При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 34 035
  • 809
  •   1
Отговори
# 555
Сънче, благодаря за загрижеността .Трици ям както трябва с мляко Култура или в кексче или пък палачинка, общо за деня гледам млечните да са до 600-700гр. , вкл. извара , ям яйца , месо пиле и риба без мазнини и вода пия около 2литра. Но както добре тръгнах да свалям сега зациклих. Sad
0rj1ozsb
Парола: 123456

# 556
Мишленце, как си? Ходи ли на преглед? Какво става с теб?  Hug fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Режимна съм, доколкото мога, макар и не съвсем, защото само при вида на храна и  Sick
Нищо не ми се яде, само като погледна храна и се отвращавам Sick Sad Но това да му е проблема!  Mr. Green

Чети между редовете  Mr. Green

Ясно ми е на мен, сигурна съм даже  Grinning, но искам тя да го каже "на глас", че нещо е доста оклюмала напоследък.  Confused Hug

ЦветиHug Heart Eyes
Шуши, Виши96, честити намаления!  Hug
ПиленцеHug Heart Eyes
Портокалче, застоят си е съвсем закономерен - режимът действа стъпаловиднио. Щом си режимна по правилата, всичко ще е наред. Търпение!  Peace Hug

# 557
  • София/Осло
Привет,
Горгона - съжалявам за неприятното изживяване  Hug
играчка-плачка- що махна мерките бре.... Joy Joy Joy Joy
бомбич -  честито намаление  Peace
мамица- началото на закуската ти ме кефи-чаша топла вода с лим.сок  Joy Joy Joy Joy Joy това е супер засищащо , но сигурно ти влияе на 00  Heart Eyes

# 558
  • София
Сънче, оклюмала съм, миличка, така е! Ама като ми е толкова притеснено и сърчицето ми ще се пръсне от всякакви мисли.....
До четвъртък- все така ще е. Тогава- Дай Боже, да имам само хубави новини да споделям Praynig Praynig Praynig
Благодаря ти за това, че ме мислиш Hug

Играчка-плачка, ще мръднат грамчетата, къде ще ходят иначе Hug

# 559
Добър да е денят ви, момичета!
Горгона, много неприятна случка!  HugДано бързо да се отърсиш от ужаса на изживяването, защото и на мен ми се е случвало и докато живеех в това жилище все си имах едно на ум!
Ами, Зеленко, като си пуснала такива снимки, няма как да не те похваля и аз: фигурата ти е преобразена! БРАВО!  bouquet
СъниHug
Мишле, всички те мислим и съм сигурна, че всичко ще е наред! Hug
При мен отново няма движение, въпреки че бях в П ден, но ми започват съкращенията - ПМС, МЦ и т.н., така че е нормално!
Сега ще пробвам по-друг начин да получа отговор за тези бухти: ние имам такъв уред   Става ли?
ЧЕСТИТО НА СВАЛИЛИТЕ И ТЪРПЕНИЕ НА ЗАДЪРЖАЩИТЕ!

# 560
Зеленко, видях снимките ти. Страхотна разлика  Peace  bouquet

# 561

мамица- началото на закуската ти ме кефи-чаша топла вода с лим.сок  Joy Joy Joy Joy Joy това е супер засищащо , но сигурно ти влияе на 00  Heart Eyes
Ми аз ставам пия водата и водя детето на градина. след 15 мин. ям закуската с триците.

# 562
Здравейте!
Сядам да изпия едно кафе с вас.
Горгона гъжалявам за случилото се, важното според мен е че сте живи и здрави!! Другите проблеми не са малки де, но всичко ще се оправи лека полека.
Бомбе, Лео браво Naughty
честито на всички с минуси.
Аз гравитирам малко над 60 тия дни, но така много искам да видя петицата.... но ще се чака повечко ми се струва Sad Sad
Зеленко, страхотна разлика! Просто коренно променен силует.
Мамица, това за пилешкото звучи супер, само дет ме хвана в втория(от 5) протеинови дни hahaha hahaha
Хубав ден на всички Hug Hug Hug

# 563
Мишленце, мисля ти и знам, че всичко е наред!  Hug Отпусни се, усмихни се, а в четвъртък ще празнуваме!   ura dance
МариниHug

# 564
Зеленко,на живо си още по-слаба Hug Rolling EyesБраво супер си! Hug
Марини,Орелия, Hug Hug
Марини,става  Peace
Мишле,дано всичко да е успешно!Продължавам да стискам палци. В четвъртък ще празнуваме Peacefingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover
Деата,кажи нещо повечеде. PraynigМного си протоколна hahaha Joy Joy
Сънче,Духи,Играчка-плачка,vichi95,pilito,*ШУШИ* Hug Hug
Цвети,как си във втора?

# 565
  • Universe
ПЛОВДИВСКА СРЕЩА - петък, 11 АПРИЛ - 18:00 часа, ресторант "Хитър Петър"
Потвърждение на ЛС на Бубето и Вещи

# 566
Сега говоря се дно момиче и и разправям за моя психичен проблем и реших да споделя с вас, за да попитам има ли други "луди".
Аз откак се помня, все си купувам дреги с 1-2 нимера по-малки. Мисля в перспектива Laughing
Сега съм напълнила гардероба с дрехи от редута с малки номера. Е, това ако не е наркомания и хвърляне пари на вятъра здраве му кажи.

# 567
Зеленко , не мога да те пропусна и да ти кажа , че имаш още по - голямо намаление от както се видяхме  Hug Hug
Аз също съм от инвеститорките - вече близо 20 дни кантара ми играе нагоре надолу с един килограм. Надявам се че след МЦ пак ще тръгне надолу / поне нямам покачване   Confused /
Мишле  hug
И последно да ви се похваля как си хапнах Дюкански принцеси с кайма днес сутринта - солено кексче разрязано на две половинки с намазана отгоре телешка кайма  - ммммм вкусотия
И аз си купувам по - тесни дънки  . Даже вчера си купих едни  Whistling

Последна редакция: вт, 08 апр 2008, 12:13 от Nelly82

# 568
Mamica, аз съм същия образ като теб! Чак ме беше срам да си кажа. Моят гардероб е пълен с дрехи, които изобщо не ми стават (не са с 2 номера по-малки, а с 6-10), които съм купувала, защото са ми харесвали и съм се надявала да ми станат някога. Радвам се на момичетата, които нямат какво да носят, защото са отслабнали и трябва да си търсят по-малки дрехи по магазините. Аз обаче имам дрехи от 60 до 130 кг., така че само си избирам и вадя от гардероба да пробвам не ми ли е станало нещо.
Така си изнамерих миналата седмица чисто нов панталон, купуван преди Нова година, който не премерих, а направо го взех (беше същата мярка като друг от същата марка, който ми ставаще) . Като се прибрах се оказа, че плата е друг и го вдигнах до над коленете. Премервайки го, ей така за спорта, се оказа, че си ми става идеално и сега ходя предимно с него, защото се надявам скоро и той да ми е голям, пък да си го понося междувременно.
Така че спокойно не си сама в лудостта   love001

# 569
Направо  ви завиждам.Аз не смея да си купя по-малки,че все си мисля,че няма никога да вляза в тях.А тези ,които купувам, бързо ми стават широки EmbarassedВърхът беше с едни дънки,които купих в петък и във вторник ми бяха широки hahaha Joy Joy,ама повече от вас си спомнят снимката newsm78 hahaha Joy JoyСега така си висят. #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт