ЧеРвЕнИ, СиНи ЯйчИцА Ще РаДвАт НашИтЕ ДеЦа - ВиДиН

• 10 160
  • 183
  •   1
Отговори
# 30
  • Видин
Браво на него. Марти започна да спи по цяла нощ когато направи 5 месеца. Сега отивам да разгледам снимките

# 31
kajete parolata za snimkite , pls

# 32
  • Видин
Фиона, писах ти на лични Peace

# 33
Фиона, писах ти на лични Peace
Благодаря ви много!И на другите, които ми писахте!!  bouquetАми аз се сетих веднага и ужа да си преправя поста и забравих, ама много съм уморена в последно време и цял ден се чуствам като в сън, все едно , че ми е паднало кръвното, постоянно ми се лежи, нищо не ми се прави и яде дори, ужасно ми е тъпо .
Не знам пролетна умора ли е какво е , но е ужасно.И се отразява на малката , защото нямам сила да излезем никъде.В понеделник ще ходим на лекар с малката за една ваксина и ще питам лекарката , какво да пия, витамини ли ...а и гинко билоба(или нещо подобно) май има нужда да си взема, че постоянно забравям.
Да не разваля нещата, само ще ви кажа , че може скоро да се видим.Ще пиша като си заидвам.

# 34
Фиона, сигурно е пролетна умора, дано да е така.  Hug
Хапвай си повече пресни плодове и зеленчуци и се наспивай. Използвай малката докато спи на обяд да дремнеш и ти.
Ако ти е паднало кръвното яж шоколадче.   Mr. Green

Копвам ви един виц от друга тема, че паднах да си се хиля сама на него.  Crazy

Проблем с компютъра.

Според служителя:
"Компютъра не искаше да се включи - викам оня шаман админа. Дойде той,
вдигна ръце към небето, промърмори някакви неясни думи, завъртя ми стола 10
пъти около оста му, ритна компютъра, наведе се под бюрото, и пак промърмори
нещо неясно, включи компютъра и той тръгна! Пак дигна ръце към небето,
промърмори нещо и излезе."

По думите на админа:
"Отивам при юзъра - а тоя глупак така си е въртял на стола, че намотал около
него захранващия кабел. Напсувах го яко ама тихо да не ме чуе, разплетох
кабела, ритнах компютъра по-далече под бюрото, включих го, пак го напсувах и
си излязох."

Joy Joy Joy

# 35
Вица е супер.
И тези вицове са реалност.Аз дето не съм кой знае колко разбираща ми се наложи да обяснявам как да се инсталира скаип, как да се направи акаунт  в скаипа и как да се инсталират драйвърите на камера на леля ми , която има комп грамотност , колкото да работи на работата , и се видях в приключение.Представих си как съм на телефона за клиенти на някой провайдър и как цял ден обяснявам на полуграмотни (компютърно ) хора как да инсталират нещо или да оправят проблем.При положение, че трябва да гадаеш какво става, защото ти не виждаш монитора им, а те не винаги може да ти обяснят правилно какво виждат.

# 36
запис,като имам време ще пиша

# 37
  • София
Честит Имен Ден на Мартин на Ния. И не само, де, на всички, които имат близки Мартини и Мартиновци.
Но това долу е специално за Марти. Леля му е направила торта - наистина, не лъжа, със собствените си ръце:

Също така си заплювам да му направя и торта за прощъпулника, чу ли сестричке?

Последна редакция: пн, 14 апр 2008, 10:20 от Elspet

# 38
Честит имен ден на Марти на Ния и на Мартина на Reniuga.

# 39
  • Видин
Също така си заплювам да му направя и торта за прощъпулника, чу ли сестричке?
Добре Hug. А за кръщането newsm78
Честит имен ден на Мартина на Рени

# 40
Ния, честит ти Мартин  bouquet
За тортичката нямам думи, който си го може, го може.
Да бях разбрала днес по- рано, поне 1 книжка да бях купила на детето. Голяма съм патка ooooh!

# 41
Да са ви живи и здрави дечицата Hug
Ренка,как си,само те мисля,кога беше датата?

Ния,а вие,пак ли сте на кафето всеки ден?

Аз нещо съм се ошашавила,много работа имах,днес незнам дали ще сменявам някой или ще ми дадат на една колежка района SadДано да се оправя бързо,че си искам да замествам Sad

# 42
  • Видин
Рени, не се притеснявай. Доста хора не знаят, че на 14 са мартиновците и мартинките Mr. Green Включително и аз до 1.03 си мислих, че празнуват на 14.08. Така бях решила и това е. Peace
А за тортата, наистина е чудесна chef. Но тя и сестра ми много обича да се занимава Mr. Green
Йо, ние вече не взимаме кухня, и излизаме малко по-късно. Когато имаш време пиши и ще се разберем нещо. Нека и Меги да се включи в разговора

# 43
Аз да се запиша само Simple Smile

След малко ще излизаме за кухнята и се надявам да не завали   umbrella

приятен ден на всички

# 44
Брей, видяхте слънчице и нямате спирка Mr. Green

Вале, как е Мони?

Общи условия

Активация на акаунт