При Дюкан-а няма секси бомби, само луди крави-зомби - 94 тема

• 33 993
  • 809
  •   1
Отговори
# 645
Искам да попитам вас,че сте по в час със храните които може и неможе да се хапват, та -Тофу/соев кашкавал/, соево сухо мляко/обезмаслено не мога да намеря / и тези соевите колбаси разрешени ли са ?Благодаря ви

# 646
  • София
Нали ни скръстиха групата на разбойничките, що ....   Thinkingнезнам.
Внимавайте с пълнолунието, че всичко живо полудява тогава
 Явно и метаболизма полудява.

# 647
  • София/Осло
халеева, това с вълка е на вещи приоритет  Laughing
доре- уу шъ чакам, особено за козунака...аз наскоро открих, че като смелям триците на брашно и по-хубаво ми се получава всичко  Sunglasses
вероника- имаш ли книгата  Wink

# 648
Кой пита за мен?

# 649
халеева, това с вълка е на вещи приоритет  Laughing
доре- уу шъ чакам, особено за козунака...аз наскоро открих, че като смелям триците на брашно и по-хубаво ми се получава всичко  Sunglasses
вероника- имаш ли книгата  Wink
Да имам я,и..........

# 650
  • В.Търново

Всички, които имаме нужда от малко вълшебен прашец Simple Smile   bouquet

# 651
Привет, дружина  Hug
КатеДжин, честита месечинка  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Деата, липсваха ми постовете ти  Hug
Зеленко, изглеждаш много добре и резултата ти е поразителен  Hug
Фоли, Съни, Мишленце, Перличка, Аби, Гуди, Славе, Насти, Ори, Бачи  Hug
Моят втори ден от трета фаза си тече, но нищо ново не съм въвела в менюто си. Страх лозе пази  Blush
Целувки за всички  Heart Eyes

# 652

Всички, които имаме нужда от малко вълшебен прашец Simple Smile   bouquet

# 653
Валето,нейното е .Деата есто пъти по-хубава от рекламната мама.Бебето на нея прилича.Сериозно е това Hug Hug
Добре дошла!  bouquet
Joy Joy ти си просиш май черпня, перлита  Laughing  Heart Eyes
Валето и на мен ми е  моето любимо бебе  Laughing  Hug
халеева -  Heart Eyes..за кой група говориш, за оназ, в която е и фоли ли  Flutter
дорич - как си, нещо ново в кухнята да си измисляла наскоро  Wink

Благодаря ви момичета за готиния прием сред вас   bouquet  Аз днес започвам да чета книгата, да си набавям триците и от понеделник съм нова Дюканка  Joy  А за бебето - винаги когато гледам рекламата си мечтая за такова - честно -  Hug
Успех на всички и до скоро - пак ще се включа, че тук при вас е готино, аз до сега все в тъжен форум четях, но от днес край  Grinning

# 654
Ред е поредния ми глупав въпрос. Уточнявам, че не е шега. Извинявма се предварително, ако е коментирано в темите прди 40 г. но аз тогава нямах нет.
Преди малко минах покрай диетичния на Младост1 и купих всичките 10 пакета трици. От едрите са. Както вече казах те повече ми допадат за млякото сутрин, но въпроса ми е- може ли с тях да се правят палачинки и кексчета? Все си мсиля, че фините са по-добри за тази цел, но от тях ми казаха, че няма и, ще има след 1 април.

Някъде да знаете да има тях?

# 655
Мамица, смели ги на брашно в стара кафемелачка. Peace

# 656
Ами то 1-ви април отдавна мина - голяма пързалка -а-
Аз самотакива ползвам -едри

# 657
Ами то 1-ви април отдавна мина - голяма пързалка -а-
Аз самотакива ползвам -едри
Оффф, че съм залюхана. Ми 1-ви май, МАЙ каза.

И какво? стават ли ти палачинките и кесчетата? сподели моля.

# 658
  • В.Търново
И двата вида стават. По-едрите може да ги оставиш малко повече да постоят преди да печеш. Например 15 минутки Simple Smile

# 659
Здравейте, дами!  Hug
Само да вметна, че довечера ще пусна снимка на сухото мляко. На него пише: масленост на възстановеното мляко 0.1 %. Но е важно да се отбележи, че се има предвид конкретно съотношение за възстановяване. Моля за извинение, ако някой вече ще я е публикувал, но наистина не знам дали ще имам време да проверя.
Също така, ще пусна снимките за Фифи.
Оф, минавам като бързия влак, ама много гърч.

П.П. Метнах едно око на посоки и хич не ми хареса това, което прочетох. Аман от заядливци.  Twisted Evil Ще се постарая да не го коментирам довечера.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт