ЧеРвЕнИ, СиНи ЯйчИцА Ще РаДвАт НашИтЕ ДеЦа - ВиДиН

• 10 166
  • 183
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Много е пусто тук.Момичета хич не пишете в темичката
Май всички сте зачезнали нанякъде за почивните дни.

# 62
Абе тук съм,ама хич не ми е до компа....Любича падна онази вечер и си сцепи главата,та му я лепиха ooooh!

# 63
  • Видин
Ние пък сега се прибираме от събор на село. Беше много весело Crazy
Йо, а как е Люби сега? Много ли лошо падна?
Ести, а как е малкия Илия?
Меги, ти защо уфффкаш?

# 64
Йо,много съжалявам за Люби.Той как е,по-добре ли е вече?
Ния,Илия е много добре,нямам проблеми с него.На 09.05 сме на консултация и ще видим колко е пораснал.

# 65
  • Видин
Чакаме отчет Mr. Green
Ние с Петьо днес сме на сватба и нашите ще го гледат най-сетне да утре ще се наспя Blush

# 66
Здравейте Hug
Ами все същия ненормалник си е ooooh!И аз незнам точно как падна,защото не бях до него,но се е подхлъзнал/щото търчи като кон/ и е полетял на зад и се е центрирал в ръба на спалната ooooh!та гледката не беше много красива,раната не беше и много голяма де,но аз много се уплаших,то всички дето бяхме у нас се уплашихме много,та бегом на болницата...добре,че нямаше други последствия,а само ни залепиха Wink

# 67
  • Видин
Йо, радвам се че не е страшно Hug

# 68
Верно, Любича търчи като кон Mr. Green, няма спирка това дете, аз съм свидетел днес, фурия е сладка Joy
Аз утре си давам обувките на майстор да ми смени капачките, че от толкова ходене и тежест ги изтрих и продъних за нула време, та оставям затворена вкъщи, докато не ми ги оправи, че нищо друго не ми става, а за няколко дни няма да си купя нищо друго пък Naughty
Иначе ми се изчака чакането, няма ли да раждам вече Whistling Мъжа ми казва, че нощем, когато реша да се обърна от ляво на дясно или обратно сумтя като мечка Crazy, ама няма  друг начин Twisted Evil

# 69
Ренка,на мен много ми харесваш така Hug Heart EyesОдеве мислех да викам по тебе,че забравих да ти дам семки Embarassed
А Любича,ама незнам....одеве очите щеше да си извади  ooooh!

# 70
Ооо, не се притеснявай, аз общо взето винаги имам семки вкъщи, защото съм семкомелачка Mr. Green

Ренка,на мен много ми харесваш така Hug Heart Eyes

А как съм се нахъсала да отслабна, само гледам по магазините и да му се не види толкова много неща ми харесват сега Whistling И тъй като с майка ми по принцип сме партия, ако нещо ни хареса, а вече се оливаме в харченето на пари, си го купуваме двете и после само менкаме дрехи и обувки. Та в тая връзка сега аз само гледам, а тя мери и купуваме Joy

# 71
еми вие двете сте си с една фигура,така,че това е супер решение/партията/ Wink
Марти снощи я видях да си тръгва от тук,ама много срамежлива бе Ренка GrinningТя обаче редовно си седи при баба и дядо...Браво на нея HugЛюби пък седи при леля Вили и чичо Иван,даже ходи там да яде ooooh!

# 72
Ооо да, сега през почивните дни почти всеки ден е била там за по цял ден и днес реших да си я оставя вкъщи, че чак ми домъчня за нея. Иначе е от срамежливите, но големият срам минава след 20-тина мин. и след това се поотпуска малко.
Йо, вие какво ще правите за детската градина, аз разбрах, че от 01.06. до 15.09. са ваканция, та това са 3м. и половина егати Thinking Баш в този период, когато и бебето ще се роди и ще е съвсем малко, а в сборни групи не искам да я пускам.

# 73
Честит имен ден на всички именници.Да са живи и здрави.

# 74
Йо, вие какво ще правите за детската градина, аз разбрах, че от 01.06. до 15.09. са ваканция, та това са 3м. и половина егати Thinking Баш в този период, когато и бебето ще се роди и ще е съвсем малко, а в сборни групи не искам да я пускам.

Shocked Shocked Twisted EvilКва е тая ваканция бе,то и в другата градина бяха ваканция,ама имаха сборни групи,тука няма ли да има newsm78Незнам кво ще правим,но ако няма сборни групи,ще си поговоря с директорката,даже ако трябва ще говоря и с другите родители и да се съберем повечко...Предполагам,че не съм само аз тази дето не може и няма друг начин да си гледа детето ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт