и след моите опити ще е един и същ - празен  Joy

Съжалявам за лошите преживявания на накои от вас, но дано днешния ден е по-хубав!!! Praynig

Да ви се оплача вчера как си останах гладна на вечеря. Реших да си сготвя някаква супа от коприва. Незнайно защо, въпреки скромните ми кулинарни умения, реших да е крем супа. Сложих  освен копривата, извара, прясно мляко и яйца (няма да се впускам в подробности по приготвянето), но стана ОТВРАТИТЕЛНА! Докато стигна до опиването обаче беше станало 22ч. и аз примирено хапнах 4-5 ролца от раци, пийнах водичка и си легнах. Все пак от цялата работа имам положителен резултат - още - 600 гр., което е меко казано компенсация за разочарованието ми снощи  newsm68

Хайде, усмихнат и слънчев ден от мен!

# 542
  • my own world....
Hrisula,  благодаря за готовността   Grinning Подозирам, че и аз ще постигна твоите успехи в бухтената област  Wink

Как да си сготвя пиле и спанак, без мазнина? Simple Smile Само варени няма ли да станат... Sick

# 543
Моето скромно мнение е, че би могло да стане, ако свариш пилето и после на порции или на хапки го задушиш със спанака в малко бульонче например, но да кажат и специалистите Simple Smile

# 544
  • София
Здравейте дами!
Днес броих.Оказва се,че 19 дни  задържам.Брех и инвестиране!

Кекса за гости с течен шоколад  стана разкошен.Питаха ме  дали вътре има кокос.Направих малко изменение на рецептата с т.ш. - добавих 1 жълтък,стана прилично гъст.Но тъй като не съм правила без жълтъка,не мога да кажа дали е по-добре с него или без.

Целувки на всички  Hug !

# 545
  • Universe
- мерси за кафето !!!

Горгона - -малкият дявол  ooooh! - запали си една свещ Peace

Ла Бомба - браво за килцето  Hug!!!

Лео - и на теб браво Hug

На новичките - - успех в борбата с килограмите!!!

- поздрави на всички с поводи и без, с пожелание за слънчев и успешен ден!!!

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 10:52 от lenny_pld

# 546
Здравейте, сладкишки!  Hug

Амери, дръж се, не се разболявай!  Hug
Щампа, Зайка, благодаря ви, милички!  Hug  Heart Eyes Още ще се проточат нещата, но се държа.  Simple Smile
Кате, Перличка, Гууди, Мънки, Лео, Цоци, Кри, Боби, благодаря ви за подкрепата, душици!  Hug Heart Eyes
КатеДжин, Гууди, Лео, благодаря за ароматните кафенца!  Hug
Дочка1, Сузи, Боби, Бейби дол, Лео, tenderseducer, Бомбе, Хрисула, честити намаления!  Hug
Горгона,  Shocked Ужас! Много съжалявам за случилото се!  spoko  Добре, че вие сте добре и дано полицията залови крадците и ви върне лаптопа.  fingerscrossed
Мариннела82, успех!   bouquet
Мими, не се тревожи, задържала си вода.  Peace
Портокалче, колко често хапваш? Колко вода пиеш на ден? Колко са ти млечните за деня? Ядеш ли трици?  Thinking
Мишленце, как си? Ходи ли на преглед? Какво става с теб?  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Хубав ден и много усмивки на всички!  Heart Eyes

# 547
Добро утро и от мен! Heart Eyes
Майка Зайка, днес нямаше ли да пускаш някакви снимки Thinking? за сравнение? За гърлото взех Трахизан и ми помогна за 1 ден!
Горгона, абсолютно знам как се чувстваш, на същият ден преди 5 години, ни обраха и нас. Аз бях бременна с Ивето, слава Богу не си бяхме в къщи, ами малко преди да се приберем. Съжалявам за неприятната случка! Hug
Сузи63, честито намаление! smile3501
Мими Георгиева, може да има толкова причини за повишението, бъди си режимна и всичко ще си дойде на мястото! Peace Ето, казват, че било пълнолуние, значи скоро ще започне да намалява луната и да смъкваме! Grinning
Боби1973, супер минусче! smile3501 Как го правиш тоя номер? Thinking
Лео, Бомбич- голямо  smile3501 и на вас! Вие съвсем в комплект вървите, че и на сваляне! Wink
Маринела82, здравей, добре дошла! Hug
Tenderseducer, за 4 дни 2 кг е много добре, тук не гоним на ден по килограм! Party
Цоци, пожелавам ти скоро да се чувстваш така:  newsm57 А на колежките не им спестявай какво мислиш за режимното им хранене, тъкмо ще ги наставляваш в правилната посока и те да отслабват! Peace
Мамица, ще тръгне кантара, къде ще ходи! Толкова си решена, че този път ще успееш! newsm10
Тъкмо си мислех къде е Сънчето, и тя се разписала!  bouquet

# 548
Мишленце, как си? Ходи ли на преглед? Какво става с теб?  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Режимна съм, доколкото мога, макар и не съвсем, защото само при вида на храна и  Sick
Нищо не ми се яде, само като погледна храна и се отвращавам Sick Sad Но това да му е проблема!  Mr. Green

Чети между редовете  Mr. Green

# 549

Как да си сготвя пиле и спанак, без мазнина? Simple Smile Само варени няма ли да станат... Sick
Аз бих го сготвила така:
Бих сложила спанака нарязан в тава, отгоре домати на шайби и пилешкото отгоре ( ако е купешко, но ако е домашно да се свари предварително, че е по-жилаво). 1/4 чаша вода, червен пипер 1 ч.л.Слагам фолио около тавата и във фурната. След около час бих отвила фолиото да се позапече.
Може да се приготви в йена или гювеч.

# 550
Още едно килце съм надолу...  Party  bowuu

Започнах май повече да пуша, при вас как е?

# 551
  • София
Привет, момичета!!
Мамице, ГоргонаВие да сте живи и здрави, другото все се оправя  Hug
ЗеленкоИ аз искаш, не искаш те поздравявам за сериозния успех в борбата Дюканска   bouquet
Вчера си правих соленото кексче на Боби bouquet - ммм вкусноу, ей!Честито ти намаление  Hug
Междувпрочем, в пост на Асса бе отбелязано да има повече протеини в сутрешната закуска - примерно аз вече добавям извара в млякото с трици сутрин.
СвидничкаНяма защо да се чувстваш като лелка, всичко е до нагласа - аз, като почнат да ми викат бабо hahaha ще се позамисля Whistling
Уф, ще се търсят трици значи...
Сън, Мишле Горе главата  Hug
Лек и усмихнат ден  Hug

# 552
Здравейте,момиченца кокиченца newsm51.Днес е супер ден,най после спря да вали Hug.Признавам си че не съм ви чела ,ще излизаме в парка на разходка но ,на обед когато всички спят ще си наваксам  HugДнес имам минусче и стават общо-8 а,нямам още месец Praynig,дано всичко върви така Praynig.Поздравявам всички,няма да ви изброявам за да не пропусна някой.  bouquetЦелувки на всички Kissing Heart

# 553
 Joy Сигурно досто глупаво съм изглеждала във вашите очи с тази моя грешка  Embarassed
Благодаря все пак за корекността  Hug
Въпреки доборото настроение край мен, реве ми се  smile3518 В магазина до нас има кантарче на една от продавачките. Качих се и О"небеса-нито грамче  newsm45 newsm45

# 554
Въпреки доборото настроение край мен, реве ми се  smile3518 В магазина до нас има кантарче на една от продавачките. Качих се и О"небеса-нито грамче  newsm45 newsm45

Всички кантари мерят различно. + това си била с дрехи.. Едва ли се мерила гола  Mr. Green
Най-добре си го прави само вкъщи сутрин, без дрехи, на гладно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт