ЧеРвЕнИ, СиНи ЯйчИцА Ще РаДвАт НашИтЕ ДеЦа - ВиДиН

• 10 140
  • 183
  •   1
Отговори
# 15
  • UK
Айде сега да почерпя, че с моя голям мъж правим 3 години от запознанството и от както сме гаджета

Въйййййййййй  Joy
 А за бирата ми правеше на въпрос , че било рано  Joy

Абе я кажете що се дуете бе  newsm78
 Куши няма да те изям, аз че хапя, хапя ама чак пък да ми се дуеш май нещо си много префърцунена  Sick

# 16
  • Видин
Меги, това ни е днешния лимит hahaha Joy hahaha hahaha Joy

# 17
  • UK
Меги, това ни е днешния лимит hahaha Joy hahaha hahaha Joy

Я,я я я я я  Naughty да си имаме уважението  ooooh! та това са празни бутилки  Crossing Arms

# 18
  • Видин
Еми какво да направя като няма пълни Rolling Eyes. За това ти писах, че толкова ни е лимита

# 19
  • UK
Еми какво да направя като няма пълни Rolling Eyes. За това ти писах, че толкова ни е лимита

Crazy Crazy Crazy

# 20
Нямам столче за кола, а и предна седалка на колата.  Laughing
Мъж ми я свали да карат нещо си и после така и не я сложи.
Между другото, ако някой е ползвал такова може ли да ми препоръча някой модел, а и най-вече да каже закрепва ли се стабилно и къде - на предната или задната седалка. Щот на задната седалка нямаме колани. И как се закрепва това чудо? Като ги гледам в магазина и все ми се струва, че Дидо няма да издържи от Дунавци до Видин в такова столче. Той в количката се обръща и изправя, въпреки коланите.  Crazy
Иначе майка ми казва, че е по-добре, рано е още да обещавам, но се надявам да се видим.  Hug
Аз само в столче за кола слагам дъщеря ми.Просто вече тя си знае , че в колата се вози в столчето.Първо е много по-удобно отколкото да се дъържи детето на ръце и второ и най-важно- много по -безопасно.
Аз съм ползвала за малките месеци на макси -кози кошница, а сега сме с едно , което ще може да го ползва до 12 г (удължава се, после остава само седалката.)Конкорд.
Относно това за коланите -да не би коланите ви да са завряни под седалката  newsm78 .Не е препоръчително да се вози дете на предната седалка, заради въздушната възглавница.Има коли при които има опция да се изключва еър бега на предната седалка-тогава може, но аз не бих я сложила там.
Не се притеснявай- детето ще си гледа през прозореца, въобще всички деца , които познавам много обичат да се возат в коли и си седят мирно в столчетата.Коланите на столчето са много  по-стабилни от тзи на количката и се стягат до положение, че да е по тялото(но не прекалено стегнато.)
Какво да ти кажа, за мен безопасността на детето ми е от най-жавните неща и столчето е задължителен уред.Но всеки сам си преценява.Има много черни статистики , които съм прочела и особено една социална реклама, които са ми повлияли до толкова , че всички които се возят при мен ги карам задължително да слагат колани- независимо дали седят отпред или отзад.Просто никой не е застрахован, а коланите и столчето ти дават една един шанс повече.
ПС ще потърся клипчето и ще го пусна.Много е тежко, но определени то ми е повклияло най-много.

# 21
Фиона, благодаря за инфото.  Hug
Сега разгледах в някои онлайн магазини, не можах да намеря на Конкорд, но видях едно едно на чико. http://shop.danet.bg/product_info.php?products_id=2379
Хреса ми, че може да се използва дълго време, както и ти каза за твоето. Но много скъпо бе.  ooooh!
Права си, безопасността на детето е най-важна.
А колани няма колата на задната седалка, сигурна съм.  Rolling Eyes
Ще мислим нещо.  newsm78

Ния, честит празник, много да се обичате и само хубави неща да ви се случват.

# 22
Пипилота, това което гледаш е столче без колани.Т.е. столчетата има 2 вида- и двата вида се застопоряват към седалката с коланите на колата, едните обаче нямат собствени колани  с които да закопчаеш детето, а другите имат.
Ми по принцип тези , които се ползват дълго време са по-скъпи, както и тези със собствени колани.Тези без коланите -трябва да "препашеш " детето заедно със столчето с коланат на колата.А другит са си закрепени отзад със колана на колата , като сложиш детето си го закопчаваш с другите коланчета.
Наешето го взех за 300 и нещо, скъпо, но ми спестява покупка на още 2 столчета.
А за коланите -направо не мога да повярвам , че нямате.
Гледам дететнце е н 10 месеца-дъщеря ми е по-дребничка и до към 13 месеца някъде се возеше в бебешката кошница.С кошницата съм имала малък проблем, когато ми се е налагало да я возя в такси и колата е била по-стара- на по-старите коли коланите са по-къси и не обхващаше кошницата, съответно отказвах таксито, разправии и т.н. Та имай предвид и това в избора си (ама наистина ми е много странно за коланите ви-ама колата по принцип ли няма колани или са демонтирани някак си)

# 23
А някой да знае къде е архива на форума, че не мога да си намеря една тема дето съм я пускала отдавна

# 24
  • UK
А някой да знае къде е архива на форума, че не мога да си намеря една тема дето съм я пускала отдавна

Виж горе където са БГ МАММА - НАЧАЛО- ПОМОЩ - ТЪРСЕНЕ - ПРОФИЛ - КАЛЕНДАР - АРХИВ

# 25
Фиона, мерси още веднъж.  Hug
До преди малко се дупих в колата, но колани не видях никъде.  Не зная защо.
 Rolling Eyes

# 26
Здравейте и от мен.
Ния,честит празник.Още много години да се обичате все така.

# 27
Megita, мерси!
Пипилота, ако коланите са ви скрити зад седалката няма как да ги видиш.като се издърпа седалкача чак се виждат.
Но без колани няма никакъв смисъл от столче.

# 28
  • Видин
Esti, здравей. Как сте? Как е малкия мъж? Я ни го покажи, недей да го криеш Mr. Green

# 29
Ния,добре сме,растем,ходим на разходки.Малкия за 1 месец е пораснал с 5 см и е наддал 1.230.
Аз не го крия.Качила съм негови снимки във видинското албумче.Може да го видиш там.

П.С Забравих да се похваля,че спи вече цяла нощ.

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 19:08 от esti

Общи условия

Активация на акаунт