Да можеше тъй на шега, септември да дойде СЕГА!

• 14 062
  • 299
  •   1
Отговори
# 225
Добро утро и от мен мами Hug
Дребната цяла нощ е поддържала температура и аз почти не мигнах,а сега си играе все едно не е болна newsm78
И аз се мажа с мустела и все още не съм се изринала
За количките вчера май пуснах между кои се колебая-дали да е триколка или не.Моята приятелка ми казва че не са никак стабилни а аз много ги харесвам
Асе мойте киселини не са спирали в началото взимах хапчета вече не,ама са ми голям кошмар
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_41_107&products_id=2371
http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=40_41_107&products_id=3862
Та между тези две се колебая какво мислите

# 226
Нинче, двете колички са доста несъпоставими, но ще пробвам Hug
Тази триколка е много стабилна. За нея лошо няма да чуеш, особено от хора, които я ползват. Маневрена, сравнително лека за триколка, бута се с една ръка... Здрава и удобна. Мен при нея би ме притеснило само това дали ще се събира в нашия асансьор. Така че това си помисли.
Втората. Гледам сега няколко майки от квартала с нея. Много си я харесват, но много бързо се разскърцва. Иначе е лека, компактна, много функционална. Хубава е, но ако ще я купуваш поговори какъв им е сервиза, просто за да ти я смазват със силикон за колички Peace Доброто й е, че предните колела са въртящи и единични. Двойните се утат малко по-трудно в сняг, защото се запълват помежду. Иначе по принцип с каквато и количка да си за сняг е добре да са фиксирани предните колела (дори и триколка да е) Затова гледайте да имат застопоряване. За сега знам, че Стокке нямат. Всички други си имат застопоряване, но да ви кажа за всеки случай Grinning

И едно предложение за заглавие "Септемврийските мъници здраво раздават ритници!"

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 10:33 от Асенцето :)

# 227
И, като се има предвид, че ме пращат на втори БХС /а първият беше 1:5700/ и, че вторият дава фалшиво - положителни резултати....Ами не виждам смисъл да правя втория, защото няма да ми даде отново ясна индикация.
Кой те праща на втори БХС. Янкова каза, че е време той да се отмени...на много места вече не се правел...и е безсмислен! Гинекологът ли ти го преоръчва?
Амниоцентезата при Мазнейкова плаща ли се или се минава по НЗОК?

# 228
ninka3103, триколката я има една моя комшийка. Невероятно проходима и стабилна е, няма разбити тротоари или дупки по улиците - нищо не я спира. Аз лично обаче бих предпочела втората, защото сега вече ще ми е още по-ценно мястото в багажника. А една количка тип сандвич, както и да я погледнеш, заема половин багажник (при това колата ни не е малка), като сложиш и една сгъваема кошара, която в сгънато положение е колкото средно голям сак и не остава много място за друг багаж. А мен вече и задната седалка ще ми е напълно заета от две столчета....

neni78, да пусна линкове, ама да не ме оплюете - все пак става въпрос за Чиполино и Кенгуро  Embarassed...

# 229
Елсче, само аз ще те плюя, бе. Другите ще гледат Mr. Green Hug Виж сега. Тук в квартала имаме една мама с породени дечица. И двамата ги гледа в еднакви колички Чиполино. ама на нея разходката й е от къщи до площадката... или пък само в квартала. аз, както вече споменях съм бутала от нас до Южния парк, от там целия парк... после пак до нас. 6-8 часа с почивки за кърмене. Минавала съм подлези, возех се в трамвая... ходех по Витошка... с две думи - не се спирах. И като ми запънеше колело или ми се разскрибуцаше нещо... и откачах Grinning

# 230
Асе благодаря ти мисля да те послушам и без това повече си харесвах триколката а колкото до асансьора живея на вторият етаж и не ползвам асансьор.
els и аз съм си мислела за това дали ще я побирам в моята кола защото тя е малка,но ако не става ще вземам на мъж ми неговата е голяма Laughing

# 231
мами а какво мислите за сгъваемите легълца,каката си я гледах в нормално детско легълце от дърво но сега май ми се иска кошарка

# 232
Предвид, че моето се поти вътре ги харесвам само за път. Колкото и да изглеждат въздухопроникващи, заради мрежите... не са така. Имам, но я ползвам за почивката само. При бабите спи на голяма легло, а преди спеше при нас. Според мен не са заместител на дървеното легло, но ако мястото у дома не го позволяла стават да се ползват и постоянно. Иначе дървото си е дърво Grinning Има бая теми със здрави спорове по повода в "На пазар". Честно казано аз в началото си мислех да си взема такава и да караме с нея. Добре, че не го направих. За нас е абсолютно неудачен избор. Сияната с тези алергии и чувствителна кожа - от едно изпотяване и е цялата в петна (вече не, но като беше по-малка Confused) Та това ми е мнението. Хайде, давайте и другите - кажете какво мислите и как са нещата при вас Hug

# 233
Триколките са за спортуване. Направиха ги за тези майки които обичат да тичат по парковете. Иначе са огромни и не виждам защо токова много жени си ги купуват. Чувствам усмивка на лицето като гледам пълни жени, по McDonalds и там подобни с тези колички.

Деси, кажи им на тези мадами. Не щат да споделят с нас тези кореми и това е.Скръндзи Wink

Luci, значи ти си ходиш на гимнастика? Продължавай, много помага, особено през последният месец.

