ЧеРвЕнИ, СиНи ЯйчИцА Ще РаДвАт НашИтЕ ДеЦа - ВиДиН

• 10 148
  • 183
  •   1
Отговори
# 45
  • Видин
Reni, да не си ме видяла някъде Mr. Green. Аз съм си по цял ден по улиците Blush

# 46
Reni, да не си ме видяла някъде Mr. Green. Аз съм си по цял ден по улиците Blush

Аз не те познавам визуално и като нищо ще те отмина по улиците, без да искам. Иначе и аз ще ставам скитница  след още малко време, нали ще трябва да се отслабва Whistling

# 47
  • Видин

Аз не те познавам визуално и като нищо ще те отмина по улиците, без да искам. Иначе и аз ще ставам скитница  след още малко време, нали ще трябва да се отслабва Whistling
Ами днес май го направи. Седяхме с Ели и пиехме кафе с/у кино Никра и май ти мина с Марти. Много се чудехме дали си ти. Ако си била, може и да си ме забелязала, защото ти се усмихнах. Пък ако не си била значи съм се усмихнала на някоя друга. Mr. Green

# 48
Верно ли  ooooh!, наистина съм ви видяла и ти се усмихна, ама реших, че не го правиш на мен. Видях, че двете гледате към мен, ама честно да си призная помислих, че просто ме гледате каква съм се ошишила Rolling Eyes Ще ме извинявате, следващият път няма да ви подмина bowuu

# 49
  • Видин
В интерес на истината Ели те позна. А относно нашишкавяването, не знам какво се оплакваш аз освен корем друго не видях Mr. Green. Ако искаш можем да се видим на кафе. Аз нали казах че съм по цял ден по улиците

# 50
Момичета здравейте.

И аз съм от Видин, но от няколко години не живея там и съм по загубила представа какво става из родния град.

Знаете ли дали има частна детска градина в  града, която да приема деца за временен период без необходимите му там медицински изследвания или някакъв детски клуб, в който могат да се оставят децата за по 3,4 часа?

Благодаря ви предварително  bouquet

# 51
  • Видин
Поне аз не се сещам за такава детска градина, но може да разпитам или другите мами да помагат. Колкото до детски кът май няма

# 52
Niya, благодаря ти  bouquet

# 53
Първо Добре дошла  bouquet
Има такава градина,намира се в Гео Милев 20 в един апартамент,но до колкото знам,бройката е запълнена и ходят децата само на определени хора Peace

# 54
Първо Добре дошла  bouquet
Има такава градина,намира се в Гео Милев 20 в един апартамент,но до колкото знам,бройката е запълнена и ходят децата само на определени хора Peace
Йо, благодаря  bouquet

Мислите ли, че ако имаше нещо по централно хората биха си пускали децата там? Дори и клуб да е? Докато майките си пият кафето на спокойствие, децата друг да ги гледа за час, два?
Ето идея ако на някой му се занимава с бизнес.  Grinning

Знаете ли кога ще отварят капанчетата в градската, ако не са ги отворили вече?

# 55
май са отворени вече...
аз днес мисля да се разходя до там,стига да не завали докато се наканя и ще ви пиша Peace

# 56
  • Видин
Само Летен кът е отворен още от 5.04. А Бебешка май още не работи.
Мира, и аз съм си мислила за тази идея, но нямам възможност да я развия Mr. Green
Йо, обади се ако ходиш към градината Peace

# 57
не съм ходила,че бях извън града цял ден

# 58
Добро утро Hug
нещо се загубихте тези дни,никакво писане в темата няма,а аз си мислех,че кой знае колко сте писали Grinning
Боядисахте ли яйцата?Аз днес ще боядисвам Wink

# 59
  • Видин
Аз боядисах яйцата в четвъртък. А сега отиваме малко на Синаговци.

Общи условия

Активация на акаунт