# 234
Асе, давай, приготвих дъждобрана  Wink

Чиполина Бимба
Чиполино Пуки
Чиполино Форца
Cangaroo Dayana
Chicco Caddy

А сериозно казано - не вярвам да си бутала количка повече от мен! Може евентуално колкото мен, но повече - не. Просто моето дете не търпеше да е в количка, която не се движи. Независимо дали е буден или спи, позволяваше ми се да спра за не повече от половин час, например за хранене, и след това обиколките продължаваха. Изобщо не разбрах какво е да седнеш на кафе или просто на скамейка, а бебето да си седи спокойно в количката, ти да си пиеш спокойно кафенцето, приказки, това-онова и така часове наред. Даже по едно време приятелките ми се мислеха, че ги отбягвам. То и сега не сядам, ама защото тичам след моя дивак, който няма страх от нищо. Вчера за малко го спрях да влезе в един шадраван... ама това е вече друга тема на разговор. Да се върна на количката - понеже сме в къща с двор, пък летата ги изкарваме предимно навън. Прибираме се вътре само в най-голяма обедната жега и вечер към 23ч. Та и моята количката е достатъчно експлоатирана, а си остана здрава и от миналия юни та до ден днешен гледат с нея друго бебе.

# 235
Триколките са за спортуване. Направиха ги за тези майки които обичат да тичат по парковете. Иначе са огромни и не виждам защо токова много жени си ги купуват. Чувствам усмивка на лицето като гледам пълни жени, по McDonalds и там подобни с тези колички.

Шийла, не е съвсем така. Моделите за джогинг са с далеч по-големи колелета, по-разкрачена форма, много по-стабилни и олекотени! Тези, които момичетата показват са абсолютни китюци - мое мнение. Пак казвам - имала съм поне 10 колички за двамата. Мога да призная триколка, само ако отпред колелото е въртящо.
Асе, не знам какво толкова ги хвалиш Куини, тук са страшно нехаресвани заради многото дефекти, които дават, лошия сервиз и дългото мотане при поправка или подмяна.
Не искам да ви пускам линк към най-обичаната от мен количка, за да не дразня. Беше като каляска със зимен кош, лятна седалка, чадър и дъждобран, обаче супер меко возеше заради големите гуми.
Мога да хваля Пег Перего и Чико, като много удобни и компактни колички.

# 236
Тотално се ошашках с размерите на количката. Аз карам Фиеста и резервната гума ми е в багажника, т.е. там място за друго, освен за гума няма.  #Crazy Мисля да разкарам гумата, защото аз само в града я карам. Ако я спукам някъде, зарязвам колата и златото ще ходи после да я прибира newsm68 До колкото разбрах триколките са по-обемисти, така ли? Или пак не съм доразбрала нещо  Embarassed
И аз съм чувала, че много запарват сгъваемите легла. Лично аз мисля да вземем дървено за вкъщи (въпреки че място няма никакво) и сгъваемо за почивка и за бабите  Joy Че те от сега дават заявка  Joy
Понеже и аз искам бебчето при нас да спи, но спалнята ни е от тези ниските със страничните издадени части (не знам дали стана ясно), та дори и до стената да се премести леглото (както се препоръчва) много ме е страх бебчето да не изпада на тази дървената табла  Sad Виждала съм едни оградки, които се прикрепят към леглото. Те вършат ли работа?
Намерих подобно легло: http://www.labirint.bg//index.php?option=com_content&task=vi … 707&Itemid=71

Последна редакция: ср, 09 апр 2008, 11:08 от red_sonya_

# 237
  • София
Не ми стана ясно с какви допълнителни аксесоари се продава тази количка. Thinking
Седалката, която се маха, ми прилича на столче за кола, ама такова ли е? newsm78
Тази не е ли малко тежичка?  Rolling Eyes

Впрочем, кефя се на дискусията ни за количките.  Hug

Да ви споделя едно притеснение. Малко е деликатно, ама ще се престраша.  Blush Като седна в тоалетната, усещам някакво напрежение в областта около входа на влагалището. На пипане усещам цялата област като подута, все едно, че отвътре нещо подпира. Нищо не ме боли, като ходя до тоалетната-също, но това усещане за напрежение си стои. Започвам да се чудя вече дали е нормално.  Thinking Дали това си е обичайната тежест на матката върху тазовите кости, или е нещо друго? Тези дни писахте за плацентите- при последния преглед моята още беше ниско и сега се притеснявам дали пък не е от това?

Утре съм на преглед, де, така че ще си питам докторката, обаче нали знаете....сърце не трае.... Simple Smile

# 238
Els, аз няма да те критикувам, мерси за линковете. Първо ама хич не разбирам от колички, нали ще съм мама за първи път. И второ аз май съм от тези мами дето много се впечатляват от цвета и тем подобни външни неща. Затова сега гледам да натрупам повече инфо за различните колички, че като дойде времето да купуваме да не се чудя какво да правя. Аз не знам дали ще съм права, ако кажа, че на нас ще ни трябва зимен кош. А всъщност до колко месеца се използва зимния кош? Определено обаче ми трябва такава количка, която да е възможно най-малка в сгънато положение, че багажника ни не е много голям. Онзи ден гледах ето тази, ако някой има мнение да сподели:

http://www.chipolino.com/showpop.php?product=1693

В тази ми хареса това, че има и зимен кош и столче за кола.

# 239
sweetkids айде...по деликатната тема......ша са изкажа....мен такова напрежение ми се появява след секс Embarassed ако и при  теб е такъв случая - споко, нормално било  Wink

Абе, мами сладки Heart Eyes аз тотално се отказвам да ви гоня с четенето - където попадна там.
За сгъваемите легла - племенничката ми беше в такова от новородено - никакъв проблем, само удобства. Сега същото легло го наследяваме ние, така че ще ви пиша отзиви.

Аз днес съм адски уморена и сънлива - снощи до 1:30 принтихме покани за сватбата с милото и сега душата ми спи, дет` се вика. Иначе сме добре...бебо поритва чат-пат и така.
Целувки от мен! Party

Общи условия

Активация на акаунт